Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ya olabılır bende 12 haftalıkken ÖĞrenmŞtım
ama kesın konuŞmamıŞtı mesela bır sonrakınde kesınleŞtı ama 12 haftalıkken %60 erkek demıŞtı...

Evet teyzeleri kocaman olduk maaşallah dün gittim dr değiştirdim dr gene çok güzel baktı iyice bebişimi gösterdi bardaş kuruyor kımıl kımıl kaynaşıyor elsalladı bize ayyyyyyyyyyy çok tatlıydı yaaaaa bebeğim babasıyla iyice sevdik beni görme salya sümük ağladım 4lü test yaptırdım bakalım sonuçlar salı günü çıkacak ötekileri yaptırmadım sadece 4lü yaptırdık

bana söylemedi benim salak dr 15 haftalık gittim daha göstermez dedi salak 15 gün sonra geleyim diyom boşa gelirsin diyor göstermez dedi
bende birdaha gitmedim 10 gün sonra bu dr gittim kadın söyledi hani göstermezdi

allahım kucaklarımıza bir alsak hayırlısıyla kızlar

Bu ay sonu izne ayrılıyom Nagişşşşş
Yani büyük ihtimalle dönmicem tekrar işe.. Belli olmaz sağım solum diyede buraya ayrılıcağımı sölemedim
GEri geleceğimi düşünüyolar sempatiksalakcinni
ay geldiniz gene şenlendi burası yaaaaa çok komiksin canım benim ya

izinemi çıkacaksın canım sen sonra işe devammı

Bende zaten topiğe olan duygularımdan bahsettim
Senin şahsına diildi bi kerem
hııhhhh

bebeğinle vakit geçirmek istiyorsun galiba yoksa işyerimi değiştireceksin

senin nekadar kaldı doğuma

[sıze="2"][color="ındigo"]nagiş kimi bebek cidden göstermiyor kimide o riski göze almıyor yani..böyle tersi çıkabiliyor çünkü...nasıl bebeşin gidişatı kilosu boyu falan haftayla uyumlumu?nagiş neden 2-3 yaptırmadın kıkzım sen?[/sıze][/COLOR]

nagİŞ sen ne yapıcan ÇalıŞıcan mı doĞum sonrası...evdem İsİnz Şİmdİ sen?

dr aldırmayı düşünüyormusun dedi asla dedim ozaman gerek yok dedi bende yaptırmadım
bu dr4lüyü yapalım dedi sorun olursada bebeğin gidişatına bakarız dedi ona göre tedavi uygularız dedi bende dün yaptırdım hayırlısı inşallah bişey çıkmaz

afferin kzı bravo sana valla...çok doğru evet aldırmıcaksan öyle bir durrumda
neden yaptırasın zaten

bende çalışmıyorum şuan doğumdan sonrada çalışmayı düşünmüyorum bebeğimle zaman geçireceğim onun her saniyesini izlemek istiyorum
bide bakacak kimseyok ailemde yok burda evdeyim eşimde izin vermez zati çalımama

kızlar ben 5ci ayımın içindeyim 1 kilo almışım yuuuuuuuuppiiiiiiiiii
siz nekadar aldınız kilo

KaÇ kıloydun nagıŞ
pekı
ben 4-5 kılo aldım
ama ben zaten Çok zayıf bır ınsanım bılıyorsun....

afferin kzı bravo sana valla...çok doğru evet aldırmıcaksan öyle bir durrumda
neden yaptırasın zaten

övünmek gibi olmasın canım akıllıyımdır

KaÇ kİloydun nagİŞ
pekİ
ben 4-5 kİlo aldım
ama ben zaten Çok zayıf bİr İnsanım bİlİyorsun....

ben kiloluydum 84 kiloydum bulantılardan 2-3 kilo vermiştim şimdide 1 kilo alışım
inşallah fazla almam doğuma kadar

Kuzu benm son 66 gün
2 ay diyelim yani, bide bebeğin önden gelişimi var, kız bebeği erken gelir diyolar bi de ovar
Aslında 2 ay bile yok gözüyle bakıyom ben
bebeğinle vakit geçirmek istiyorsun galiba yoksa işyerimi değiştireceksin

senin nekadar kaldı doğuma

kızlar ben çıkayım markete gideceğim bebeğime süt almıya hiç süt içemiyorum bugün gideyim de kendimi zorlıyayım içmek için
bebeğimi dün öyle net görünce içim sızladı ona
gerçi sağlıklıymış kilosu boyu iyiymiş

Maşallah kuzu
Ben 6 aylık olana kadr her ay 1 kilo falan aldım hatta 6. ayımda 2 kilo aldım ama
son 2 aydır sabitlendim alamıyom kilo
Benm zilli kızım mideme baskı yaptığından sanırım daima şişkin vaziyetteyim
dünyayı yemiş gibi geziyom
kızlar ben 5ci ayımın içindeyim 1 kilo almışım yuuuuuuuuppiiiiiiiiii
siz nekadar aldınız kilo

çok güzel almışşsın canım 8 kilo 1 aya kadar 2 daha alsan iyi gidiyorsun canım
inşallah bende fazla almam

Aman çok biliyor insanlar cosmo zaten kadın doğumcuya gitmemeize
hiç gerek yok asslında insanların fikirlerini alsak yeter herkez uzmna anasını satımÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…