Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

of ya burda olsalardı keşke bende giderdim çok merak ediyorum allahım evlerinede dönmüşler sevindim şimdi

hosgeldin cemre bebek :teytey: cosmosum tebrikler bidenem o kadar cok sevindimki bunu kelimelerle anlatmam imkan yok :1hug:a.s.Şeniz allah analı babalı buyutsün inşallah:Saruboceq: en kısa zmanda resimlerini bekliyorum bebişimizin

kızlar nasılsınız kitty'm nasılsın cosmomo çok sevindim allah sağlıklı analı babalı büyütmeyi nasip etsin

selammmm nbr kızlar....evet cemremiz doğdu...ve o kadar şirin o kadar güzel bi bbeek ki alla nazardan saklasın yani yeni doğan bi bebeğin bu kadar güzel olmasıcidden alışılmış bi durum değil allahım anasına babasına bağışlasın inaşallah onu...aynı ben teyzesiii yani anaya hiç çekmemeiş alakası yok...zaten çok güzel ve şirirn demiştim yani...:)hamiyetle alakasının olmadığını anlamışsınızdır....sempatiksalakcinni

CAnım arkadaşlarım hepinize tek tek tşk ederim
Cemremi aldım kucağıma nihayet
Kızlar o sancıyı çekrken hepinize dua ettim allahım dedim nolur bu acıyı bizim kızlarada çektir. Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu inş.Derya eşine de dua ettim anlarsın ya iş meselesi..
Deryam da beni ziyarete geldi allah razı olsun.. Cemre ye hediye getrmiş görmedim o an tşk edemedim ama çok sağol derya teyzesi..

Kız o nasıl dua bu acıyı bizim kızlarada çektir diye :roflol: sancısız doğursunlar deseydin ya sempatiksalakcinnic

Canım benim duaların için Allah razı olsun orda sormayı unutmuştum dua ettinmi bize diye vereliniortak hediyelerini güle güle kullansın cemrem canım ne demek, o dünya tatlısı cadıyı benim içinde kokla annesi...

Kızlar bu arada Cemre 3,410 kg boyu da 53 cm olarak doğdu
Elleri ve ayakları biraz uzunca bi bebek
Aldığmz eldiven ve çoraplar olmadı küçük geldi hep=))
Aynı ninik işte naparsınız=)))

HA bu arada kızlar göğüs uçlarım parça parça oldu ilk 3 gun sutum olmadı gelinimiz emzirdi kızımı Allah razı olsun
3 gun sonra sütüm oldu bu seferde akmadı göğüslerim hollanda ineği gibiydi afedersınız=))
HAlen daha yara göğüs uçlarım yarısı yok gibi çığlık atarak emziriyom kızımı
Krem falan kar etmedi varsa bildğnz bişey önerirseniz makbule geçer
Öperimmmmmmmmmmm

kızlar nasılsınız kitty'm nasılsın cosmomo çok sevindim allah sağlıklı analı babalı büyütmeyi nasip etsin

merhaba ceylanım nerelerdesin sen bidenem yaw özledim seni Şenizopuyorumnanaktan güzel haberlerin varmı bizlere delikafadulden

amin ninikim :Saruboceq: tabiki güzel olacak teyzesi guzel anası guzel ikinizin birleşiminden afet birsey olmustur cemrenazım delikafadulden

amin cosmosum :Saruboceq: göbüşündeki minik prenses kucagında simdi nasıl bir duygu diye sormicam az cok tahmin edebiliyorum biz böyle heyecanlandıysak sen ne haldesindir allah bilir allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin size :Saruboceq: yerimede koklaya koklaya öp cemremizi derya teyzesi ne guzel yapmıs gitmiş canlı canlı görmüş cemreyi bende gelebilmeyi cok isterdim ama biliyorsun gelemeyiş sebebimi Şeniz kendinede kızımızada cok cok iyi bak bidenem öpuyorum ikinizide ŞenizŞeniz

masallah cemrenazıma ozman cosmosum bebegin ninik teyzesine cekmedigi acık ve net ortada delikafadulden

oy oy oy kıyamam ben sana gecmiş olsun yakında duzelir bidenem Şeniz gogsunu krem surdukten sonra kapama cosmosum mumkun oldugunca hava alırsa iyilesiyormus catlama sebebide suymus oku belki faydası olur

