Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım benım cok kecmış olsun.pekı şımdı ıyımısn?atlattın mı hastalıgını.sakın canını sıkma ınşallah ıyı olur.12ayın var daha yoksa 1kac ay kectı mı?allah yardımcın olsun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Soda iç canım o iyi geliyormuş..

yok canım ya oda gecırmıyor.eşım demınden ayakta cok korkuyor.ya bıseyım yok dıyorum ıyıyım anlamıyor.hep koşarak tualete gıdıyorum.anlıyıcagınız kızlar zor yetişdiriyorum.eşimde kova getırıb yanıma koymuş ona da rahat cıkaramıyorum

sagol canim gecti 2 ayi. Atlattim allaha sükür sadece kontrollerim var 6 ayda bir onun disinda iyiyim allaha sükür. Dedigim gibi önce can sonra canan, ben saglikli olursam saglikli bi bebek dünyaya getirme ihtimalim de yükselir heralde. Insallah yinede allah bilir bunu tabi ama bencil davranmakta istemiyorum... simdi hamile kalirsam bebek icin cok tehlikeli olur.

kızlar günaydın. bugün 29. günüm ve gelen giden halen yok.
test yaptım sabah, önce çift çizgi oldu, sonra anında ikinci çizgi bölündü uzadı felan :uhm:
anlayamadıgım şeyler oldu. test de bozuk olabilir sanırım. ama halen olmazsam pazartesiye kadar bekliyp testi o zaman tekrarliym diyorum... hayırlısı bakalım...

canım benim güzel haberler vericeksin bize biliorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…