CAnım arkadaşlarım hepinize tek tek tşk ederim
Cemremi aldım kucağıma nihayet
Kızlar o sancıyı çekrken hepinize dua ettim allahım dedim nolur bu acıyı bizim kızlarada çektir. Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu inş.Derya eşine de dua ettim anlarsın ya iş meselesi..
Deryam da beni ziyarete geldi allah razı olsun.. Cemre ye hediye getrmiş görmedim o an tşk edemedim ama çok sağol derya teyzesi..
kızlar nasılsınız kitty'm nasılsın cosmomo çok sevindim allah sağlıklı analı babalı büyütmeyi nasip etsin
selammmm nbr kızlar....evet cemremiz doğdu...ve o kadar şirin o kadar güzel bi bbeek ki alla nazardan saklasın yani yeni doğan bi bebeğin bu kadar güzel olmasıcidden alışılmış bi durum değil allahım anasına babasına bağışlasın inaşallah onu...aynı ben teyzesiii yani anaya hiç çekmemeiş alakası yok...zaten çok güzel ve şirirn demiştim yani...:)hamiyetle alakasının olmadığını anlamışsınızdır....sempatiksalakcinni
CAnım arkadaşlarım hepinize tek tek tşk ederim
Cemremi aldım kucağıma nihayet
Kızlar o sancıyı çekrken hepinize dua ettim allahım dedim nolur bu acıyı bizim kızlarada çektir. Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu inş.Derya eşine de dua ettim anlarsın ya iş meselesi..
Deryam da beni ziyarete geldi allah razı olsun.. Cemre ye hediye getrmiş görmedim o an tşk edemedim ama çok sağol derya teyzesi..
Kızlar bu arada Cemre 3,410 kg boyu da 53 cm olarak doğdu
Elleri ve ayakları biraz uzunca bi bebek
Aldığmz eldiven ve çoraplar olmadı küçük geldi hep=))
Aynı ninik işte naparsınız=)))
HA bu arada kızlar göğüs uçlarım parça parça oldu ilk 3 gun sutum olmadı gelinimiz emzirdi kızımı Allah razı olsun
3 gun sonra sütüm oldu bu seferde akmadı göğüslerim hollanda ineği gibiydi afedersınız=))
HAlen daha yara göğüs uçlarım yarısı yok gibi çığlık atarak emziriyom kızımı
Krem falan kar etmedi varsa bildğnz bişey önerirseniz makbule geçer
Öperimmmmmmmmmmm
Selam kitty :) baya bilgiler toplamışsın cosmoya..
Cosmom bende karbonatlı suyu duymuştum canım, bide göğüs pedi kullanma o yarayı dahada azdırıyormuş bu aşamada, sonra açık tut bir süre yara kurusun canım..Ve göğüs koruyucu silikonlar var eczanede uçların iyileşene kadar onlardan al canım emzirirken canın yanmaz..
Kızlar bu arada Cemre 3,410 kg boyu da 53 cm olarak doğdu
opuyorumnanaktan canımmmm maşallahhhhhhh o minige ve entegre süt tesislerineee sempatiksalakcinniallahım hayırlı uzun ömürler versin pamugaKızlar bu arada Cemre 3,410 kg boyu da 53 cm olarak doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?