Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar ninikommmm doğurduuuu ömer tahacık salı gününü bekleyemedii veee cuma gecesi tutan sancılarlaaa dünyaya normal doğumla geldiiiiiiiiiiiiii maşallah benim canım arkideşimeeeeeee maşallah allahım analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhhh darısı bizlerin başınaaaa

Son düzenleme:
maşallahhhhh 41 kere maşallaahhhhhhhhh
ninikcim hayırlı olsun...
rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım arkadaşım...
darısı biz bekleyenlerin başına inşallah...

Ninikkk canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bende bugün arıycam hesapta sezaryena girmeden önce :roflol: burda çiçeğin yazdığını okuyunca aradım hemen yasin çıktı doktordaymışsınız :)) Ömer Taha hoşgeldi aramıza sanada kocaman bir MAŞALLAH normal doğurdun kız aferin hihoyyyt darısı başımıza olsun..ikinizde iyisinizdir inşallah seni öpüyorum Ömeri de kokladım canım..

ninoşşşşşşş gözün aydın geçmiş olsun hayırlı olsunnn ayyyy taze anne kokla ogluşunu benim yerimedeeee güle güle büyütttt rabbim en kısa zamandada banada yaşatsınn ve tüm isteyenlere

çiçeem senin de zaman bitmiş kuzu ya :)
rabbim kolay doğumlar versin inşallahhh :Saruboceq:

kıslaar bebişlerin resimlerini de görmek isteriz :)

Çiçekcik olsun günün yaklaşıyor ayy ne güzel darısı bekleyenlerin başına hayırlı doğumlar Diliyorum
Kitty'm nerelerdesin karşılaşamıyoruz öpüyorum senii..Şeniz

ninikcim gözün aydın allh analı babalı büyütsün maşllah görmk isteriz en kısa zamnda bebişmzn resmini sen tosun erkenci davrnmış gelmekte iyisnzdir umram

çiçekcim senn meleğin benimle aynı günde doğmuş olacak erken davrnıp gelmezse allh yardımcınınz olsun canm sıcaklrda bebişlrmzde scaklrda cok çekiyorlr benımki isilik olmaya başldı bile yavrum

herkese selam sonunda internetimiz baglandı şükür kavusturana :) hepinizi cok özledim umarım herkes iyidir ve hersey yolundadır :)

tebrikler ninikim a.s. allah analı bablı buyutmeyi nasip etsin size :Saruboceq::Saruboceq: minik paşamızın resmini gördüm cok ama cok tatlı kırkbinkere masallahhhhh allahım nazarlardan esirgesin

Çiçekcik olsun günün yaklaşıyor ayy ne güzel darısı bekleyenlerin başına hayırlı doğumlar Diliyorum
Kitty'm nerelerdesin karşılaşamıyoruz öpüyorum senii..Şeniz

merhaba ceylanın ben memleket degiştirdim tasıma işleriyle ugrasıyordum ondan bir suredir uzak kaldım :1hug: sen nasılsın bebeişimiz nasıl umarım hersey yolundadırŞenizopuyorumnanaktan

Yiheyttttttttttttttttttttttt selamün aleyküm millet
Yettim gari uzun bi süre sonra
ninikom çiğdoşum doğurdu sıra da derya tubiş nagiş var sanırım
allahım sizlerede hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inş.
ben nihayet evime geldim urfadayım 17 gun oldu geleli
kayınpeder açık kalp ameliyatı oldu ceremesini ben çektim anasını satim, gelen giden yemek meşrubat bilmem ne Bide bu cehennem sıcağı offff yani
nihayet bugun evime geçebildim hemen size yazayım istedim
Özledim uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gunaydın hanımlar kimsecikler varmı acep :hulya:

gecmiş olsun hosgeldin cosmosum :1hug:

merhaba kızlaaaarrr...
nasılsınız bakalım??

geçen gün sabah kalktıgımda lekelenmem oldugunu gördüm ve hemen dr a gittik.
sıcaklardan dolayı olmuş.
düzensiz sancı da çıktı nst de. bol bol istirahat ediyorum.
dr um doğum tarihini 20 eylülden 9 eylüle çekti.
gelişimi önde gidiyormuş maşallah.
ama bu ara cidden çok rahatsızım :gitme:
sıcak,miğde bulantısı,göğüs ağrısı,belimden ve kasıklardan giren sancı,bebişimin acı veren hareketleri...
çok şükür diyorum ama. rabbim bu günleri de gösterdi. sadece sıcaklar biraz zorluyor.

bu arada ninikim cosmom ve mürüşüm... bebişlerinizi gördüm maşallah çok tatlılar. rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etin...

sarısı biz kalanlara :)

slm kızlar
ninik gözün aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin uzun ömürler nasip etsin
darısı bizim başımıza inşallah

cosmoooooo sana kim dedi istanbulu bırak git diye öyle telaşeye atarlar seniişte

bende annemlerdeydim 20 gündür 2 gün önce döndüm yanımda hediyemle kaynanam geldi malesef başımda neyapacağımı bilmiyorum sıkıntıdanölecem
erken doğum yaptıracak bu kadın bana allahım sen yardımcım ol doğuma 1 ay var kadın geldi oturdu baş köşeye
güya temizlik yapacqakmış sanki benim evimi booooooooooooooooooooo götüriy 1 ayda temizlenmiyecek sanki

oooooooooooofff arkadaşlar çok dertliyim çoooookkkkkkkkkkkkk
eyvahedigeldismile

kitya ablacım sen nasılsın taşındınmı keyfin halin nice opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar opuyorumnanaktan

tubişim gecmiş olsun az kalmıs sık dişini bidenem :teselli: senin ufaklık cok kuduruk olacak elinden cekecegin var gibi geliyor bana haberin olsun kaydirigubbakcemile3 allahım yardımcınız olsun bir nefeste saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin size inşallah :Saruboceq:

nagişim ben iyiyim bidenem sıcaklarla ugrasıp duruyorum :1hug: ama senin işin zor gibi görünüyor kaynanandan dolayı allah yardımcın olsun bidenem :teselli: sabretmeye calıs kendinide fazla strese sokma cunku yapacak birsey yok atsan atılmaz satsan satılmaz mecburen katlanmak zorundasın bidenem Şeniz yıllardır bu anı bekliyordun aklına onu getir ve kimsenin bu mutlulugunu gölgelemesine izin verme herseye ragmen gül sabrının mükafatını cok kısa süre sonra alacaksın o sana butun dertlerini unutturacak emin ol Şeniz

ooooof ablacım gerçekten haklısın benim mutluluğumu kimse engelleyemez allah tan başka ben de bu kadına fırsat vermiyeceğim ama çok huzursuz bırakıyor eşimle neyapsam arkamda bitiyor utanmasa aramızda yatacak nereye gitsem evin içinde eşimle arkamızda

hamilelikten dolayı uyuyamıyorum sıcaklarda var çok zor oluyor gece uyku yok kadına diyom ki sabah beni kaldırma sen kahvaltını yap yok anam nerdeeeeeeeeeeeee gene kaldırıyor
bugün kalmadım kapıya gelsede kalkmıyacam dedim eşim sevise çıkınca uğramış o uyandırdı kadın kahvaltıyı hazırlamış beni bekliyor salak ye işte ne bekliyorsan
ooooff ablacım yazacak okadar çok şeyim varki anlatamam
ama senin dediğini uygulayacağım haklısın
sende kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…