Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar benim her hamileliğimde olan belirtiler bunlardı... günüm gelmeden 1 hafta önce artmışlardı...

* sık sık idrara çıkma
* sürekli miğde bulantısı
* ağızda tatsızlık
* kokulardan rahatsız olma ( tiksinme )
* kasık ve göbekte batmalar
* akıntının azalmadan devam etmesi
* adete yakın sinirlilik piskolojisine girmedim ve sivilce çıkartmadım
* göğüslerde damarların belirgin olması ve hassasiyet
* idrarda tortu...

ne güzel yazmışsın canım amin herkesin gönlüne bir iki kere yapsan zaten kendini mecbur hissediyorsun

kızlar belirti olayı ilginç gerçekten çünkü karnınızdaki tuhaf hareketlilikten bişeyler olduğunu anlıyorsunuz yani ben anladım , dedim ya idrarımın rengi turuncu ve bulanıktı göğüslerim büyüdü ama acı sızı olmadı, idrar kokusu değişikti, uyku olayı vardı bende her akşam üstü 1 saat uyuyorum belirtiler daha çok beklenen adet günü ve sonra ortaya çıkıyo

geç kalmış deilsin tatlım hemen başla bence zor geldiği için mi tutmuon bak ben de mide rahatsızıyım nasıl tutcam diodum ama inan şuan daha rahatım insanın midesi dinlenio

dimi toprağım kaydirigubbakcemile5 ya ben şimdi kilo falan alcam ya böyle şişcem falan çirkinleşcem yani ama olsun :dance:napayım ya

SANA BİŞEY SÖYLEYİM Mİ KİLO ALINCA HER İNSANIN YÜZÜ O KADAAR GÜZELLEŞİYOR Kİ AMA BOYUNDAN AŞAĞIYA BAKMICAN TABİ delikafadulden

geç kalmış deilsin tatlım hemen başla bence zor geldiği için mi tutmuon bak ben de mide rahatsızıyım nasıl tutcam diodum ama inan şuan daha rahatım insanın midesi dinlenio

hayatım inanki çok utanıyorum bunu söylerken ama şu sigara mereti yüzünden tutmuyorum evdyeken yada daha önceki seneler tutuyordum ama işyerinde olmuyor ya...acayip sıgara içiliyor burda ve kafam duruyor sigarasız inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…