Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Maşallah kızlar manken gibisiniz ben ortada bebek yok bişey yok 72 kilo oldum çok moralim bozuk bu yüzden 62 kg ile evlendim 9 ayda 10 kg aldım bide bebiş gelse herhalde 100 le doğuma giderim :roflol:

evet canım gercı o bur kızların yani hamilelerin kızları olucakmış.abyosun oglu olucak bı tek benımkı tam belli diyil.sende en kısa zaman da oyreneceksın

Maşallah kızlar manken gibisiniz ben ortada bebek yok bişey yok 72 kilo oldum çok moralim bozuk bu yüzden 62 kg ile evlendim 9 ayda 10 kg aldım bide bebiş gelse herhalde 100 le doğuma giderim :roflol:

inşallah tatlım bebişin gelsın bı sey olmaz sonra verırsın kılolarını:Saruboceq::Saruboceq:

ınşallah oyacım..Valla ben sabah beri kıvranıyorum yemek falan yapamadım eşimde yat sen ben gelince dışardan söyleriz bişeyler dedi..

İnşallah oyacım..Valla ben sabah beri kıvranıyorum yemek falan yapamadım eşimde yat sen ben gelince dışardan söyleriz bişeyler dedi..

Oooohh ne güzel eşinin kiymetını bıl kuzum.bi bebişinizde inşallah gelir tam mutlu bı aile olursunuz inşallah.:Saruboceq:ya vallah ben kac gundur halım olmadıgı ıcın dısardan yedım mıdem cok fena oldu.o yuzdem mecburen kendım yaptım.:CüvCüv:

Biliyorum canım merak etme valla bide bebiş gelse hiçbi eksiğimiz kalmayacak..Dışardan bende çok sevmiyorum ya dokunuyor ayda 1-2 hem değişiklik oluyor hemde böyle durumlarda kurtarıcı oluyor :)))

kızlar akşama ne yemek var?
blmyrm cnm kaynana yapmştr bşylr herlde yapmmssa dolpta ne vrsa oan düşünp yaprz görmce ıle oda calşyr

İnşallah oyacım..Valla ben sabah beri kıvranıyorum yemek falan yapamadım eşimde yat sen ben gelince dışardan söyleriz bişeyler dedi..

bende o yok vallha kaynanamla altlı ustlyz beraber yerız baen eve gıdınce hasta olyr yemegı ben yapyrm gormcyle bazn mıdem bulnyr ama dıyemyrm yapyrm ne yapyım bazen gıdınce o yemegı hala yapyr olyr ben salaa yapmmı dyrm mesela dyr yap istyrsnz yorgnda olsam yapyrm gıdıp otramyrm

Biliyorum canım merak etme valla bide bebiş gelse hiçbi eksiğimiz kalmayacak..Dışardan bende çok sevmiyorum ya dokunuyor ayda 1-2 hem değişiklik oluyor hemde böyle durumlarda kurtarıcı oluyor :)))

aynan tatlım neyse ben kacar gidib uzanıyım azcık.her kese iyi akşamlar

Senin işinde zor mürücüm ama biraz geri dur bence sen 2 canlısın eşinede anlat durumunu oda yardımcı olsun sana.

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

]

********OCAK*********

Elover :3 ocak

Sincap_ :4 ocak

naneliseker: 6 Ocak

DBS

gülgüzeli1769 12 Ocak

TUBİLOSHH : 12 Ocak

NeVYaS : 25 Ocak

kızlar herkezi sildim. yeni tarihlerinizi verirseniz ekleyecegim.
liste iyice bozulmuştu...

listeyi ön tarafa alayım dedim...hihoyyyt

merhaba canım. iyidir seni sormalı?
listemizi düzenliyordum da :)
bugün mürüşüm cinsiyetini öğrenicek...
stella da sanırım öğrenmiştir. eski mesajlarına göz atıp bulmaya çalışacagım...
canım benim düzenle listeyi..bende ön tarafa aldım...çok geride kalmış liste diye..benimde oğluşum olacak..

stella dha 17. haftasında gidicekmiş cinsiyet öğrenmeye. randevusu o zamanmış.
11 ocakta. onu da o zaman yazarım artıkın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…