• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm akannehir gittimi nagiş ne çabuk be.....bu nagiş hep aynı ya valla delikafadulden hep aynı çok hızlııdr yani topikten bi anda kaçıp giderdi hep böyle:roflol:

Ya ben ikide bir altımdaki koltuğun indirip kaldırma zamazingosuna basıyom
Bi kereden fırt diye düşüyom aklım çıkıyo ya
Bi insan kendni kendni bukadr korkutablr heralde

Salakbilmiyorumkismile salaksın iştesempatiksalakcinni
AMA BEN YİNEDE SEVİYORUM SENİ NAPAYIM BAŞTAN KABUL ETTİK SENİ BU HALİNLE....delikafadulden HADİ BEN KAÇTIM yerimseniben TOİPİK SENİN İSTEDİĞİNİ DE ARKAMDAN İSTEDİĞİNİ YAP HADİ :mymeka: olumunekankayizsmile

Ya ben ikide bir altımdaki koltuğun indirip kaldırma zamazingosuna basıyom
Bi kereden fırt diye düşüyom aklım çıkıyo ya
Bi insan kendni kendni bukadr korkutablr heralde

delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: ALLAHIMMMMMMMMMM GÖRDÜM AMA SENİN KADARINI GÖDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....NASIL BEŞEYSİN SEN YA...:hooray: BU KUPA SENİN GERÇEKTEN HAKETTİN BAK :roflol:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa uffffffffff net arızaılıydy giremedim öglen kaçırdımmmmmmmmmmmm
nasibimi alamadım niniktennnnnnnnnnnnn

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm akannehir gittimi nagiş ne çabuk be.....bu nagiş hep aynı ya valla delikafadulden hep aynı çok hızlııdr yani topikten bi anda kaçıp giderdi hep böyle:roflol:

:roflol::roflol:napayı ya zaten sayfalar çıkmıyor kople çıkıyorum sayfa değişmiyor sitilimi bozmamışım demekki hemen çıkıyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol:

niniğim cuman perşembeden hayıırlı olsun inşallahhhhh
nasılsın tatlım uzunudr konuşamıyoruz yaa kayboldun ne oldu sana bişeymi yaptım nedir bu tirpp

niniğim cuman perşembeden hayıırlı olsun inşallahhhhh
nasılsın tatlım uzunudr konuşamıyoruz yaa kayboldun ne oldu sana bişeymi yaptım nedir bu tirpp

YAA ÖZLEDİN DMEEK...bayanssulusmile

CANIM BNEİMMMMboshayallersmile AKŞAMLARI EŞİM EVDE ONDAN AÇAMIYORUM NETİ YOKSA HEP AKLIMDASIN İNAN olumunekankayizsmile

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa uffffffffff net arızaılıydy giremedim öglen kaçırdımmmmmmmmmmmm
nasibimi alamadım niniktennnnnnnnnnnnn

CANIM NBR....
BUGÜN YETİŞİRSİN ARTIK...NAPALIM EVET DÜN NAGİŞ GELDİ SOHBETTEYDİK ÖZLEMİŞİZ ESKİYİ HATIRLADIKolumunekankayizsmile

Back