Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım ben baktım fece de kitya koymuş eimle maaşallah çeke çeke baktık
allahım nazarlardan korusun
canım senin nazarında değe bilir kendin oku arada

doğumunu merak ettim canım ya zormuyduydu
gerçi herkesin bünye farklı ama merak işte teselli arıyoruz
kaç saat ağrı çektin suni sancı verdilermi

cosmo canım nasıl bebiş ay tekrar resim koymuşsun fesbuka bayıldım maviş maviş bakıyor
heee bide bişey dikkatimi çekti
bebeşin sargısı benim kızımın sargısından hahahaha

herkese selammmm Şenizopuyorumnanaktan

allah razı olsun duların icin cok tesekkürler cosmosum Şeniz hep öyle söyluyorlar bidenem bırakıp bir yere gidemiyorlarmıs düsün kac cocuk buyuten annelerine bile yeri geliyor akıl vermeye kalkıyorlar sanki onlardan cok daha iyi biliyormus yada kendilerini onların buytutugunu unutmuslar gibi kaydirigubbakcemile3 cemremiz masallah tam bir fındık kurdu ilk resimleriyle yeni koydugun resim arasında epey fark var cabuk buyuyorlar cosmosum bir bakacaksın yurumeye ve konusmaya baslamıs biz teyzelerinin yerinede onu sapur supurda öp ŞenizŞeniz

ben temmuz ortası gibi tasınacagım bidenem evi toparlamaya basladım yavas yavas esimi dün yolcu ettim önce ankara sonrada muglaya gidecek bakalım nasıl bir hayat bizi bekliyor tasınmak surekli yer degiştirmek zor oluyor tam bir duzen kuruyorsun hoopppp baska yere gidiyorsun :sm_confused: neyse bakalım yasayıp görecegiz bakalım hayat bize ne gibi suprizler hazırlamıs orada :1hug:Şeniz kendinede cemeremede cok cok iyi bak bidenem öpuyorum ikinizide Şenizopuyorumnanaktan

SELAM KIZLAR .........EVDEYıM HAZIRLIKLAR SÜRATLE
DEVAM EDıYOR
KAFAYI YEME AŞAMASINDAYIM
SıNıR GLEDı
NEYSE MÜÜ DOĞUM YAPMIŞ
ALLAK ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ıNŞallH
BU ARADA COSMO BU YASAL AÇIDAN ÇOK BÜYÜK BıŞEY YA
SıKAETÇı
OLDUĞUN TAKTıRDE
BAŞLARINA BÜYÜK DERT AÇABıLıRSıN ARAŞTIR BU KONUYU

Ninikim ay çok az kaldı nasıl heycan yaptım bilsen
Sanki ben doğurucam=)))
Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sana/size
HEpinzii çok seviyom çok da özledim
Gelen giden ve Cemre den fırsat bulup giremiyom ama deli özledim hepinizle sohbet etmeyi
Kity cim gittiğin yerde huzurla otur inş., büyüklerin bi lafı var ya; tebdili mekanda ferahlık vardır derler
BEn de urfaya taşındığımda 1 yılım dolmadan hamile kaldım
Kimbilir? Nasip kısmet herşey... ıi olur inşallah herşey(amin)
Nagişim doğum meselsine gelince ben suni sancı yedim kaç saat sürdü bilmiyom çevremde saat yokdu varsa da gözüm görmedi sancıdan
Sancı sonrası epidurali yiyince uyumuşum, sabah 9 küsürdü doğum odasına aldılar 3 ıkınmada kızımı aldım kucağıma
Yani demem o ki sancı kısmı çok meşakkatli 2 cm açılmayla gittim ben hastaneye 5 cm olana kadar suni sancı yedim sonrası epidural ve 10 cm olunca doğurdum 6 dikişle
Dikiş kısmını hiç duymuyosun haberin bile olmuyo
Öle işte... Öpüyom hepicipğinizi

Bu arada kızlar Cemreye hamileyken ben sabah 7 dedimmi hortlardım uyuyamazdım
Her gece sabah ezanıyla uyanırdım geri uyumakta zorlanırdım falan filan..
Şimdi cemre hep bu saatlerde uyanıyo sabah 7de asker ediyo beni=)))
2 saat arayla uyanıyo emzirme faslı falan
Ben hep uykusuz şuursuz şuursuz dolaşıyom ortalıkda
Bebek uyuduğunda bende uyuyabilsem gelenden fırsat bulup ii olucak ama olmuyo işte..

Hepinizin yerine öperim cemreyi hiç merak etmeyin hemde büyük bi iştahla ama gıdığından=))
Yanağından öpmeye kıyamıyom=))
Şimdilerde daha değişti kafasındaki tüm saçlar dimdik ne yaptıysam yatıramadım
Bere toka hepsini denedim o saçlar tövbe billah inmiyo=))
Bildiğiniz çaki bebek oldu=))
En kısa zamanda fotosunu paylaşırım sizlen

hıııııııııı anladım canım

ya uykudan bahsetmişssin bende sabaha kadar uyumuyorum benim kızda yarın doğunca sabaha kadar uyumazmıki korttum şimdi 2 oldu bunu duyduğum
ama napayım sıcaktan uyunmuyor yatak boğuyor beni
eşime sarılıp uyumayı özledim
eşime diyorum seni özledim oda neyimi özledin diyor sarılmayı diyom hadi hadi diyor sinir benle uğraşıyor

artık hayırlısı güzelce doğsunda başka bişey istmiyorum ben uykusuz kamaya razıyı

