Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

selam kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun tabbiki minik meleklerimizinde benim bilgisayarda sorun oldugu icin nete giremiyorum 9 da dönecegim ozman görüsürüz hepinizi cok öpuyorum cogunuzun meleginin cinsiyeti belli olmus yerim ben o prens ve prensesleriiiiiiiiiiiiiiiiiii meleklerimize ve kendinize cok iyi bakın kızlar Şenizopuyorumnanaktan cicegimde hamileymiş onada cok sevindimmmmmm opuyorumnanaktan

birde döndügümde takiktiklerinizi bekliyorum kızlar kaydirigubbakcemile3 ya olacak ya olacak baska yolu yok bu sefer Şeniz öptum hepiciginizi Şenizopuyorumnanaktan

Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, düğünler, eğlenceler ve tatlı sürprizler olsun...
Tatlılar olsun; kazandibi, tarçınlı kurabiyeler, elmalı kekler, şekerli kahveler...

Güzel sohbetler, unutulmayan geziler, sağlık dolu günler olsun…..

Kötü günün olmasın, ama kötü gün dostların hep yanında olsun….
Görüşmek için telefonlaşmalar olsun...
Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun...

Şans peşinden ayrılmasın…

Hep artı olsun, hiç eksi olmasın….
Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar, aldatmalar, keşkeler olmasın...
"BıZ" OLSUN; "BEN" OLMASIN...Mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın veee bir kere söylensin, yeter olsun...
EN ÖNEMLıSı SEVGı OLSUN...
AŞK OLSUN...
Daha n'oooooolsunnn...:)
YENı YILIN KUTLU veee TAM DA ıSTEDıĞıN, HAYAL ETTıĞıN GıBı OLSUN...

:Saruboceq:AMİNNNNNNN CANIMopuyorumnanaktan

kızlar günaydın...
nihayet bgn adet olabildim..
üfff heryerim şişmişti yaaaa....
tubiloshum canım bana 4 şubat yaz bitanem yaaa.....

Selam kızlar nasılsınız..Bugün kursa gidemedim öğleden sonra yumoşlara baktırmaya gideceğim bakalım büyümüşler mi

kızlar selam... nasılsınız bakalım??
ara ara bakıyorum size. ama daha güzel haberimiz yok...
listemizi güncelliyoruuum,

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

]

********OCAK*********

Elover :3 ocak

Sincap_ :4 ocak

naneliseker: 6 Ocak

DBS : 10 Ocak

gülgüzeli1769 12 Ocak

TUBıLOSHH : 12 Ocak

canikom38 13 Ocak

NeVYaS : 25 Ocak

livaza

********ŞUBAT*********

isolde 4 Şubat

kızlar herkezi sildim. yeni tarihlerinizi verirseniz ekleyecegim.
liste iyice bozulmuştu...

Selam kızlar ben geldim ama biraz üzgün sol taraftan yumurtluyorum 3 yumurtam var ama gelişmemiş ( en büyüğü 12 mm doktorum klomenle gelişmesi lazımdı dedi 14. günde tekrar bakalım gelişme varmı diye dedi..
Gelişmezse bidahak ay günde 3 klomen kullanacakmışım o zamanda gelişmezse sonraki ay iğne kullanacağız dedi..

tatlım neden üzülüyorsunki??
bak ne güzel yumurtaların varmış zemuszemus
klomenle büyür inşallah...
hiç kafana takma kuşum...
bak cosmo da soldan yumurtlamıştı, onun sağ tüpü alınmıştı yanılmıyorsam.
ama rabbim isteyince zamanı gelince veriyor.
inşallah meleğin gelir bu ay :Saruboceq:

********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********

]

********OCAK*********

Elover :3 ocak

Sincap_ :4 ocak

naneliseker: 6 Ocak

DBS : 10 Ocak

gülgüzeli1769 12 Ocak

TUBıLOSHH : 12 Ocak

canikom38 13 Ocak

NeVYaS : 25 Ocak

livaza

********ŞUBAT*********

isolde 4 Şubat

kızlar herkezi sildim. yeni tarihlerinizi verirseniz ekleyecegim.
liste iyice bozulmuştu...

günaydın kızlar... nasılsınız bakalım?
bir cinsiyet daha belli oldu,stella nın da prensesi gelio :)

ayy ne güzel haber bu....
stellacımı tebrik ediorum...
nevyascım üzülme bitanem tubiloshunda dediği gibi rabbimden ümidini kesme..
hoş ümitsiz bi durumun yokki bitanem...
bakalım bana nedicek doktor amca bende bu ayın 16snda gidicem..

SELAM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

EEE YANİ NE OLMUŞ:icecream:
LEN BAK VALLA ÇOK PİS DALARIM SANA BİLESİN naniknanik
KIZIM TEDAVİNİN GEREKTİRDİĞİ ŞEYLER BUNLAR SEN SANIRYORMUSUN Kİ HER KLOMEN İÇENİN YUMURTASI BÜYÜYOR lmaz: BAK TEAVİYE YANIT VERMİŞ YUMURTAN DELİ ÜÇTANEDE İÇERSİN 4 TANEDE ORASI HİÇ MÜHİM DEĞİL BUNLAR TEDAVİNİN GEREKTİRDİKLERİ DELİ :mymeka:

KIZLAR 2010 YILINDA KIZ BEBEKLER ÇOĞUNLUKTA BENİM OĞLUM YAŞADI..SAĞI SOLU KIZ OLACAK..:):ecrin_bebek: BU ARADA YENİ HAMİŞLERİ TEBRİK EDİYORUM. BENDE BUGÜN 3LÜ TARAM TESTİ İÇİN SABAH KAN VERDİM.KIZLAR BENİM VE BEBEĞİM İÇİN DUA EDİN HEŞEY YOLUNDA GİTSİN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: BİRAZDAN DA DOKTORA ULTRASONA GİDECEĞİZ BEBİŞE BAKMAYA..:)

:mymeka: HANİ ÖNDE KIS BERABERE TABLO SUANDAkaydirigubbakcemile3 4 E 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…