Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Derya cım Rabbim tamamına erdrsn ne kadar sevndğmi sen biliyosun üstünden bu kadar gün geçtiği için şimdi hafifi kutluyom :sm_cool: :teytey: :dance:
Darısı diğer isteyen hatunlarımıza olur inş. :Saruboceq:

Kızlar ninikin patronu ninike interneti yasaklamış Ne msn ye girebiliyo nede internete zemuszemus
Başbaşayız artık aklinialirimsmile
Şaka bi yana ninik kuduruyo sinirinden kaydirigubbakcemile3
Hepinize slm söledi üstümde kalmasın yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 ayy kıs cok kötü bişey o sankı haps gıbı olyrsun ne habr okyblyrsn ne bı yere gırıp cnn sıkıldgnda konsblyrsn mafoldumben cok kötü bı durum.aleykümselm

selam kızlar... 4-5 gün önce lekelenmem oldu. hemen panik yaptım. bu benim 5. gebbeliğim. yine düşük olucak die çok korktum. dr um progestanı günde 6 ya çıkartmıştı. asla ayagı kalkmıyordum. şükür dün kesildi ve bugün dr a gittik. pıt pıtları duydukk :)
çok şükür rabbime. herşey normalmiş...
ama 3 aya kadar istirahat şart...

canım benim dikkat et kendine ve meleğimize...
çok endişelisin şuan ama inşallah rabbim yüzünü güldürürde sağsalim bebişini kucağına alırsın...

GÜnaydın gÜnaydın gÜnaydınnnnnnnnn selam mıllet nabersınız?
Hayırlı cumalar....
Benım modem arızalıydı
yoktum 4-5 gÜndÜr ama dÖndÜmmmm burdayım

geçmiş olsn canm allh sana bagslsın melegnı canm sen ılaclrını ıhml etme aman saatı saatıne ıcmye dıkkt et belkıde yerlşme filndır kuzum korkma ıcını raht tut bndede olmştu gıttım prgstana dvm et dmştı gecmştı sukur o zamnlr daha 6+2 ydm snrm

mÜÜÜÜ mÜÜÜÜ mÜÜÜÜÜÜÜ
len ıŞım var dedın
buralarda cırıt atıyorsun ha yazıklar olsun ımı

Aayyy çok kudurasım var benim bugün yaaa...müüü mıncıklayımmı len seni
yada sinir edeyim
hangisi söyle
olumunekankayizsmile

Kamyas merhaba nerelerdesın
uzun sÜredır gÖremıyoru msenı
bı sorun yk ınŞallah

selam kızlar opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım?
deryacım cok sevindim canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey::teytey::dance::sm_cool:guzel allahım saglıkla kucagına almayıda nasip etsin sana inşallah :Saruboceq:

Canım benim amin inşallah tez zamanda senin haberini alırız inşallah canım opuyorumnanaktan

Canım benim amin inşallah tez zamanda senin haberini alırız inşallah canım opuyorumnanaktan

amin canım inşallah Şeniz bende bu ay yine birsey yok kırmızı kartı gördüm gecen hafta artık fazla takmıyorum önceden üzülüyordum ama artık eskisi gibi canımı acıtmıyor vakti saati gelince olacagı varsa kendiliginden olur olmazsada yapacak birsey yok neyse beni bosver super bir haberdi cok sevindim okudugum zaman tekrar tebrikler canım

Ben hala rüyada giibiyim :roflol::roflol: bide kasık ağrım çok önceki günde hafif lekelenmem oldu doktora cuma gidecektim ama yarın gideceğim bakalım inşallah keseyi görürüz..:asigim:

Ben hala rüyada giibiyim :roflol::roflol: bide kasık ağrım çok önceki günde hafif lekelenmem oldu doktora cuma gidecektim ama yarın gideceğim bakalım inşallah keseyi görürüz..:asigim:

inşallah canım :Saruboceq: göbusun buyudukce anlarsın ruya olmadıgını bidenem Şeniz

artık kimsecikler ugramaz olmus buraya :çok üzgünüm: nerdesiniz hanımlarrrrrrrrrrrrrrrr ?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…