cemreyi öp yerimize çok tatlı fecbukta gördüm ayyy fındık

COSMOOOOOOOOOOOOOOOOOO ANAM SEN O HEYECANI GEL BANA SOR....HATTA ŞARKISI BİLEM VAR....:) GEL SEN NE ÇEKTİĞİMİ BİRDE BANA SORRRRR....KIZIM DOĞURASIM GELÖMMİYOR BAK YEMİNLE BU NE YA...BİTİRENE KADAR GÜN SAY SONRA BÖYLE DOĞURASIN GELMESİN.....OFFFF OFFFFFCOSMOO NE DİCEM KZIN VARYA ALLAH NAZARDA SAKLASIN ÇOK GÜZEL YAAAAA SAÇLARIDA ANASINA ÇEKECEĞİNDEN ÖYLE ANASI GİBİ İNAT OLUCAK ANAM BELLİ GELMEYİŞİNDEN BELLİYDİ....SENİN ANANI AĞLATICAK HİÇ MERAK ETME....BENİM AHLARIMI ALICAK O..ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BEN SİZİ YA...ÇİĞDEMDE YOK PİYASADA KIZ NE YAPSIN SEN YOK BEN YOK PES ETTİ SİNİR GELDİ VALLA...VARYA HERGÜN BAŞKA Bİ TELAŞ KIZIM SİNİR GELDİ İNAN Bİ TÜRLÜ BİTMEDİ BU SALAK HAZIRLIKLAR YARINDA DIŞARDAYIM YİNE ANNEM VE BEN KEMERALTINA GİDİCEZ OFFF YANİ....HADİ ÖPTÜMolumunekankayizsmile SİZİ..BYEEolumunekankayizsmile

ninik çıkartma kalsın içinde büyüyünce çıkartırsın hahahaa

allah hayırlı doğum nasip etsin canım inşallah bir solukta kurtarsın
normal doğummu olacak sezeryanmı hani isteğe bağlıya ya artık millet gidip yardırıyor kendini

kızlar kızlar memeleri sızlarrrrrr :smiley-cool:
yerim ben cemreyi yerr eşşekk onun yatmayan saçına kurban olurum eşşekkkkkkkkkkkkk maşallah yavruşumaa
anacım ben herkesten umudu kestim vallaa napim :icecream:
ninik bu sanaa :tomato: hahahaha

kızlar ayrıca 02.08.10 tarihinde sezercik için gün alındı bilginiz olsun :))) şafak 26 valla az kaldıı çok azzz

NAGİŞ ÖYLE Bİ İHTİMAL OLSA BIRAKICAM ANAM İÇİMDEDE OLMUYOR İŞTE....YARIN DR GİİDCEZ YAVRUCUK YARIN BELLİ OLUCAK SEZERYANMI NORMALMİ...TIRSIYOAURM BEN YAAeyvahedigeldismile

ÇİÇEĞİM HYRILISI OLASUN KUZUMM...LEN EN SONA YİNE BEN Mİ KALICAM NE ADİSİNİZ SİZ BE...PİSLİKLER....SEN NİYE BENDEN ÖNCE DOĞURUYORSUN KIZIM SIRANI BEKLESENE alsanaalsanasmile

Kızlarrr nasılsınız ben internetkle cebelleşiyorum ya 2 dk açılıyor yarım saat gidiyor kafayı yedirdi bana kimseden haberde alamıyorum..Cosmom cemre küçük çaki oldu he :)) meraklanma annesi düzelir saçları..

Çiçeğim günün belli olmuş herhalde artık hiç zaman geçmez sağlıcakla kavuş prensesine inşallah.Len ninikk ne hazırlığı yapıyonda hala bitiremedin kızım davul zurnaylamı doğuracan paşamı :teytey: Bitir artık hazırlıkları bak ben bitirdim çantamıda hazır ettim bekliyorum kuzumu :roflol:

maşalah derya hızlısın daha ben çanta hazırlamadım 31 haftadayım çantam bile yok daha
kaynana hanım gelecek alacaktı tam takım oda uzatıyor gelmesini sürekli artık poşete koyar giderim hastaneye kızın eşyalarını

herşeysi hazır benimde yıkadım ütüledim koyulacak zor bişeysi kalmadı hemen depiştiririm çantaya hahahaahah

off deya valla sorma ya...böle pinpirik oldukça inadına ters gidiyor iişler hayatım ya...daha bugün gidip aldık küveti emziğini bilmemnesini ...haftaya salı allahın izniyle doğuruyorum millet sabahtan
8:30 da...o zaana kadar ömer gelmezse tabi..iice azgın oldu bu ya..allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar derya kafaya takma haytım o mezvuyu tamammı...öpüyorum hepinizi byeeee

canıımmm allahım hayırlısıyla bir an önce kurtarsın seniii ömerimizi göstersin bizeeee bende öptümmm hayırlı haberlerini bekliyoruuuzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5:icecream:

selam kızlaaarrr... bizde memleketteydim 25 gündür.
daha bugün geldik. nasılsınız bakalım?
hepinizi çok özledim...
ninikim ve çiçeğim doğum günleriniz belli olmuş. rabbim kolay doğumlar versin.
bende halen beklemedeyim. kuzum aşagı inmiş.memleketteyken dr a gitmiştim doğum pozisyonunu almış.artık dönmez dedi dr.
inşallah zamanını doldurur öyle gelir meleğim...
ara ara da sancım oluyor.
kısmet bakalım...
hepinizi çook çoook öpüyorummm

nasılsınız kızlar daha dogum yapan yokmu?Ozanım 2bucuk aylık oldu teyzeleri.darısı başınıza hepinizi cookkkkkkkkkkkkkkk özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…