• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızcanlarrr oyacım naptııı bilen varmııı ben onuda merak etmekteyimmmm ogluşa kavuştumu bilen varmııbilmiyorumkismile

kızcanlarrr oyacım naptııı bilen varmııı ben onuda merak etmekteyimmmm ogluşa kavuştumu bilen varmııbilmiyorumkismile

selam canım oya bebegine kavusmus temmuz annelerine surekli yazmıs bebeginin resmini falanda koymus ama buraya ugrayıp bizlere birsey yazmamıs hepimizi merakta bıraktı en azından iyi oludugunu bizlerede yazabilirdi neyse keyfi bilir

merhaba kızlaaarrr nasılısnızz???
maşallah cemre bebegimize. bende gittim ama hastaneden çıkmışlar :( göremedim. neyse kısmet...
güzel duaların için allah razı olsun cosmo cum. rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah...
bizde 2 haneli rakamlara düştük hayırlısıyla zamanımızı bekliyoruz.
hepinizi teker teker öpüyorum canlarım. mucxxxx

merhaba kızlaaarrr nasılısnızz???
maşallah cemre bebegimize. bende gittim ama hastaneden çıkmışlar :( göremedim. neyse kısmet...
güzel duaların için allah razı olsun cosmo cum. rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah...
bizde 2 haneli rakamlara düştük hayırlısıyla zamanımızı bekliyoruz.
hepinizi teker teker öpüyorum canlarım. mucxxxx

selam herkese gene kimseyok
bende selam verip çıkayım ozaman

slm kızlar benden başka ugrayan kalmadı fazla buraya :hulya: bende hala aynı stres ve sıkıntıları yasıyorum hemen doktora git demeyin biliyorsunuz işe yaramıyor herneyse
Şenizopuyorumnanaktan
amin tubişim cosmos cocugu dogurmus sonrasındada almıs kızını yanına pırrrrrrrrrr diye eve ucmus ondan görüsememişsin olsun yinede hayırlı arkadasmıssın gitmişsin cosmosum görseydi seni cok mutlu olurdu eminim kısmet degilmiş Şeniz cemrenaz :nazar: allahım nazarlardan esirgesin cok tatlı bir bebiş :nazar: masallah seninde az kalmıs :nazar: bir kac ay sonra bebişler teker teker gelecekler :1hug: cemrenaz ablalık yapacak onlara oy oy yerim ben onu Şeniz

nagişim genelde herkes geldigi zaman kimsecikleri bulamıyor ama kimse olmasada gelip kendileriylle ilgili haberleri yazıp gidiyorlar gelincede okuyoruz iyi oluyor enazından ne olup bitiyor haberimiz oluyor opuyorumnanaktan

slm kızlar giremedim uzun zamandır ama hayırlı haberlerim var kızım geldi 28 günlük bugün ismi ızem 3.650gr oldu cosmonun da olmuş hayırlı olsun canım ömrü uzun olsun inş

normal bekledik ama olmadı en sonunda kestirdik göbüşü ne yapalım cosmo benimde oldu da geçiyo ve ne güzelmiş emzirmek diyosun sen temiztut hepyıka emzirmeden önce ve sonra hadi öpüyorum hepinizi ii geceler

slm kızlar giremedim uzun zamandır ama hayırlı haberlerim var kızım geldi 28 günlük bugün ismi İzem 3.650gr oldu cosmonun da olmuş hayırlı olsun canım ömrü uzun olsun inş

ay ay yerim ben onu :nazar: gözünaydın tubişim allah analı babalı saglıklı sıhatli buyutmeyi nasipetsin sana inşallah :Saruboceq: izemi öpersin benim icin Şenizopuyorumnanaktan

selam canım oya bebegine kavusmus temmuz annelerine surekli yazmıs bebeginin resmini falanda koymus ama buraya ugrayıp bizlere birsey yazmamıs hepimizi merakta bıraktı en azından iyi oludugunu bizlerede yazabilirdi neyse keyfi bilir
aaaaaa ne güzellll yaaa oya kavuşmuş bebişnee bizi de merakta koymuş ama :olmaz: olsun bebişiyle mutlu olsun sagol canım yaa sende olmasan ben hala merak ediyo olcaktımmmopuyorumnanaktan

slm kızlar giremedim uzun zamandır ama hayırlı haberlerim var kızım geldi 28 günlük bugün ismi İzem 3.650gr oldu cosmonun da olmuş hayırlı olsun canım ömrü uzun olsun inş
hayırlı olsun canım bebişn geçmiş olsun oooooooo büyütmüşsün bileeeee maşallh:nazar:a.s.

