• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

selam kityy ablacım,slm kıslarrr..
ben geldim,tedavime başladım,dün başladım iğneleri kullanmaya,bana da dua edin..

merhaba burcum opuyorumnanaktanŞeniz hosgeldin bidenem Şeniz
hadi bakalım hayırlısı olsun canım dualarım seninle :Saruboceq:inşallah en kısa zmanda seninde guzel haberini alırım :Saruboceq:

hoşbulduk ablacım,senden nbr yaa sende doktora gitsen başlasan biyerlerden,bak ben bekledim sonuç yoktu..
inşallah hepimis güsel haberler verris birbirimise..

hoşbulduk ablacım,senden nbr yaa sende doktora gitsen başlasan biyerlerden,bak ben bekledim sonuç yoktu..
inşallah hepimis güsel haberler verris birbirimise..

inşallah canım :Saruboceq: bende hersey aynı canım doktora gitmedim hala gitmeyide dusunmuyorum :roflol: ben vazgectim bebek olayından artık takmamaya calısıyorum cunku dengemi altust ediyor canım

evet canım eeeeeeeeeeeeeee anlat bakalım neler yapıyorsun uzun zmandır görüsemiyoruz

Selam kızlar bugün doktora gittim kesemizi gördük çok şükür daha çok minik teyzeleri 2 mm kalp atışları için 10 gün sonra çağırdı inşallah kalp atışınıda duyarız..Darısı burdaki arkadaşlarımın başına inşallah...

gunaydın kıslr nasılsınz nerlrdesnz tedvıye baslyınlara gecmş olsn dıyorum tez zamnda hmlıe klrsnz inşllh hepnz kıslra.s.

Selam kızlar bugün doktora gittim kesemizi gördük çok şükür daha çok minik teyzeleri 2 mm kalp atışları için 10 gün sonra çağırdı inşallah kalp atışınıda duyarız..Darısı burdaki arkadaşlarımın başına inşallah...

maşallh maşllh kuzum hadi gözun aydın allh tammnı erdrsin

merhaba kızlarrr
topiğimiz iyice terkedilmiş anlaşılan. deryacım yeni gördüm hamileliğin hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına al inşallah bebişini

Back