Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ooooof ablacım gerçekten haklısın benim mutluluğumu kimse engelleyemez allah tan başka ben de bu kadına fırsat vermiyeceğim ama çok huzursuz bırakıyor eşimle neyapsam arkamda bitiyor utanmasa aramızda yatacak nereye gitsem evin içinde eşimle arkamızda

hamilelikten dolayı uyuyamıyorum sıcaklarda var çok zor oluyor gece uyku yok kadına diyom ki sabah beni kaldırma sen kahvaltını yap yok anam nerdeeeeeeeeeeeee gene kaldırıyor
bugün kalmadım kapıya gelsede kalkmıyacam dedim eşim sevise çıkınca uğramış o uyandırdı kadın kahvaltıyı hazırlamış beni bekliyor salak ye işte ne bekliyorsan
ooooff ablacım yazacak okadar çok şeyim varki anlatamam
ama senin dediğini uygulayacağım haklısın
sende kendine iyi bak

nagişim üzülme bidenem daha öncede dedigim gibi öyle yada böyle kafaya koymus kalacak sizde sende en iyisi yapacagı birseyler söyle onlarla ugrassın sana sardırmaz ozman surekli yapılacak birseyler cıkar ortaya madem sana yardım etmeye gelmiş dimi ama kaydirigubbakcemile3

yeni memeleketın yenı hayatın hayırlı olsun ablamopuyorumnanaktan

kitty'm canım benım seni görmek çok guzel

ceylanım cok tesekkürler seni görmekte cok güzel bidenem Şenizopuyorumnanaktan:1hug: özledim hepinizi ya keske eskisi gibi yine herkes burda olsa ne güzel olurdu öpuyorum sizi bidenem bebişimizede :nazar: kendinede cok cok iyi bak :1hug:Şeniz

gunaydın kızlar opuyorumnanaktan

tubişim gecmiş olsun az kalmıs sık dişini bidenem :teselli: senin ufaklık cok kuduruk olacak elinden cekecegin var gibi geliyor bana haberin olsun kaydirigubbakcemile3 allahım yardımcınız olsun bir nefeste saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin size inşallah :Saruboceq:

evet kittycim bencede kuduruk olucak bu velet yaa :oklava:
löynn bi düzgün dur diom yok. ha bire eziyet. kitty teyzesinin eline vericem o olucak kaydirigubbakcemile3

keşke senin de dediğin gibi, herkez eskiden oldugu gibi burda olsa. yine çene çalsak boshayallersmile özledim o günleri...

evet kittycim bencede kuduruk olucak bu velet yaa :oklava:
löynn bi düzgün dur diom yok. ha bire eziyet. kitty teyzesinin eline vericem o olucak kaydirigubbakcemile3

keşke senin de dediğin gibi, herkez eskiden oldugu gibi burda olsa. yine çene çalsak boshayallersmile özledim o günleri...

ver canım ver teyzesi yesin onu kaydirigubbakcemile3 bırak cocuk kudursun belkide kolbastı oynuyordur iceride ha ne dersin ?delikafadulden:dance:
bende özledim canım bebişler biraz buyusun kızlarda kendilerini toparlasınlar yoğunlukları bitsin gelirler herhalde gerçi onlar gelir siz yok olursunuz ozamanda sizin bebişler dogmus olur kaydirigubbakcemile3

bu arada burcunun hepinize cok selamı var bebişi 27 haftalık olmus onunda oğluşu olacakmıs cok sevindim :nazar::1hug:

How are you millet?
Nagişim kaynanayı salla gitsin duyma görme boşver hepsi aynılar işte
kim baş edebilmişki biz edelim?
Hayırlısıyla bi doğursaydınız sizlerde yaa sıcaklarda ne zor oluyodur kimbilir
Ama bebklere bakım yönünden daha rahat olucaksınız
Ben 2 aydır cemrenin vücut ısısını şaşırtırım diye aklım çıkıyo
Hemen hemen tüm bebekelrde sıcaklardan dolayı ishal var çok korkuyom kızımda olur diye
Aşılarımız vardı dün olduk bizde maşallah kızıma hiç huysuzluk etmedi
anası gibi güçlü bi kız olucak=))
Bu arada çok özledim bend esizleri

How are you millet?
Hemen hemen tüm bebekelrde sıcaklardan dolayı ishal var çok korkuyom kızımda olur diye

doğru diyosun canım ya takmıyacaksın biz onlarla baş edemeyiz
ben çok takıntılıyım birazda oyüzden heralde herşeyi takıyorum kafama
canım sende cemremize dikkat et aman sıcaklar çok felaket
evet biz şanlıyız kışa denk geliyor fazla zorlanmayız inşallah
ama bizde böyle ölüyoruz çok zor banyodan çıkmıyorum zatüre olacam
bide temizlik yapıyorum badana halı yıkama derken iyice bunalıyorum
şükür bitti bugün
kaynanacığımla oturuyoruz
radyoyu açtım bilgisayararımı kucağıma aldım sinir oluyor şimdi karşımda
kadın tv hastası kumanda hastası alamıyorda benden kumandayı karşımda oturuyor kedi gibi hahahahaahh:roflol::roflol::roflol:

