• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Selam kızlar bugün doktora gittim cinsiyeti için kızım olacakmış :hulya: doktor yanılma payı var dedi ama bence doğru bebişim kız..

livoşummmm nassın kuşummm :)
sizi çok öslüom ben yaahuuuu
ne gelen vaaaar ne gideeeeennn ahe ahey aheyyyy LİLİLİLİLİLİLİİİ sempatiksalakcinni
canımm iyiyim kuşum sen nasılsın melekin nasıl opuyorumnanaktan
bende çok özlüyorum herkesi sohbeti didişmeyi atışmayı ama olsun siz ve melekler iyi olunda oda yeter :gitme:senağlama

Kızlaaaaaaaaar.
Bişey sorucam yaaaa 15 yaşında kız kardeşim var daha adet görmedi normalmi buu?

maşallah canım sağlıklı olsunlarda
bizde bugün doktora gittik çok şükür sağlığı iyi mide bulantım ve sabah çıkartmalarım çok olduğu için 3 kilo vermişim ve serum taktılar şu anda biraz daha iyiyim doktor 1-1 buçuk ay daha sürer dedi bulantılarımın hayırlısı sağlıklı olsunda :CüvCüv:
tebrk ederım canm hayrlı olsun allh tammnı erdrsın gecr bnlr 3 aya kadr sabrdcksın işte brscık sonra zaten 5. aydan sonra baslyrsn kılo almaya
Selam kızlar bugün doktora gittim cinsiyeti için kızım olacakmış :hulya: doktor yanılma payı var dedi ama bence doğru bebişim kız..

hadi hayrlısı canm bı prnses glyr demkkı oglnlrmzakaydirigubbakcemile3

slm kızlar bayadır girmiyorum özlemişim ya maşalah hamileler artmış Allah daha da arttırsın benim 1,5 ayım kaldı artık hayırlısıyla geliyo meleğimmmmm öpüyorum hepinizi artık Rabbim kurtarsın inş hepimizi hayırlısıyla hadi bye tatlılar

yaaaaaaaaaaaa hemen hemen herkes net başında alsanaalsanasmilemsn den görüyorum :mymeka:ama buraya ugrayan yokkkkk uffffffffffffffff:oklava:

Back