Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Belamısın kızm sen..alsanaalsanasmile..sanane dino haytrte bişey ya:mymeka:

öfff çık iznede kurtulayım senden yeter artık bu ızdırap...:sm_cool:

cosmooo korkarım derya bu ticerı değiştirmek zorunda kalıcakdelikafadulden

dr gitmiş
oğlan demiş dr sositososito ben ona demiştim zaten neden beni dikkate almadı ki hiç anlamıyorum yanikaydirigubbakcemile2

Kızım Ben doğumda sana el sallıcam bi tarafdan da sana laf yetiştiricem burdan
Para gani tabi bende öle hastanelerde doğrurucam ben
Çiçekde madagaskaara gidicek
anlarsın ya

Benim kızımın yüz örtüsünü yollamadı ondan başına bu işler geliyo
Bilmiyo ki Derya :jeyyar:
cosmooo korkarım derya bu ticerı değiştirmek zorunda kalıcakdelikafadulden

dr gitmiş
oğlan demiş dr sositososito ben ona demiştim zaten neden beni dikkate almadı ki hiç anlamıyorum yanikaydirigubbakcemile2

sen git madagaskara dönme
yerleş hatta oraya:1rolleyes:

öfff bırak şimdi onu da kendmi bi avcayip hiisettim ben yaaa...bilmiyorumkismile
ne bileyim az mı kavga ettikolumunekankayizsmile
senle buralarda cosmo özlicme len yinede seni napalım..mafoldumben..bu topiğinde kaderi buymuş
ne günler geçridk be...hiç boş kalmazdı topik dimi n egüzellboshayallersmile

kız cidden be valla fena oldum bende ağlayasım geldi ..........kimler geldi kimler geçti

Kız evde net var, Annemlerde de var
Tamam doğum sürecinde iyleşene kadar falan yazamam giremem nete ama
Bunun sonrası var yani
Çalışmıcamda napıcam evde bebişi uyutup senle didişicem burda
Gitmiyom ki bi yere bitanecik arkadaşım

Nİnİk sanane len nagİŞİn ayından
ayla İlgİlİ bİ sıkıntın var sanırım
hadİ İtİraf et kaÇ aylık olduĞunu ÇÖzemedn dİmİ

ay geldiniz gene şenlendi burası yaaaaa çok komiksin canım benim ya

izinemi çıkacaksın canım sen sonra işe devammı

neden üzerine alındın yanlız ben bunu anlamdım CADIARZU topiğin durumuna duygulandım ben senin gidişine değil yani:sm_confused: ...canla başla elimizden ne gelirse seni göndermek için yaparımyerimseniben canım arkadaşım benim sen git yeterkiaklinialirimsmile iyi haberlerini alalım yeter yani çok şart değil zaten gelmen görüşmemizzzz ....kaydirigubbakcemile5

evettttttttttttttttt işte bu yaaaa:sm_cool: işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuu nasıl düşürdüm seni tuzağa:roflol: :roflol: :1rolleyes:

kız beni duygulandırdınız ya zaten ağlamaya bahane arıyorum hormonlardan dolayı

ay geldiniz gene şenlendi burası yaaaaa çok komiksin canım benim ya

izinemi çıkacaksın canım sen sonra işe devammı

anaaaa:1shok: nagiş hoşgeldin canımmmmm nbr beolumunekankayizsmile yüzünü gören cenentlik valla...hayırdır neden girmiyorsun hiç:hulya:

giriyorum da kimse olmuyor bende fazla girmiyorum bizim eylül annelerinin de tadı yok burdaki gibi dolaşıp çıkıyorum

17 hafta 4ünlük olduk canım
sen nasılsın hiç artık yoksunuz buralarda

nagiş maşallah beee kocaman olmuş...ayy allah nazardan saklaısn...nagiş kimse olmuyor kuzu bizde girmiyoruz haliyle yani msn den görüşüyoruz bide forumun durumunu biliyorsun takılıp takılıp dururyor cvp yazıyoruz kırksatt sonra ekran normle dönüyor öyle öyle koptuk yani

ama çok erken demişti dr ona cinsiyetini kız ekimde doğum yapacak ben eylülde ben öğrenmeden o çoooooooktan öğrenmişti bende şaşırdım nasıl erkenden söyledi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…