• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canlarıımm ben kaçar....
herkese ii akşamlar..
ninikim tekrar tebrik ederim gülüümm..
rabbim gülen yüzlerinizi hiiç soldurmasın...

Niniğim canım yeni gördüm ya çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah bizede dua et canım..kaydirigubbakcemile2

Benimde son 4 gün falan ama ağrılarım başladı kırmızılar gelecek anlayacağınız.Eşim ctesi tahlil yaptırmaya gitti tedaviye başlamak için labaratuarda bakacak uzman yokmuş kaldı bu haftada..

Bende yine bişeyler çıktı anüs etrafında çatlaklar, kaşıntı ve hemoroid :(( bugün doktorlardaydık 6 tane ilaç verdiler adetim gelince başlıycam ve gelecek ay korunacağım ilaçlar bitene kadar çok üzgünüm anlayacağınız daha geçen ay bitmişti korunma sürem bayramdada yumurtlama oldu bu ay pek çalışamadık gelecek aya saklamıştım umutlarımı yine olmadı..

Eşimdede kist vardı kolunda bide onu aldırdık bugün iyi çok şükür 3 dikişi var..

Banada dua edin kızlar çok yoruldum artık Rabbimin gücüne gitmesin 9 koca ay...Daha fazla aaratmasın inşallah..

selam cosmocum nasılsın ben bayadır gıremıyorum gecmıs bayramınız mubarek olsun nınık hamıleymıs cok sevındım benım pcde sorun vardı gıremıyordum ancak bugun gırebıldım nınık kac haftalık hamıle

ninikim cok tebrık ederım canım bızlerede dua et ınsallah.Allahım tamamına erdırsın canım benım kım bılır ne kadar sevınclısındır.

ninik tebrik ediyorum topik coşmuş ya süperrrrrr.doğum ne zaman ağustos anne adaylarına bekliyorum seni

Back
X