Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızcanlarrr oyacım naptııı bilen varmııı ben onuda merak etmekteyimmmm ogluşa kavuştumu bilen varmııbilmiyorumkismile
merhaba kızlaaarrr nasılısnızz???
maşallah cemre bebegimize. bende gittim ama hastaneden çıkmışlargöremedim. neyse kısmet...
güzel duaların için allah razı olsun cosmo cum. rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah...
bizde 2 haneli rakamlara düştük hayırlısıyla zamanımızı bekliyoruz.
hepinizi teker teker öpüyorum canlarım. mucxxxx
selam herkese gene kimseyok
bende selam verip çıkayım ozaman
slm kızlar giremedim uzun zamandır ama hayırlı haberlerim var kızım geldi 28 günlük bugün ismi İzem 3.650gr oldu cosmonun da olmuş hayırlı olsun canım ömrü uzun olsun inş
aaaaaa ne güzellll yaaa oya kavuşmuş bebişnee bizi de merakta koymuş amaselam canım oya bebegine kavusmus temmuz annelerine surekli yazmıs bebeginin resmini falanda koymus ama buraya ugrayıp bizlere birsey yazmamıs hepimizi merakta bıraktı en azından iyi oludugunu bizlerede yazabilirdi neyse keyfi bilir
hayırlı olsun canım bebişn geçmiş olsun oooooooo büyütmüşsün bileeeee maşallhslm kızlar giremedim uzun zamandır ama hayırlı haberlerim var kızım geldi 28 günlük bugün ismi İzem 3.650gr oldu cosmonun da olmuş hayırlı olsun canım ömrü uzun olsun inş
aaaaaa ne güzellll yaaa oya kavuşmuş bebişnee bizi de merakta koymuş amalmaz: olsun bebişiyle mutlu olsun sagol canım yaa sende olmasan ben hala merak ediyo olcaktımmmopuyorumnanaktan
merhaba ceylanım nerelerdesin sen bidenem yaw özledim seni Şenizopuyorumnanaktan güzel haberlerin varmı bizlere delikafadulden