slm kızlar opuyorumnanaktan

aaaaaa ne güzellll yaaa oya kavuşmuş bebişnee bizi de merakta koymuş ama :olmaz: olsun bebişiyle mutlu olsun sagol canım yaa sende olmasan ben hala merak ediyo olcaktımmmopuyorumnanaktan

evet canım kavusmus bebişine a.s bende merak ediyordum biraz arastırayım dedim öyle ögrendim

canlarım nasılsınız ben iyiyim kittycat canım buraya yazmıştım ama ben dogum yaptım ve cok iyiyim diye.küsme canım kusura bakmayın vallah cocuk telaşına kapıldım cok iyiyiz.sizler nasılsınız?cosmoda dogum yapmış allah analı babalı büyütsün inşallah.yugbacım seninde gözün aydın.hepinizi cok öpüyorum kızlar

yaaa kızlarrr hemen koştum buraya ama haber yokkk müro dogurmuşşşşşş kayrasınııı
çok sevindim yaaa sizler böle kucagınıza aldıkça bizede umut oluyooo güle güle büyüt canım meleginiii :nazar:a.s. çok tatlıı yaaa maşallahh barekallah

Az önce Müüü yle konuştum kzıalr maşallah sesi ii geliyodu
Paşamız da zırlayıp duruyodu en kısa zamanda foto koyucak inş.

Her iki Tuğbişe de tşk ediyoz kzılar
BEnım nazar boncuğu kızım uyuyo, memeleri ilaçladım oturuyom bende
Denizli den bi arkadaşım eczacı halaısna ilaç yaptırmış allahıma hamdolsun işe yaradı da acım azaldı
İşyerimde ki muhasebeci karı benım ssk çıkışımı doğumdan önce vermiş bu arada
O yuzden ssk dan para alamycam onalrla tartışıyom 2 gundur bakalım netcez
Heee bide çok özledim sizleriiiiiiiiiiii

cosmapoli nasılsın canım bebişini gördüm çok tatlı maaşallah fecbuka koymuş kitya teyzesi

mümü kim cosmocum doğum yapmış galiba

Çok değişik bi duygu kityy cim tarifi yok
İlk zmanlar alışamadım hatta hiçbişey hissetmedim ama şimdi markete gitsem deli oluyom aklım hep onda kalıyo yüzü hiç gitmiyo gözümn önünden
Rabbim zilerede vericek eminim dualarımdasınız gece gündüz
Sen ne zman taşınıyon kuzum ya

merhaba ceylanım nerelerdesin sen bidenem yaw özledim seni Şenizopuyorumnanaktan güzel haberlerin varmı bizlere delikafadulden

İlk 3 gun sutum yokdu dedim ya kızlar işte ozman ben kuru kuruya emzirdim sütüm gelsin diye hiç durmadan işte o arada benım memeler tahriş olmuş tenimde kuru olunca fena oldu yani
Şimdi karbonatlı su bide arkadaşın yolladığı kremi kullanıyom ama hala sağ göğsüm biraz iptal gibi. Tüm gun memelr dışarda=))
Neyse anne olmak kolay değil tabi olucak bu kadar napalım

Nagişim bu arada Cemre yi merak etmişsin, face kullanıyosan ekle benı orda fotoları var
Ben buraya foto koyma özürlüyüm
Ama dünya güzeli bi kzıım var maşallah 40 bin kez
Ben bile nazar ederim diye korkuyom bazen=)
Tam bir nazar boncuğu maviş maviş bakıyo annesine

Back