Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar, gününüz aydınlık ve güzel geçer inşaallah
Allah gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin
ve gönlünüzdekini versin
GELMCK İNŞLLH KIRMSLR CANM YERLŞME FILNDR INSALLH BEKLMKTN BASKA CARE YOK SIMDILIK YADA KAN TESTI YPTRDNMIkızlar merhaba....
dn kahverengi bi akıntı var diodumya...
o bgn yok..
çok tuhaf bişi yaaaa...
ya istemiom adet olmak falan ya..
üff anne olmak istiom ben...
SLM CNM HGSelam kızlar ben geldim...erelerdesiniz..kimse yok muuuuuuuuu
SAGLIK OLSUN CANM STRESS SNIR YAPYRZ HEP ONDAN OLYR SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA YAP BAKALM BI KAÇ AYDA .. EDYRZ CANM HEP ISTEYENLERE TEZ ZAMNDA GÜZÜNÜ GÜLDÜR YARABBIM ONLARADA NASIP ET:Saruboceq:Selam dün akşam yazmıştım doktora gideceğim diye uktrasonda bşey çıkmadı kanda baktılar yine negatiffff bi söktürücü verdi o kadar.Hiç bi halta yaramadı yani başka doktor neyse kızlar 9 ayıda bitirdim yoruldum artık daha böyle ne kadar sürecek bilmiyorum..Hamileler ne olur bizede dua edin..
nbr kızlarrrrrr
selam güzelim hoş bulduk.sende hoşgeldin...nasılsın?gelmck inşllh kırmslr canm yerlşme fılndr ınsallh beklmktn baska care yok sımdılık yada kan testı yptrdnmı
slm cnm hg
saglık olsun canm stress snır yapyrz hep ondan olyr saldım çayıra mevlam kayıra yap bakalm bı kaç ayda .. Edyrz canm hep ısteyenlere tez zamnda güzünü güldür yarabbım onlarada nasıp et:saruboceq:
merhaba canlarrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
güzeller inşallah 2010 ugurlu gelir bize sıkmayın canınızı ben iyice kartlaşmışım yok gelmedi benim kırmızılar daha 2 kez test yaptım yok üzüldüm sonra toplandım saldım çayıra hiç umrumda degil aşinalaştım artık 2004 den bu yana
sag ol canım inşallah öle olur 2010 daŞenizEN İİSİ CANM SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA DİCEKSINZ BIRZDA BEBEŞLR SIZIN PEŞİNZDEN KOSMAYA CLŞSSIN SIKMAYIN CANINZI YENI YIL YENI AY YENI UMUTopuyorumnanaktan