Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ÇıÇEK SAÇINI KESTıRMEYE GıTMıŞKEN AĞDA YA DA OTURDU HERALDE :roflol:
KAÇ SAAT OLDU NERDE BU KIZ :dilcikar:

Kamyascım İnŞ. Vardır karnında meleĞİn bİŞey kalmadı
benİm umudum zate yok tonla İlaÇ İÇtİm aldım bu ay ÇÜnkÜ
tuba sÜrÜ ayaĞını bacım sÜrÜÜÜ

inşallah canım doktor ayın 3-4 gibi kanda baktır demişti bende cuma yaptırmayı düşünüyorum yarında antalyaya gidicem annemlere hafta sonu ordayım vaktim olursa nete girip size haber veririm

kızlar şimdi dikkat ettim vücudum harita gibi olmuş heryerimde damarlar çıkmış yeşil yeşil çok fena görünüyo özellikle bacaklarım

Canım Özelden sık sık msj laŞılamıyor 500sn falan beklemn lazım burdan cvplayım bornovadayım ben

İnş. müjdeli haberle dönersn canım ya
olmazsada biliyosun üzülmek yok Rabbim ne eylerse güzel eyler tamammı bebişkom a.s
inşallah canım doktor ayın 3-4 gibi kanda baktır demişti bende cuma yaptırmayı düşünüyorum yarında antalyaya gidicem annemlere hafta sonu ordayım vaktim olursa nete girip size haber veririm

Nİnİk ben tuĞbİŞİn dedİĞİ Üst kata Çıkıcam
Çelme falan takayım deme uslu dur gel beraber Çıkalım

arkadaşlar itişmeden kakışmadan tek sıra halinde sağdan çıkalım lütfenn a.s

ya ben tek başıma sıkılırım orda benide alta koyun ya da siz çabuk yanıma gelin

det! sen dur bakim orda.
aşşaya bi el salla, bide göbek şov yap. bak onlar nasılda zıplıyolar oraya :CüvCüv: :roflol:

4-5 eylül tarihlilerden umudum var benim

evet kuşum orda birikme var... umutlu oldugum kimseler de var CADIARZU
bakalım zaman ne göstercek

ben çıkıcam üste bennn

canım sen de çık hadi yukarı kaydirigubbakcemile
aşşalarda kimse kalmasıııınnn :sm_cool:

aferin ninik almıycan tabi lan kaç zamandır aynı topikteyiz, benden biraz sabırlı olmayı öğrenemedin DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

selam kızlar yıne uzun bır aradan sonra ben geldımmm nasılsınız ben bıraz yorgunum mısafırlerım vardı yatılı . varmı bır degısıklık.hamıs adayı veya hamıs bılgı verırsenız sevınırım canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…