Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müro nbr nan cinsiyeti belli oldu mu kuzunun
hımm canm tam 4 ay olmadan bellı oldu yanı benmde o zamn 10 ocağa denk gelıyr tamm cnm teşkrlr ben daha 10 aralıkta randvm 3 aylık olyrm bellı olmz o zamntam 15haftalıktı canım evet daha olmaz ben şimdi tam 4 aylık oldummmmmmm
tubilosstan haber yokmu yaaaaaaaaa????
canım beim yaaa bende hep görürüm kendi kendime aç tavuk rüyasında darı görürmüş derim koçişde popon açıktı gece ondandır der:roflol: çünkü hiç olmadı öle bişiyim inşallah sen gercegini yaşayacaksındır ondan görmüşsündür rabbim gönlünün muradını versinYa ben bu son günlerde okadar çok rüya gördümki hep bakıyorum tabirlere mutlu haber, bebek, sevinç umutlanmak istemiyorum ama siz hamile kalmadan rüya görmüşmüydünüz kızlar..
evet canm ben görmştum cılız bı kız cocugunu emzryrdum sanrm benm bebegmdiya ben bu son günlerde okadar çok rüya gördümki hep bakıyorum tabirlere mutlu haber, bebek, sevinç umutlanmak istemiyorum ama siz hamile kalmadan rüya görmüşmüydünüz kızlar..
slm nabersinizzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan
ne gıbı bı habr beklyrsn canm geldı gıttı sabh o burlrda yani
selam arkadaslar nasılsınız
ii herlde canm bu hafta sonu randvm var baklm o zamn görcez saglıgı naslmşiyim bende mürom bebeko nasıl
evet canm daha yapmmş test bugn yarın yaprm dyrdu ama ümdım ypk dye yazmş frma doktra gtmedı canm daha regli26 yada28 gün sürdgü için daha beklmede brasbgn onun günüydü yaaaa..
Doktora falan gittimi test yaptımı merak ediorum...
inşallah iyiydir bebikin mürocum bi arkadaşım vardı 4 aylık hamileydi kızamıga yakalanmış bebegede zarar vermiş tahlilden dr u öle sölemiş sakat olur özürlü olur deyip bi hap vermiş bebegi düşürmk için oda içmiş düşürmüş salak ya hem üzüldüm hem de kızdım ya bidahaki saglıklı dogcakda hayatta garantisi varmı allah aşkına çevremde görüyorum ben bu tür olayları yazık ben olsam dogururdum diyorum ama hamile psikolojisinide bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah