Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yalnız benim hala akıntım yok bugün bi ıslaklık başladı ama akıntı şeklinde değil
o pembe çizginin çıkmasını beklemek çok ayrı bir duygu ya... 3 kere yaşadım...
ama rabbim bidahakini sonuna kadar sağlıkla yaşatsın inşallah...
canım zaten her hamilelik bir olmaz ama ...
hamilelikte öle çok akıntı değil de ıslaklık şeklinde oluyor. yani bende öle olmuştu.
değişkenlik de gösterebilir...
Tuba bÜgÜn İÇtİn mİ sİgara
ben hiç fotojenik değilim canım ya inş kızım fotojenik olur alla alla hep kız dedik ha bi de erkek oluyomuş alıştırmayım kendimi mercimeğim diyim en iyisi şimdilik
TubİŞŞ ne gÜzelmİŞsİn sen yaa valla Şİmdİye kadar cİvcİvİmİ tubatu ve kİtcİmİ gÖrdÜm ulen topİkİ gÜzel kızlar basmıŞ nİnİk sen ondan ayrılamıyonn allah bİlİr senİn cosmoda tam afetttİr ... Yoksa bukadar asılmazdın :):):):):
evettttttttttttttt :)))delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: Lan hırs mı yaptın be
canım soran oldumu bilmiyorum belrtilerin neydi seninkızlar yalnız benim hala akıntım yok bugün bi ıslaklık başladı ama akıntı şeklinde değil
hemen bırak lütfen kzıın içinevet şimdilik günde 3 tane içiyorum normale 1paketi geçiyodum ama bırakcam en kısa zamanda
tekrar tebrik ederim canım benim
ne resmi ya ben göremedim
Lan Şu avatarları deĞİŞtrİİmeyİn kızımmmmmmmmmmmmmm rahatmısınız baaaaaeeeeeeeeee
tamam yüklüyom öyle çok güzel bişey değil ama gerçekte güzelimdir ama![]()