canım benim düzenle listeyi..bende ön tarafa aldım...çok geride kalmış liste diye..benimde oğluşum olacak..
SLM CANM İİ HAFTA SONUselam kızlar iyi hafta sonları dilerim...nasılsınız?
AY CANM LISTEYI DUZNLEDGN II OLDU 3 ERKEK 3 KISIMIS VARMŞ TADI HAYRLISI BU YIL COGUNLUK NEYMŞ BAKALMopuyorumnanaktan--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------
]
--------------------------------------------------------------------------------------------
********OCAK*********
Elover :3 ocak
Sincap_ :4 ocak
naneliseker: 6 Ocak
DBS
gülgüzeli1769 12 Ocak
TUBİLOSHH : 12 Ocak
NeVYaS : 25 Ocak
kızlar herkezi sildim. yeni tarihlerinizi verirseniz ekleyecegim.
liste iyice bozulmuştu...
..............SLM CANM İİ HAFTA SONU
AY CANM LISTEYI DUZNLEDGN II OLDU 3 ERKEK 3 KISIMIS VARMŞ TADI HAYRLISI BU YIL COGUNLUK NEYMŞ BAKALMopuyorumnanaktan
10 ocam canım--------------------------------------------------------------------------------------------
]
********OCAK*********
DBS
gülgüzeli1769 12 Ocak
kızlar günaydın doktorddan geliorum..
öncelikle hamile diilim..buarada alttan muayene etti.
serephone die bi ialç verdi...
pconun oldugunu yalnız korkulucak boyutta olmadıgını sledi..
hamile kalabilirsin yalnız biraz sabır ddedi....
önce bu ilacı kullanıcam sonraa tekrar muayene olucam falan filan işte..
canım rahat ol ben de o ilaç ile hamile kaldım
sagol kuzum ya yok kıslr daha ii oluyr annlrne yrdmcı olyrlr tkrr bı krdes geldimi ona ne kadar yararı olyr bıynmu kuzm :) bıde ben evn en son tek kısıyım kıs kardesım yok bnm ....mürüşüm hayırlı olsun kuzucugumm :) ne güzel ooluşun olucak...
eh ilk önce abinin olması daha iyi dimi?
kız kardeşini korur o zaman ...
bu arada bende bi değişiklik yok. 14. günümdeyim. yumuram çatladı dün. çalışmalara devam
3 ay önce evlenen eşimin kuzeninin karısı hamileymiş.
nekadarlık oldugunu söylemiyolar. tesadüfen öğrendim zaten. sanki ne saklıyolarsa :)
onun da kanaması varmış. bu zamanlarda lekelenmesi olmayan hamile yok heralde.
dr. düşük tehliken var demiş. rabbim herkeze bebişini sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah...
gunydngunaydın millet
müüüüüüüü oğlunmu olucak anacım, hadi hayırlısı
allah sağlıklı ve hayrlı evlatlar versn herkese
sırnaşık şey kız sana demedim mi oglun olucak.hayırlısı tatlım vallah cok sevındım yaaa.bu sefer kız olmazsa bidakına canım.slm kıslr ben geldım bugun doktra gıtmiştim şom agzınızı hayr acmadınız kıs ben o kadr kıs ıstıyom dememe ragmen erkek dednz tuttrdunuzdoktr bugun tam bellı olmazdaha erkn dedı 15 gun sonra randvun var 3 lü testım ıcın o zamn tam bellı olblr ama bacak arası dolu görnuyor erkek buyuk ıhtımalle dedı:).......işin espirisi o şaka yapyrm kıslr hayrlısı neyse onu versın rabbım saglıklı sıhatltı olsunda tamamını erdrsınde allhım kıs erkk farketmz tabiki ... saglıgı ii dedı gusel 7,5 cm miş 50--60gr cıvrndymş kuzucugum
günaydın canımgunaydın millet
]
********OCAK*********
DBS : 10 Ocak
gülgüzeli1769 12 Ocak
canikom38 13 Ocak
livaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?