Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, düğünler, eğlenceler ve tatlı sürprizler olsun...
Tatlılar olsun; kazandibi, tarçınlı kurabiyeler, elmalı kekler, şekerli kahveler...
Güzel sohbetler, unutulmayan geziler, sağlık dolu günler olsun…..
Kötü günün olmasın, ama kötü gün dostların hep yanında olsun….
Görüşmek için telefonlaşmalar olsun...
Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun...
Şans peşinden ayrılmasın…
Hep artı olsun, hiç eksi olmasın….
Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar, aldatmalar, keşkeler olmasın...
"BİZ" OLSUN; "BEN" OLMASIN...Mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın veee bir kere söylensin, yeter olsun...
EN ÖNEMLİSİ SEVGİ OLSUN...
AŞK OLSUN...
Daha n'oooooolsunnn...:)
YENİ YILIN KUTLU veee TAM DA İSTEDİĞİN, HAYAL ETTİĞİN GİBİ OLSUN...
Selam kızlar ben geldim ama biraz üzgün sol taraftan yumurtluyorum 3 yumurtam var ama gelişmemiş( en büyüğü 12 mm doktorum klomenle gelişmesi lazımdı dedi 14. günde tekrar bakalım gelişme varmı diye dedi..
Gelişmezse bidahak ay günde 3 klomen kullanacakmışım o zamanda gelişmezse sonraki ay iğne kullanacağız dedi..
Selam kızlar ben geldim ama biraz üzgün sol taraftan yumurtluyorum 3 yumurtam var ama gelişmemiş( en büyüğü 12 mm doktorum klomenle gelişmesi lazımdı dedi 14. günde tekrar bakalım gelişme varmı diye dedi..
Gelişmezse bidahak ay günde 3 klomen kullanacakmışım o zamanda gelişmezse sonraki ay iğne kullanacağız dedi..
KIZLAR 2010 YILINDA KIZ BEBEKLER ÇOĞUNLUKTA BENİM OĞLUM YAŞADI..SAĞI SOLU KIZ OLACAK..:):ecrin_bebek:--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------
]
--------------------------------------------------------------------------------------------
********OCAK*********
Elover :3 ocak
Sincap_ :4 ocak
naneliseker: 6 Ocak
DBS : 10 Ocak
gülgüzeli1769 12 Ocak
TUBİLOSHH : 12 Ocak
canikom38 13 Ocak
NeVYaS : 25 Ocak
livaza
********ŞUBAT*********
isolde 4 Şubat
kızlar herkezi sildim. yeni tarihlerinizi verirseniz ekleyecegim.
liste iyice bozulmuştu...
KIZLAR 2010 YILINDA KIZ BEBEKLER ÇOĞUNLUKTA BENİM OĞLUM YAŞADI..SAĞI SOLU KIZ OLACAK..:):ecrin_bebek:BU ARADA YENİ HAMİŞLERİ TEBRİK EDİYORUM. BENDE BUGÜN 3LÜ TARAM TESTİ İÇİN SABAH KAN VERDİM.KIZLAR BENİM VE BEBEĞİM İÇİN DUA EDİN HEŞEY YOLUNDA GİTSİN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: BİRAZDAN DA DOKTORA ULTRASONA GİDECEĞİZ BEBİŞE BAKMAYA..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?