- 23 Nisan 2009
- 1.653
- 0
- 116
Güzelim belli oldu cinsiyeti oğluşum geliyor..abyosun cinsiyeti ne bebeğin
Belli olmuştur seninki de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelim belli oldu cinsiyeti oğluşum geliyor..abyosun cinsiyeti ne bebeğin
Belli olmuştur seninki de
sağol güzelim.. hamilelikte olabiliyormuş..interetten baktım.hımm gecmş olsn cnm
Güzelim belli oldu cinsiyeti oğluşum geliyor..![]()
maşallah güzelim..valla benimde göbeğim hemen çıktı şimdi 15 hafta 1 günlük olduk saki 6 aylık gibiyim inan..9.aya kadar nasıl olurum allah bilir.Eki Görüntüle 31897 buda benım meleğim sanrım koymadımmı bılmyrm görmeyen arkadslrımız olabılır bi kaç gun önce cekmştm
çok teşekkür ederim güzlim.allah herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.insan yaşamdan bilmiyormuş.kimsenin kucağı bş kalmasın inşallah..kızlar tek tek aklımda aklımda kalmadı ama cinsiyeti belli olan bebişlermizin annelerini tebrik ediorum
evet güzelim oğluşum olcakmış..sağ sağlim hayırlısı ile gelsin de kız erkek farketmez aslında.bende başladım oğluşuma birşeyler örmeye:hulya:abyosun cum hayırlı olsun. oğluşun gelio ha :) çok güzel bir haber. rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...
mürüşüm ne güzel belli olmuş :)
maşallah...
sonuna kadar güzel güzel büyüsün melekleriniz inşallah...
maşallah güzelim..valla benimde göbeğim hemen çıktı şimdi 15 hafta 1 günlük olduk saki 6 aylık gibiyim inan..9.aya kadar nasıl olurum allah bilir.
amin güzelim..allah cümlemizin bebişlerini bağışlasın bizlere..:Saruboceq:oleyyyyy allh bagslsn cnm
57 kiloyla başladım hamileliği son gittiğimde 4 kilo almıştım doktora 61 kiloydum..şimdi 2 ocak da gideceğim.o zamanda tarılırım.bakalım ne olmuşum..duba gibi oldum bağlasan denize batmayacağım valla..sırnaşık şey:roflol:kaç kılo aldn cnm bugune kadr
:roflol: doktrn bişey dedımı kuzum kilon hakknda bende 58 ıle basldım 61 dım marktte bı tartı ıle tartldm 62 dyrdu dogrumudr blmyrm ama almşmdr yani :kedi:57 kiloyla başladım hamileliği son gittiğimde 4 kilo almıştım doktora 61 kiloydum..şimdi 2 ocak da gideceğim.o zamanda tarılırım.bakalım ne olmuşum..duba gibi oldum bağlasan denize batmayacağım valla..sırnaşık şey:roflol:
napıyosunuz fıstıklar
biraz daha az ye dedi..fazla kilo alma dedi..dikkat et dedi..çocuk sağlıklı..sende ölçülü ye ama aç da kalma dedi. ben her gittiğimdede doktora kilo ve tansiyonumu ölçüyorlar.:roflol: doktrn bişey dedımı kuzum kilon hakknda bende 58 ıle basldım 61 dım marktte bı tartı ıle tartldm 62 dyrdu dogrumudr blmyrm ama almşmdr yani :kedi:
iidr cnm hg sen ne yapyrsun
sağol güzelim iyiyiz biz..sen nasılsın?napıyosunuz fıstıklar
sağol güzelim iyiyiz biz..sen nasılsın?
:1hug: