• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

$18122009422.webp buda benım meleğim sanrım koymadımmı bılmyrm görmeyen arkadslrımız olabılır bi kaç gun önce cekmştm

kızlar tek tek aklımda aklımda kalmadı ama cinsiyeti belli olan bebişlermizin annelerini tebrik ediorum

abyosun cum hayırlı olsun. oğluşun gelio ha :) çok güzel bir haber. rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...

mürüşüm ne güzel belli olmuş :)
maşallah...
sonuna kadar güzel güzel büyüsün melekleriniz inşallah...

kızlar tek tek aklımda aklımda kalmadı ama cinsiyeti belli olan bebişlermizin annelerini tebrik ediorum
çok teşekkür ederim güzlim.allah herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.insan yaşamdan bilmiyormuş.kimsenin kucağı bş kalmasın inşallah..
abyosun cum hayırlı olsun. oğluşun gelio ha :) çok güzel bir haber. rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...

mürüşüm ne güzel belli olmuş :)
maşallah...
sonuna kadar güzel güzel büyüsün melekleriniz inşallah...
evet güzelim oğluşum olcakmış..sağ sağlim hayırlısı ile gelsin de kız erkek farketmez aslında.bende başladım oğluşuma birşeyler örmeye:hulya:

kaç kılo aldn cnm bugune kadr
57 kiloyla başladım hamileliği son gittiğimde 4 kilo almıştım doktora 61 kiloydum..şimdi 2 ocak da gideceğim.o zamanda tarılırım.bakalım ne olmuşum..duba gibi oldum bağlasan denize batmayacağım valla..sırnaşık şey:roflol:

57 kiloyla başladım hamileliği son gittiğimde 4 kilo almıştım doktora 61 kiloydum..şimdi 2 ocak da gideceğim.o zamanda tarılırım.bakalım ne olmuşum..duba gibi oldum bağlasan denize batmayacağım valla..sırnaşık şey:roflol:
:roflol: doktrn bişey dedımı kuzum kilon hakknda bende 58 ıle basldım 61 dım marktte bı tartı ıle tartldm 62 dyrdu dogrumudr blmyrm ama almşmdr yani :kedi:

:roflol: doktrn bişey dedımı kuzum kilon hakknda bende 58 ıle basldım 61 dım marktte bı tartı ıle tartldm 62 dyrdu dogrumudr blmyrm ama almşmdr yani :kedi:
biraz daha az ye dedi..fazla kilo alma dedi..dikkat et dedi..çocuk sağlıklı..sende ölçülü ye ama aç da kalma dedi. ben her gittiğimdede doktora kilo ve tansiyonumu ölçüyorlar.

kaç oglmz kac kısmız olck lıstmz yokmu kıslr yaaa tbş ara verdı bıras kafa daglsın dye grmr fasla lısteyi üstlnmk ısteyen yokmu

Back