Maşallah kızlar manken gibisiniz ben ortada bebek yok bişey yok 72 kilo oldum çok moralim bozuk bu yüzden 62 kg ile evlendim 9 ayda 10 kg aldım bide bebiş gelse herhalde 100 le doğuma giderim :roflol:
İnşallah oyacım..Valla ben sabah beri kıvranıyorum yemek falan yapamadım eşimde yat sen ben gelince dışardan söyleriz bişeyler dedi..
Oooohh ne güzel eşinin kiymetını bıl kuzum.bi bebişinizde inşallah gelir tam mutlu bı aile olursunuz inşallah.:Saruboceq:ya vallah ben kac gundur halım olmadıgı ıcın dısardan yedım mıdem cok fena oldu.o yuzdem mecburen kendım yaptım.:CüvCüv:
blmyrm cnm kaynana yapmştr bşylr herlde yapmmssa dolpta ne vrsa oan düşünp yaprz görmce ıle oda calşyrkızlar akşama ne yemek var?
İnşallah oyacım..Valla ben sabah beri kıvranıyorum yemek falan yapamadım eşimde yat sen ben gelince dışardan söyleriz bişeyler dedi..
Biliyorum canım merak etme valla bide bebiş gelse hiçbi eksiğimiz kalmayacak..Dışardan bende çok sevmiyorum ya dokunuyor ayda 1-2 hem değişiklik oluyor hemde böyle durumlarda kurtarıcı oluyor :)))
aynan tatlım neyse ben kacar gidib uzanıyım azcık.her kese iyi akşamlar
selam kızlar iyi hafta sonları dilerim...nasılsınız?
listeyi ön tarafa alayım dedim...hihoyyyt--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------
]
--------------------------------------------------------------------------------------------
********KASIM*********
SARICİVCİV :23 Kasım ???
sblkmbsr :24 Kasım ???
Ceylan :25 Kasım
Livaza :25 Kasım
Ceylanmelek:27 Kasım
********ARALIK*********
NAGİHAN:4 Aralık
Dark:6 Aralık
TUBİLOSHH: 8 Aralık
NeVYas: 10 Aralık
gülgüzeli1769 ??
çiçekcik: 11 Aralık
canikom38: 14 Aralık
KİTTYCAT :14 Aralık
kamyas: 18 Aralık
isolde: ??
********OCAK*********
Elover :3 ocak
Sincap_ :4 ocak
naneliseker:6 Ocak
DBS
canım benim düzenle listeyi..bende ön tarafa aldım...çok geride kalmış liste diye..benimde oğluşum olacak..merhaba canım. iyidir seni sormalı?
listemizi düzenliyordum da :)
bugün mürüşüm cinsiyetini öğrenicek...
stella da sanırım öğrenmiştir. eski mesajlarına göz atıp bulmaya çalışacagım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?