Çok değişik bi duygu kityy cim tarifi yok
İlk zmanlar alışamadım hatta hiçbişey hissetmedim ama şimdi markete gitsem deli oluyom aklım hep onda kalıyo yüzü hiç gitmiyo gözümn önünden
Rabbim zilerede vericek eminim dualarımdasınız gece gündüz
Sen ne zman taşınıyon kuzum ya
Ninikim ay çok az kaldı nasıl heycan yaptım bilsen
Sanki ben doğurucam=)))
Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sana/size
HEpinzii çok seviyom çok da özledim
Gelen giden ve Cemre den fırsat bulup giremiyom ama deli özledim hepinizle sohbet etmeyi
Kity cim gittiğin yerde huzurla otur inş., büyüklerin bi lafı var ya; tebdili mekanda ferahlık vardır derler
BEn de urfaya taşındığımda 1 yılım dolmadan hamile kaldım
Kimbilir? Nasip kısmet herşey... İi olur inşallah herşey(amin)
Nagişim doğum meselsine gelince ben suni sancı yedim kaç saat sürdü bilmiyom çevremde saat yokdu varsa da gözüm görmedi sancıdan
Sancı sonrası epidurali yiyince uyumuşum, sabah 9 küsürdü doğum odasına aldılar 3 ıkınmada kızımı aldım kucağıma
Yani demem o ki sancı kısmı çok meşakkatli 2 cm açılmayla gittim ben hastaneye 5 cm olana kadar suni sancı yedim sonrası epidural ve 10 cm olunca doğurdum 6 dikişle
Dikiş kısmını hiç duymuyosun haberin bile olmuyo
Öle işte... Öpüyom hepicipğinizi
ninik çıkartma kalsın içinde büyüyünce çıkartırsın hahahaa
allah hayırlı doğum nasip etsin canım inşallah bir solukta kurtarsın
normal doğummu olacak sezeryanmı hani isteğe bağlıya ya artık millet gidip yardırıyor kendini
kızlar kızlar memeleri sızlarrrrrr :smiley-cool:
yerim ben cemreyi yerr eşşekk onun yatmayan saçına kurban olurum eşşekkkkkkkkkkkkk maşallah yavruşumaa
anacım ben herkesten umudu kestim vallaa napim :icecream:
ninik bu sanaa :tomato: hahahaha
kızlar ayrıca 02.08.10 tarihinde sezercik için gün alındı bilginiz olsun :))) şafak 26 valla az kaldıı çok azzz
canıımmm allahım hayırlısıyla bir an önce kurtarsın seniii ömerimizi göstersin bizeeee bende öptümmm hayırlı haberlerini bekliyoruuuzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5:icecream:off deya valla sorma ya...böle pinpirik oldukça inadına ters gidiyor iişler hayatım ya...daha bugün gidip aldık küveti emziğini bilmemnesini ...haftaya salı allahın izniyle doğuruyorum millet sabahtan
8:30 da...o zaana kadar ömer gelmezse tabi..iice azgın oldu bu ya..allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar derya kafaya takma haytım o mezvuyu tamammı...öpüyorum hepinizi byeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?