Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Bende iyiyim canım kontrolümüz vardı bugün kesin kız dedi doktorum sağlığı iyi maşallah..

Son düzenleme:
Nagişim üzülme benimkini Dr ikiye bölüp çekiyo kaydirigubbakcemile3
Beterin beteri var yani
Kafası ayrı kağıtta gövde ayrı yani alsanaalsanasmile
Aaaaa canını sıktığın şeye bak

Nagişim üzülme benimkini Dr ikiye bölüp çekiyo kaydirigubbakcemile3
Beterin beteri var yani
Kafası ayrı kağıtta gövde ayrı yani alsanaalsanasmile
Aaaaa canını sıktığın şeye bak

nasıl üzülmem canım insanın sinirlerini bozuyor bana göbeğinden başladı kafası dedi ama benim hiç birşey gördüğüm yok eminimki kendiside görmüyordur eminim yani

çünki dikkatli bakmadı eşimin maaş almasını bekliyoruz başka dr gideceğiz nasip olursa
dua edin neolur gönlümce dr a denk geleyim

deryanın ki nasıl net bak onun bebeği benimkinden küçük ben eylül 11 de doğumum onun ekimde onun bile bebeğinet gözüküyor nasıl sinirlenmem canım yaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Nagiş canım sen dediğin gibi iiyi bir doktora git hepimizden daha fazla bekledin bu bebeği şimdi herşeyi yaşamak hakkın :) doktora gitmeden çikolata ye biraz da su iç bebek hem hareket eder hemde daha rahat görülür su içince..

tamam canım bikere gittiğimde yiyeyim bakalım suda içeyim ama dr bakarken su beni rahatsız ederse altıma yapacak gibi olursam öyle diyorlarya

daha ben kalp atışlarını bile duymadım

arkadaşlar bende bugün dr gittim kızım olacak nasip olursa pirensesim geliyor çok şükürrrrrrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Selam kızlar nbr....nagıŞımmmmmm kızın olucak ha ayyyy Çok sevındım ya
nagıŞ ne kadarlık
oldun sen ya

Nınık sanane len nagıŞın ayından
ayla ılgılı bı sıkıntın var sanırım
hadı ıtıraf et kaÇ aylık olduĞunu ÇÖzemedn dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…