Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

burucum fazla önemli birsey degildir takma kafana bu kadar guzel allahım ol derse olmicak birsey yok onun icin hiç canını sıkma canım

Hayatım teratosperm Şekıl bozukluĞu
benım eŞımdede vardı ama bak hamıle kaldım yanı
neden bu kadar hırpalıyorsun kı kendını
doktorlara maıl attım bu testı gÖnderdım ÇoĞu yanlıŞ yÖnlendırıyor ınan gıttıĞın bı kasdın doĞumcu varmı senın

adetim bttikten sonramı kadın doğum uzmanına gtsem ki,bilmiyorum..
bugün devlet hastansnin ürologuna gideceğis olmadı özele artık ,aşılama şansım azmış sanırım..

E tamam ıŞte zaten kadın doĞumcu Çok anlamaz bu testen Ürolog bılır bunu haytaım bugÜn netleŞır ıŞte
bunda yok bıŞey yanı merak etme ...hayırlısı olsun haber ver olurmu

Oligo-asteno-teratospermi çok çok az demek hareketsiz ve şekil bozukluğu var demek canım moralini bozma. normal çıkış oluyormuş işte. bu durumda olup sonradan artma oluyor. bizimde en başta azospermi idik yani hiç çıkış olmadı. 15 gün sonra 2 milyon çıktı. sonra sayılamayacak kadar az yani 50 binin altında geçende yaptık 1 milyon ve ileri hareket çok fazlaydı. o nedenle önemli değil çıkış oluyor ya en önemlisi o. moraliniz de çok önemli beslenmeye dikkat et canım. eşin sigara falan kullanmasın. birde her embriyolog kendine göre sayabiliyor. hatalı olabiliyorlar. testi en az üç kez başka laboratuvarlarda tekrarlamalısın. 4 milyon olsa da bir tane olsa da tek çaren tüp bebek. kolay gelsin. moral bozacak bi şey yok bunda..
bi ark.yazmış..

Hayatım tamam ama en kÖtÜ ıhtımal bak tÜp bebek ıŞte ...ınan kı bak bbu ay hamılelıĞı hıÇ beklemıyordum sana yemın ederım kı ama tÜp bebeĞe yoĞunlaŞmıŞtım artık tamam bızım normal yolla olmıcak dedım ÇÜnkÜ doktorlardan gelen yanıtlar olumsuzdu anladınmı ..yanı senınde en kÖtÜsÜ tÜp bebek olucak ahatım ama olucak yanı

Hayatım kaÇta gıdıceksınız doktora bugÜn...
Bak doktor bakalım ne dıcek en ıyı o yÖnlendırır senı
baŞka Şeylere kulak asma ınan
en kÖtÜsÜ tÜp bebek dıcek ıŞte bu kaar hayatım ya

tüp bebek merkezinde yapıldı test mrfoloji dedk ama hareketlilik yazoıyo,netten baktım çokğu yazmıyo nereye güveneceğis bilmiyorumkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…