• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

o pembe çizginin çıkmasını beklemek çok ayrı bir duygu ya... 3 kere yaşadım...
ama rabbim bidahakini sonuna kadar sağlıkla yaşatsın inşallah...

TubıŞŞ ne gÜzelmıŞsın sen yaa valla Şımdıye kadar cıvcıvımı tubatu ve kıtcımı gÖrdÜm ulen topıkı gÜzel kızlar basmıŞ nınık sen ondan ayrılamıyonn allah bılır senın cosmoda tam afetttır ... Yoksa bukadar asılmazdın :):):):):

TubİŞŞ ne gÜzelmİŞsİn sen yaa valla Şİmdİye kadar cİvcİvİmİ tubatu ve kİtcİmİ gÖrdÜm ulen topİkİ gÜzel kızlar basmıŞ nİnİk sen ondan ayrılamıyonn allah bİlİr senİn cosmoda tam afetttİr ... Yoksa bukadar asılmazdın :):):):):

saol canım benim eminim sen de çok güzelsindir zaten kalbinden belli o yüzüne yansımıştır eminim

Ya canım bı anda kestın kestın baŞka tÜrlÜ mÜmkÜn deĞıl bakŞımdı bu hamıellık sevıncıyle bırakırsan bırakırsın...ÇocuĞunun astım hastası olarak doĞmasına Çok bÜyÜk katkısı oluyor bıŞlıyorsun dıÖmı?

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: Lan hırs mı yaptın be
evettttttttttttttt :)))
kızlar yalnız benim hala akıntım yok bugün bi ıslaklık başladı ama akıntı şeklinde değil
canım soran oldumu bilmiyorum belrtilerin neydi senin
evet şimdilik günde 3 tane içiyorum normale 1paketi geçiyodum ama bırakcam en kısa zamanda
hemen bırak lütfen kzıın için

Lan Şu avatarları deĞıŞtrıımeyın kızımmmmmmmmmmmmmm rahatmısınız baaaaaeeeeeeeeee

sigara konusunda haklısınız aynı sizin gibi düşünüyom ama nedense iş icraata gelnce olmuyo resmen krize giriyom kavga çıkarıyom falan

Back