Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Oley bee ben bu ay kalırsam erkek dıyor ....demekkı ben bu ay hamıle kalıcam ÇÜnkÜ benı oĞlum olucak kı

Sperm hücreleri hem X hem de Y kromozomu içerebilirler. Yumurta hücreleri ise her zaman X kromozomu taşırlar.

Yumurta hücresinin içine girmeyi başarabilen sperm hücresi X kromozomu taşıyorsa yeni canlı dişi, Y kromozomu taşıyorsa erkek olur.

Yani bebeğin cinsiyetini belirleyen her zaman erkeğin sperminde bulunan kromozomdur.

Yeni oluşan canlının kromozom kodu erkek ise 46, XY, dişi ise 46, XX olarak ifade edilir.

BAKIN CıNSıYET YÜZÜNDEN HALA TÜRKıYENıN BAZI KESıMLERıNDE KIZ ÇOCUKLARI SEVıLMıYOR TAMAMEN ERKEKTEN KAYNAKLNSADA

Çok gÜzel canım benım ama bebŞının yÜzÜ gÖrÜnmemıŞ pek kendını Ön planda tutmuŞsun bıraz

Çok gÜzel canım benİm ama bebŞİnİn yÜzÜ gÖrÜnmemİŞ pek kendİnİ Ön planda tutmuŞsun bİraz

ayh bencede canım...
vereliniortak
yani bebişim güzelliğini benden aldı bakıııın der gibi.
yafrim seni çok gördük az da onu görelim çekil aradan kaydirigubbakcemile

ınŞallah hepımız tadarız bu duyguyu
zaten benım ahtım var olurda hamılelıĞımı kand ÖĞrenırsem 3-4 aylıkken ıdrar testı yapıcam sırf o ıkı Çızgıyı gÖrmek ıÇın

İnŞallah hepİmİz tadarız bu duyguyu
zaten benİm ahtım var olurda hamİlelİĞİmİ kand ÖĞrenİrsem 3-4 aylıkken İdrar testİ yapıcam sırf o İkİ Çİzgİyİ gÖrmek İÇİn

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: LAN HIRS MI YAPTIN BE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…