Kızlarrr HAMİLEYİMMMMMMM
Çok şükür Rabbime banada yaşattı bu mutluluğu şoktayım hala tüm arkadaşlarımı aradım herkes çok sevindi bana dua edin bebeğim tutunsun inşallah kızlar..Değerim 20.63 biraz düşük ama geç döllenmedir inşallah...
Kızlar ninikin patronu ninike interneti yasaklamış Ne msn ye girebiliyo nede internete zemuszemus
Başbaşayız artık aklinialirimsmile
Şaka bi yana ninik kuduruyo sinirinden kaydirigubbakcemile3
Hepinize slm söledi üstümde kalmasın yerimseniben
selam kızlar... 4-5 gün önce lekelenmem oldu. hemen panik yaptım. bu benim 5. gebbeliğim. yine düşük olucak die çok korktum. dr um progestanı günde 6 ya çıkartmıştı. asla ayagı kalkmıyordum. şükür dün kesildi ve bugün dr a gittik. pıt pıtları duydukk :)
çok şükür rabbime. herşey normalmiş...
ama 3 aya kadar istirahat şart...
selam kızlar... 4-5 gün önce lekelenmem oldu. Hemen panik yaptım. Bu benim 5. Gebbeliğim. Yine düşük olucak die çok korktum. Dr um progestanı günde 6 ya çıkartmıştı. Asla ayagı kalkmıyordum. şükür dün kesildi ve bugün dr a gittik. Pıt pıtları duydukk :)
çok şükür rabbime. Herşey normalmiş...
Ama 3 aya kadar istirahat şart...
mÜÜÜÜ mÜÜÜÜ mÜÜÜÜÜÜÜ
len İŞİm var dedİn
buralarda cİrİt atıyorsun ha yazıklar olsun İmİ
selam kızlar opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım?
deryacım cok sevindim canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey::teytey::dance::sm_cool:guzel allahım saglıkla kucagına almayıda nasip etsin sana inşallah :Saruboceq:
Canım benim amin inşallah tez zamanda senin haberini alırız inşallah canım opuyorumnanaktan
amin canım inşallah Şeniz bende bu ay yine birsey yok kırmızı kartı gördüm gecen hafta artık fazla takmıyorum önceden üzülüyordum ama artık eskisi gibi canımı acıtmıyor vakti saati gelince olacagı varsa kendiliginden olur olmazsada yapacak birsey yok neyse beni bosver super bir haberdi cok sevindim okudugum zaman tekrar tebrikler canım
Ben hala rüyada giibiyim :roflol::roflol: bide kasık ağrım çok önceki günde hafif lekelenmem oldu doktora cuma gidecektim ama yarın gideceğim bakalım inşallah keseyi görürüz..:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?