nagiş maşallah beee kocaman olmuş...ayy allah nazardan saklaısn...nagiş kimse olmuyor kuzu bizde girmiyoruz haliyle yani msn den görüşüyoruz bide forumun durumunu biliyorsun takılıp takılıp dururyor cvp yazıyoruz kırksatt sonra ekran normle dönüyor öyle öyle koptuk yani
ay geldiniz gene şenlendi burası yaaaaa çok komiksin canım benim ya
izinemi çıkacaksın canım sen sonra işe devammı
neden üzerine alındın yanlız ben bunu anlamdım CADIARZU topiğin durumuna duygulandım ben senin gidişine değil yani:sm_confused: ...canla başla elimizden ne gelirse seni göndermek için yaparımyerimseniben canım arkadaşım benim sen git yeterkiaklinialirimsmile iyi haberlerini alalım yeter yani çok şart değil zaten gelmen görüşmemizzzz ....kaydirigubbakcemile5
evettttttttttttttttt işte bu yaaaa:sm_cool: işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuu nasıl düşürdüm seni tuzağa:roflol: :roflol: :1rolleyes:
bana söylemedi benim salak dr 15 haftalık gittim daha göstermez dedi salak 15 gün sonra geleyim diyom boşa gelirsin diyor göstermez dedi
bende birdaha gitmedim 10 gün sonra bu dr gittim kadın söyledi hani göstermezdi
allahım kucaklarımıza bir alsak hayırlısıyla kızlar
dr aldırmayı düşünüyormusun dedi asla dedim ozaman gerek yok dedi bende yaptırmadım
bu dr4lüyü yapalım dedi sorun olursada bebeğin gidişatına bakarız dedi ona göre tedavi uygularız dedi bende dün yaptırdım hayırlısı inşallah bişey çıkmaz
afferin kzı bravo sana valla...çok doğru evet aldırmıcaksan öyle bir durrumda
neden yaptırasın zaten
KaÇ kİloydun nagİŞ
pekİ
ben 4-5 kİlo aldım
ama ben zaten Çok zayıf bİr İnsanım bİlİyorsun....
bebeğinle vakit geçirmek istiyorsun galiba yoksa işyerimi değiştireceksin
senin nekadar kaldı doğuma
kızlar ben 5ci ayımın içindeyim 1 kilo almışım yuuuuuuuuppiiiiiiiiii
siz nekadar aldınız kilo
kızlar ben 5ci ayımın içindeyim 1 kilo almışım yuuuuuuuuppiiiiiiiiii
siz nekadar aldınız kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?