Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

gunaydın kızlaropuyorumnanaktan bugun ruyamda gördüm birinizin bebek erkenmi gelecek nedir CADIARZU hanginizin oldugunu tam hatırlamıyorum ama biriniz erken dogum yapmıstınız hadi bakalım hayırlısı olsun :1hug:

Oyyy maşallah Allah nazarlardan saklasın ikiisini de
Ablacım Çok teşekkür ederim hayırlısıyla gelsinler ..Sen neler yapıyorsun ??

amin canım :Saruboceq: bende degişen birsey yok canım hersey aynı :1hug:

amin :Saruboceq::Saruboceq:
evet canım allahın izniyle bir dogsun gerisi kolay :1hug:

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :Saruboceq::Saruboceq:
çok üzüldüm canım ya basınız sagolsun :teselli:

naneliseker cim başınız sağolsun canım...
rabbim sabırlar versin. mekanını cennet eylesin inşallah...

kızlar bu arada son 13 günümüz kaldı. zaman yaklaştıkça stres basıyor eyvahedigeldismile
siz nasılsınız ne var ne yok bakalım??

Allah razı olsun canım senağlama

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
biz bebek mevzusunu artık rafa kaldırdık. her türlü tahlil ve tetkiklerde normal yoldan bebek sahibi olamayacağımız ancak tüp bebekle olacağı yönünde rapor verdiler. bizde zamana bıraktık.
Rabbim neylerse güzel eyler, vardır her şerde bi hayır

canım benim... herşeyin bir vakti ve zamanı var. inşallah tüp bebeg gerek kalmadan gelir bebişiniz.ama son çare tüp bebekse o da artık günümüzde çok yaygın oldu. artık çifter çifter gelir meleklerin :) tüp bebekte genellikle çoğul oluyor ya o bakımdan.
sakın kafana bişeyi takma. herşeyde vardır bir hayır. bak ne güzel yazmışsın,
rabbim neylerse güzel eyler. opuyorumnanaktan

kızlar bu arada ceylanımız da doğum yaptıııı delikafadulden
hayırlı olsunn allah analı babalı büyütsün sira sana geldi tubişş
canımm allah rahmet eylesin başınız sag olsun rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinn

kızlarrrr sarıcivciv hamileeeeeeee çok yeni daha bugün ögrendiizemuszemus

:teytey: süpperrr bir haber buuuuuu
rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah. darısı sana livazacım ve diğer tüm isteyenlere :Saruboceq:

hayırlı olsunn allah analı babalı büyütsün sira sana geldi tubişş

offf benimki yerinden memnun sanırım yaa...
arada bi sancım oluyor hah geliyor diyorum sonrasında tık yok :umursamaz:
cuma günü dr randevum var. bakalım daha nekadar beklemeyi düşünüyor küçük bey CADIARZU
dahada kilo almaya devam ederse normal doğum zor olur sanırım eyvahedigeldismile

cnm geç olsunda güç olmasın gününü tamamlasın yeter kaç kg ki dedigine göre seninki tam tosun paşa olucak desene

kızlarrrr sarıcivciv hamileeeeeeee çok yeni daha bugün ögrendiizemuszemus

super bir haber :1hug: cok sevindim yerime tebirik edersin canım :1hug:

kızlar bu arada son 13 günümüz kaldı. zaman yaklaştıkça stres basıyor eyvahedigeldismile
siz nasılsınız ne var ne yok bakalım??

5 gun kalmıs tubişim opuyorumnanaktanhadi bakalım allah bir nefeste kurtarsın inşallah saglıkla bebişini kucagına al inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bu arada ceylanımız da doğum yaptıııı delikafadulden

ayyyyyyyyy cok sevindim :1hug:a.s.allah analı babalı büyğtmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq: tebrikler ceylanım opuyorumnanaktana.s.

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

buralardayız kityacım sen yoksun
nasılsın hangi şehirdesin sen

aslında hepimiz burdayızda birbirimizi bulamıyoruz nagişim kaydirigubbakcemile3
ben muğla yatağan`a taşındım canım istanbuldan sonra bir garip geldi minnacık bir yer bakalım alışmaya çalısıyorum :1hug: sen nasılsın bebiş nasıl ?:1hug:

hayırlı sabahlar arkadaşlar
Kadir geceniz mübarek olsun

Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :
Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Peygamberimiz (sav) buyuruyor:
"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

bebişin rahatı iyi geleceği yok bekliyoruz sabırsızlanıyoruz
muğla güzel yer diye biliyorum ama hayırlısı olsun ablacım ya küçük yerler daha iyi bence geçinmeside iyi olur diye düşünüyorum
allah kolaylık versin

tedavini soracağım biliyorum inat ediyorsun ama ben genede soracağım:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…