How are you millet?

doğru diyosun canım ya takmıyacaksın biz onlarla baş edemeyiz
ben çok takıntılıyım birazda oyüzden heralde herşeyi takıyorum kafama
canım sende cemremize dikkat et aman sıcaklar çok felaket
evet biz şanlıyız kışa denk geliyor fazla zorlanmayız inşallah
ama bizde böyle ölüyoruz çok zor banyodan çıkmıyorum zatüre olacam
bide temizlik yapıyorum badana halı yıkama derken iyice bunalıyorum
şükür bitti bugün
kaynanacığımla oturuyoruz
radyoyu açtım bilgisayararımı kucağıma aldım sinir oluyor şimdi karşımda
kadın tv hastası kumanda hastası alamıyorda benden kumandalülülülülülü karşımda oturuyor kedi gibi hahahahaahh:roflol::roflol::roflol:lülülülülülü

kızlar selamm... nasılsınız bakalım??
benim son 20 günüm kaldııı zemuszemus
bugün dr a gittik. maşallah herşey normal çıktı.
daha erken de gelebilirmiş.
hayırlısı bakalım.

arada ugrayın şuraya beaaaaa :oklava:

Selam kızlar nasılsınız..

Bugün kontrolümüz vardı sağlığı yerinde çok şükür paşamın ama minik bir bebek olacak kuzum ve ters duruyor hala dr artık dönmez dedi..Bayram ertesi sezaryan ile alabilirler şimdi 2 kg o zamana kadarda 2.750 falan olur sanırım..Sağlıklı olsunda buna şükür diyorum doğduktan sonra tosuncuk yaparım ben onu kaydirigubbakcemile3

Bugün kontrolümüz vardı sağlığı yerinde çok şükür paşamın ama minik bir bebek olacak kuzum ve ters duruyor hala dr artık dönmez dedi..Bayram ertesi sezaryan ile alabilirler şimdi 2 kg o zamana kadarda 2.750 falan olur sanırım..Sağlıklı olsunda buna şükür diyorum doğduktan sonra tosuncuk yaparım ben onu kaydirigubbakcemile3

Sende Eylül annesisin neden hiç uğramadın topiciğe canım..Maşallah kilosu da :nazar: iyi Doğduktan sonra sütün yarar güzelim yeterki sağlıklı olsunlar ..

Çiçekçikten haber varmı ne alemde ??

Bu arada benimde bayram şekerim olacak allahın izniyle bayram öncesi sezeryanım olacak ama tarih belli değil

kızlar selamm... nasılsınız bakalım??
benim son 20 günüm kaldııı zemuszemus
bugün dr a gittik. maşallah herşey normal çıktı.
daha erken de gelebilirmiş.
hayırlısı bakalım.

arada ugrayın şuraya beaaaaa :oklava:

merhaba tubişim opuyorumnanaktan

az kalmıs bebişimizin dogumuna :emir_bebek: herseyin yolunda gitmesine sevindim :nazar: cocuk haklı erkenden dünyaya gelmek istemekle cılgın yaz gecelerini kacırmak istemiyor alemlere akacak kaydirigubbakcemile3

merhaba deryacım opuyorumnanaktan seninde herseyin yolunda olmasına sevindim :nazar: benim yigenimde 2.750 dogmustu cok saglıklı bir bebekti daha hareketli oluyor minik bebişler kilosunu hic kafaya takma dedigin gibi sen onu tosuncuk yaparsın allahın izniyle :1hug:Şeniz

Çiçekçikten haber varmı ne alemde ??

Bu arada benimde bayram şekerim olacak allahın izniyle bayram öncesi sezeryanım olacak ama tarih belli değil

yerim senin o bayram şekerini :nazar:opuyorumnanaktan cok az kalmıs ceylanım :1hug: allahım bir nefeste kurtarsın ve saglıkla bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin size inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

çiçegimi sormussun canım masallah :nazar: cok iyiler tatlımı tatlı bade şekeri bir kızı oldu onunla ugrasıyor :1hug:

Oyyy maşallah :nazar: Allah nazarlardan saklasın ikiisini de
Ablacım Çok teşekkür ederim hayırlısıyla gelsinler ..Sen neler yapıyorsun ??

Sağolun kitty ve ceylancım..

Ceylan canım benim normalde ekim başıydı doğum bebek ters diye eylüle kayıyor canım..Az kalmış seninde kavuşmana sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına olsun..

Evet kitty bide küçük doğanlar daha çabuk toparlıyormuş sağlıklı gelsinde kilolar alınır..

hayırlı geceler kızlar
bu gece dualarınıza amcamı da eklermisiniz lütfen
biraz önce haber geldi, bir yıldır kanser tedavisi görüyordu kendisini kaybettik
Rabbim mekanını Cennet eylesin , böyle güzel günlerde kavuştu Rabbine. inşaallah kabri nur olsun
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Allah razı olsun
çok üzgünüm çoooooookkkkkk senağlama senağlama senağlama

Back