1) Bebeğin anne göğüs ucunu alış şekli göğüs ucu yara oluşmasını en fazla etkileyen faktör.
2) İlk 1-2 hafta hafif acı ve yanma hissetmeniz normal.
3) Bebek emmeye başladıktan sonra göğüs uçlarınızda ağrı hissediyorsanız bebeği memeden çekin. Vücut pozisyonunu ayarlayarak ağzını açın. Göğüs ucunuzu dilinin üstüne ve damağına değdirerek tekrar deneyin.
4) Emzirmeden sonra 1-2 damla sütü meme ucuna sürün. Açık bırakarak kurutun.
5) Göğüs uçlarında çatlama, kanama ve sürekli ağrı olması normal değildir. Bu problemler varsa doktorunuzla temasa geçin

Meme vermeye başlamadan önce anne ellerini sabunla yıka*malıdır. Meme yaraları ve iltihaplarının en önemli nedeni, temizliğe gereği kadar özenilmemesidir. Meme başı, kaynatılmış su ya da bir bardak suyun içine bir tatlı kaşığı karbonatın atılmasıyla ha*zırlanan sıvıyla silinmeli ve ondan sonra çocuğa verilmelidir. Em*zirme işi bitince, ucu yeniden silinip üzerine doktorunuzun vere*ceği bir krem sürülerek temiz gazlı bezlerle kapatılmalıdır. Sütün birikmesiyle irileşen göğüslerin sarkmaması için özel şekilde ha*zırlanmış sutyenlerin kullanılması yararlıdır.

Çocuğunu emziren annenin giyecekleri de meme verme işini kolaylaştıracak şekilde olmalıdır. Özellikle gecelikler önden açılır şekilde seçilmelidir.

yaw şimdi farkettim ninikim bidenem sen nerden gördün cemreyi CADIARZU yoksa sana resimmi yolladı cosmos hanımlar hadi sana yolladıysa bana niye yollamadı o kadar bekliyorum suracıkta aşkolsun cosmosum alsanaalsanasmile cok kırıldım walla cokkkkkk mafoldumben

yine kimsecikler yok yalnızlıga bir selam cakayım ben ozman kaydirigubbakcemile5

Selam kitty :) baya bilgiler toplamışsın cosmoya..

Cosmom bende karbonatlı suyu duymuştum canım, bide göğüs pedi kullanma o yarayı dahada azdırıyormuş bu aşamada, sonra açık tut bir süre yara kurusun canım..Ve göğüs koruyucu silikonlar var eczanede uçların iyileşene kadar onlardan al canım emzirirken canın yanmaz..

selam bidnem hosgeldin opuyorumnanaktan biraz arastırayım belki faydası olur dedim opuyorumnanaktan

ay canım benim bende seni merak ediyorum nasılki diye yazmıyorda diyorum heralde vakti yok diye düşündüm şimdi görünce çok sevindim
maaşallah bebeşimize boyu posu yerinde kırbirkere maaşallah birkere daha
allah analı babalı büyütsün inşallah

he dua ederken neden acıyı çeksinler diye ettinki acısıs olsun deseydin ya

buarada cemremizin resimlerini ve doğumu ayrıntılı yazaersan seviniriz bekliyoruz
hadi allaha emanet olun bebeşinle:teytey:

opuyorumnanaktan canımmmm maşallahhhhhhh o minige ve entegre süt tesislerineee sempatiksalakcinniallahım hayırlı uzun ömürler versin pamuga
sag olasın bizim için ettigin duayada çok makbule geçti duamı bedduamı bilemedim ama zamanla anlayacam kaydirigubbakcemile3
şaka şaka rabbim herkese kolayından tatt5ırsın o acıyı hemde bir an evvel
cemreeeyi bol bol kokla cennet kokusu ooooo:ecrin_bebek: çok iyi bak ona kuçagına aldıkça sevdikçe aklına gelirse yinede bize dua etttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…