• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

deryacım geçmiş olsun tatlım :(
rabbim acil şifalar versin.
tatlım aklıma ne geldi,
bi kuran felan mı okutsan he?
etrafındakileri, akrabalarını felan çağır, bi kuran okut evde.
sürekli bişeyler oluyor. rabbim hayra çevirsin...
biz bu cuma okutcaz. aşure de yapıcaz...

bu arada yarın eşim test alıcak.
cuma sabahı da yapıcam. bana dua edin olurmu?

çiçeem de hamiş olmadan önce 41 gün boyunca günde 24 defa fatiha okuyup ardından duasını etmiş. daha 30 lardayken hamile oldugunu öğrenmiş. bugün benim 13. günüm. rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah...

tatlım aklıma ne geldi,

çiçeem de hamiş olmadan önce 41 gün boyunca günde 24 defa fatiha okuyup ardından duasını etmiş. daha 30 lardayken hamile oldugunu öğrenmiş. bugün benim 13. günüm. rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah...
.

Valla tubisim bende sasirdim napsam ayagimiz doktordon gelmiyor dun maas aldik 3 gun sonra hastaneye birakip eve gidicez saglikli olalimda paradan gectim.klomen kullandim oda bosa gitti esimin telinden baglaniyorum canim sikildikca.insallah melegin gelmistir canim.

tatlım aklıma ne geldi,

canımmm nasılsın
şimdiden Allah kabul etsin, yakın olsan gelebilmek isterdim. hem bahaneyle sıcak sıcak aşure yemiş olurdum cokacimcoook

Amin bitanem sagol gece oldu 3 serum 6 ates dusurucu 3 antibiyotik 2 igne atesi daha yeni dustu baya agir geciriyor:sinifsinif:

canım Allah tez zamanda şifa versin inşaallah atlatır, bende de bronşit var yaşanan sıkıntıyı tahmin edebiliyorum. bazen ağırlaştığımda böyle nefes alamıyor gibi oluyorum sanki eşinin yaşadığı daha zordur Allah sabır ve şifa versin canımmm

Kızlar eşim zatürre olmuş :(( hastaneye yatırdım ona kıyafet almaya geldim eve bize dua edin..
canımmmmmmm geçmiş olsun
allahım inşallah en kısa zamanda bu kara bulutları kaldırsın üstünüzden güçlü ol atlatıcaksın a.s.

tubişcim inşallah vardır kuzum yaaa melegin ordadır allahım hayırlısıyla en kısa zamanda hepimize versin

canım Allah tez zamanda şifa versin inşaallah atlatır, bende de bronşit var yaşanan sıkıntıyı tahmin edebiliyorum. bazen ağırlaştığımda böyle nefes alamıyor gibi oluyorum sanki eşinin yaşadığı daha zordur Allah sabır ve şifa versin canımmm
yaaa canım işte biz insanlar ben kötü hastayım diye şikayet ederken bilmiyoruz ki bizden daha fazla hasta olanları allahım herkese acil şifalar versin Şenizsanada geçmiş olsun

yaaa canım işte biz insanlar ben kötü hastayım diye şikayet ederken bilmiyoruz ki bizden daha fazla hasta olanları allahım herkese acil şifalar versin Şenizsanada geçmiş olsun

insanın derdi kendine ağır gelirmiş, en kötü dert bendeki dert dermiş ama ta ki kendinden daha zor durumda olanı görene kadar kendinden daha zor durumda olanı görünce şükredermiş ama sonra yine unutup nedir benim bu derdim diye hayıflanmaya başlarmış ohaoldumsmile

Yorulduğumuzda, ruhen tükendiğimizde, trafikte sıkıştığımızda ya da büyük bir sorunla yüz yüze kaldığımızda en kolayı homurdanmak ve isyan etmektir. Oysa hayatta sahip olduğumuz güzel şeyleri gözümüzün önüne getirip bunlar için şükretmesini bilmek, yaşamın bir lütuf değil, değerli bir hediye olduğunu hatırlamak birçok şeyi değiştirir.

Tubişim sana katılıyom Derya bi mevlüt falan yapmalı belkide evde
Faydası olucağına eminim...
Kuzu senin içinde hayırlısını diliyom İnşallah meleğin göbüşündedir..
sizi seviyorummmmm Şeniz
tatlım aklıma ne geldi,

cosmopoli+ merhaba güzelim..nasılsın..2 gün önce 3lü tarama testimizi yaptrdık. yarın sonucunu alacağız kısmetse...sen ne zaman yaptırdın.sonucunu aldın mı güzelim

Tam tersi ama olsun bak aklında kalmış yiinede aklinialirimsmile
tatlım neden üzülüyorsunki??
bak ne güzel yumurtaların varmış zemuszemus
klomenle büyür inşallah...
hiç kafana takma kuşum...
bak cosmo da soldan yumurtlamıştı, onun sağ tüpü alınmıştı yanılmıyorsam.
ama rabbim isteyince zamanı gelince veriyor.
inşallah meleğin gelir bu ay :Saruboceq:

Hayırlı haberlerle dön inşallah emi canımm :Saruboceq:
ayy ne güzel haber bu....
stellacımı tebrik ediorum...
nevyascım üzülme bitanem tubiloshunda dediği gibi rabbimden ümidini kesme..
hoş ümitsiz bi durumun yokki bitanem...
bakalım bana nedicek doktor amca bende bu ayın 16snda gidicem..

Back