• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hojjbulduk kuşummm geç gördüm msjını opuyorumnanaktan bi bakınayım dedim bayaadır girmiyorummmm...

niniiiiikkkkkkkkkkkkkk.... çok sevindimmmm canım hamiş olmanaa! sağlıklı bi hamilelik yaşarsın umarımm! sağlıkla kucağına da almak nasip olur inşallah!!!!!!!!!!
bu ay da benm 9. ayım :))
belkim bana da uğurlu gelirrr :lepi:

İNŞALLAH CANIM YAAA SAĞOL..ALLAHIM İSTEYEN DİLEYEN KİM VARSA İNŞALLAH NASİP ETSİN YAA..İNŞALLAH UĞURLU GELİRİM KIZLAR:Saruboceq: KALAMAYAN KİMVARSA LALAHIM HERKESE NASİP EDER...ARKAMDAN ÜÇER BEŞETR DÜKÜLÜTRSÜNÜZ delikafadulden

iyidir mürüşüm. aynı bildiğin gibi işte :) bi deeşiklik yok...
bebişimiz nasıl?

LEEENNNN ÇİÇEEEKKKK GÜNÜN NİZAMAN SENİN?
REGLDAŞ DEELİZ DİMİ?
ii dir canm ya bu hafta sonu randvum var bakıyım bı gıdıp ne elmde bebişm ses seda yok daha yaramz degl anası gıbı
çiçgn daha 11 arlktı kuzum

İNŞALLAH CANIM YAAA SAĞOL..ALLAHIM İSTEYEN DİLEYEN KİM VARSA İNŞALLAH NASİP ETSİN YAA..İNŞALLAH UĞURLU GELİRİM KIZLAR:Saruboceq: KALAMAYAN KİMVARSA LALAHIM HERKESE NASİP EDER...ARKAMDAN ÜÇER BEŞETR DÜKÜLÜTRSÜNÜZ delikafadulden

aaaaaamiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!! inşallah herkes biran önce hamiş olurr!!! diyor ve gidiyorum..ii bakın kendinize kızlarrr.her gün yeni bi hamiş haberi alalım inşallah :Saruboceq:

Ben topladım mÜÜÜÜ...kısır gÜnÜ bugÜn kısırlar benden

bu arada 5 haftalık mÜÜ sesı duymaık ama gÖrdÜk kalp atıŞını

kızlar yaaa...bebişinin cinsiyeti belli olan yokmu aranızda..
ne teyzesi olucas bilelim artık..

iyidir mürüşüm. aynı bildiğin gibi işte :) bi deeşiklik yok...
bebişimiz nasıl?

LEEENNNN ÇİÇEEEKKKK GÜNÜN NİZAMAN SENİN?
REGLDAŞ DEELİZ DİMİ?

valla kuşum ne sen sor ne ben diyemm yaaa sapıttığım için önümzüdeki haftaya kadan yolu varr diyorummm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben topladım mÜÜÜÜ...kısır gÜnÜ bugÜn kısırlar benden

bu arada 5 haftalık mÜÜ sesİ duymaık ama gÖrdÜk kalp atıŞını

hımm sevrm bnde kısırı .. iimiş kuzum 5 haftalkta duydysan kalp atsnı ben dydgmda 6+2 ydi ilk ögrndgmde 4+6 haftlktı ben regl gunmde gttım gecıkedenkaydirigubbakcemile3 degerını ölçtrmdnmı cnm hiç

Len duymasdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ıntıhar edıcem yaaaa gÖrdÜm len kalbını duymadım daha .....

Ben kaÇar kızlar bu arada ....ÖptÜm hepınızı Çok saĞolun tebrıkler ıÇın allah gÖnlÜnÜze gÖre versın ınŞallah...mucccccccccckkkk

MÜÜÜ deĞerımı sÖlemedıler hıÇ tahlılden sonradoktorla gÖrÜŞtÜm pozıtıf dedı
ultrasona soktu
demekkı deĞer yÜksektı ıŞte
gÖrÜndÜĞÜne gÖre ultrasonda

Back
X