• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Herkese hayrlı seneler diliyorum kızlar sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bebişlerimizin göbüşde olduğu bir yıl olur inşallah..2010 hep beraber hamiş gireriz inşallahhhhhhhhh :)

Ben pazara kadar yokum dün akşam ani bir kararla şehir dışına çıkmayı düşündük bi ziyaret olacak kızlar ablamlarla beraber gideceğiz hepimiz için dua edeceğim..

Selam kızlar ayy içimi yeni yıl heyecanı kağpladı valla hayırdır inşallah hiç yoktur öyle şeylerim normalde....:sm_cool:

ALLAHIM İNŞALLAH YENİ YILDA HASTASI OLANLARA ACİL ŞİFA PARASI OLMAYANA ,İŞİ OLMAYANA PARA VE İŞ ....VE TABİKİ BEBİŞ NASİP ETİSİN İNŞALLAH...BAŞTA SAĞLIK SONRA BEBEİŞ KİMSENİN GÖBİŞİ BOŞ KALMASIN İNŞALLAH BU YENİ YILDA RABBİM HERKESİN KALBİNDEKİNİ NASİP ETSİN HERKESE....İYİ YILLAR...

Kız derya sende mi burdaydın... Aaa bende geçerken uğradım bak nasıl karşılaştık:roflol:

Allahım ya sabahın KÖründe geli kutlamış ya bende ilk ben kutlucam dye sevinmiştim kızım valla bi dalıcam saan çıkarabilene aşkolsun bak..hep önde kız benden bir adım ya

Aman ıyı be kuzu ne olsun bıldıĞın gıbı hadı gı tutmayım senı canım..ÖpÜyorum sen kuzu

Ok beklıyorum p.tesı
heralde haftasonu bende gıremem zaen dınlenıcem bol bol .ptesı gÖrÜŞÜrÜz hayatım

Herkesin yeni yılını kutluyorum
Yeni yıl sizlere ve sevdilerinize sağlık, mutluluk, bol para, hayırlı işlerr veee bebiş getirsin inşallah
ısteyip olmayan tüm hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle hepimizin yeni yılı kutlu olsun kızlarrrrrrrr

günaydın kızlarrr...
hepinize iyi yıllarrrrr...
size şu an edebileceğim en güzel beddua şu bence,
BÜYÜK ıKRAMıYE SıZıN BıLETE VURSUN EMıııııı kaydirigubbakcemile3
BANA 500 MıLYAR DA YETER :roflol:

her kese iyii mutlu saglıklı huzurlu ve bebişli seneler canlarım.hepiniz tek tek öpuyorum üleynnnnhihoyyyt bir az dökdürelim bü gün :teytey::teytey::teytey:

Rabbim cümlemize hayırlı bir yıl nasip etsin inş nasılsınız canlarım özlemişim sizi öpüyorum hepinizi hadi ben yine gelirim sorrrrrraaaaaa

kızlar ya kızım o kadar hareketli ki sormayın ne güzel bir duyguymuş ya Rabbim herkese yaşatsın inş ay her zaman gelemiyorum ya girince de herşeyi söylemek istiyorum size hadi öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

a.s. günaydın kıslarrrrr kimse yok ama telafı yapıyım kutlayamadım yenı yılınızı giremedim yıl ay sonu oludgundan herkese yeni yılının saglık mutluluk getirmesi dilegiyle tüm dualarınız kabul olsun göbüşleriniz bebiş dolsun tekrardn huzurlu saglıklı mutlu senlerrr geçirmeniz dileğiyle öpüyrm sizi opuyorumnanaktan

Back