Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya nasılsın ben yine bunalımlardayım sabah ateşimi bi ölçüyüm dedim 36,2 bozuldum birsürü herifide bunalttım anlamsız tirip yapıyom bazen ben bile anlamıyom nie yaptıgımı manyadım iyice :1no2:livazam amiiiiiiiiiiiiinn canım..
sanada günaydınlar olsun...
günaydın canım nasılsın :çok üzgünüm:Amin livaza canım inşallah..
günaydın canım nasılsın :çok üzgünüm:
canım ya nasılsın ben yine bunalımlardayım sabah ateşimi bi ölçüyüm dedim 36,2 bozuldum birsürü herifide bunalttım anlamsız tirip yapıyom bazen ben bile anlamıyom nie yaptıgımı manyadım iyice :1no2:
canım ya nasılsın ben yine bunalımlardayım sabah ateşimi bi ölçüyüm dedim 36,2 bozuldum birsürü herifide bunalttım anlamsız tirip yapıyom bazen ben bile anlamıyom nie yaptıgımı manyadım iyice :1no2:
bende napiim işte kendimi dinliyorum varmı yokmu diye 25 inde hastalanmam lazımdı bi kez kahve lekem geldi başka yok bayramdan önce test yaptım yok nolcek bilmiyomİyiyim canım gün sayıyorum sen napıyorsun nasılsın..
bi bakıyosun çok üzüyorum kendimi bide bakıyosun üzmüyorum tııınn diyorum ama gerçek o ki yok gelecek ay yine aynı şeyleri yaşıyacam kendimden bıktım vala yaaa başka türlü de olmuyo eşler olmazsa nasıl atıcaz bu stresiilaelaelaelaelaecanım üzme kendini...
dur bakalım...
zaten en büyük hatayı bu tarz problemlerimize eşlerimizide dahil etmekten yaşamıormuyuz..
hoş bende bazen anlamsız triplerde bulunuorum eşime karşı...
canım genelde geçer ama 3 4 aydır normaldi bende pcos var eşimde biş yok saglam yazık garibimi bunaltıp duruyom halbuki sorun bendeNormalde böyle geçermi günün baya geçmiş testi tekrarlasaydın bi.
canım genelde geçer ama 3 4 aydır normaldi bende pcos var eşimde biş yok saglam yazık garibimi bunaltıp duruyom halbuki sorun bendelmaz:5 yıldır test yapmaktan sıkıldım kanı bi ayrı idrarı bi ayrı bekliycem biraz daha
slm kızlar nbrsiniz çok mutlu oldum ninikim hamileymiş ay ne kadar sevindim ya Rabbim hepimize verecek sabır etmesini bilmeliyiz geç olsun da güç olmasın derler ya Allahım herkese bu sevinci taddırsın inş