iyi canım sevindim senin adına dogru git patronunun elini öp alnına koy insaflı adammış vesselam :roflol:DeĞİl len Şİmdİk halİ bu
3-4 bulacaktı ÇııŞımızda allahtan patron İnsafga geldİ
sonra hallederİz dedİ...
sog olasın ninik yavrum el öpenlerin çok olsun :1hug:bende gözlerinden öptüm seniHadi herzaman olduğu gibi yine bir ilke imza atalıyım....
Ablalarım abilerim iyi bayramlar ellerinizden öperim:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
görüşürüz canım müro yemekteHadİ lİvaza gÖrÜŞÜrÜz anacım..mÜro kavga modunda deĞİl bugÜn uĞraŞlarım boŞuna...ÖptÜm sİzİ canlarım..p.tesİ gÇrÜŞÜrz
Hadi kızlar dikkat edin kendinize
evinzi falan gü<elce temizleyin...kokuştunuz pislikten bu bayramlarda olmasa ev temizlemieksiniz be...:sm_cool: :sm_cool: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden
BUGÜN KİMSEYLE UĞRAŞMADAN GİTMEK İÇİME SİNMEDİ AÇIKÇASII...MÜROOOO BU LAFIM SANA KIZ GİT EVEDE ŞÖLE Bİ GÜZEL TEMİZLİ YAP Şeniz
güle güle canım benim yerimede gez olurmu kuşum görüşürüz bayyy:icecream:HADİ BYYS ANACIM LIVAZA CIKYRM ÖPTUM SENI ŞAP ŞUP PZRTSI GRSRKopuyorumnanaktan
ANAM HALILRDA SERILECEK BU HAFTA BUGUN SAHILDE GEZEMDE YARINDA TEMZLIK YAPTRM KOCİŞİME HALILRDA SERSIN :roflol: CAMLRI BECERİDEMEZ AMA BELKI GÖRMCE YARDIMA INER AŞAYAkaydirigubbakcemile3 HADİ BY KUZUM SANADA YÜRÜDE ENSE TRANŞINI GÖRLM ANAM (NİNİK) :roflol:
hoş geldin canım öle oldu nasılsın herkes gitti ben kaldım opuyorumnanaktankızlar nabersiniz yaw görüsemiyoruz ayran ictik ayrı dustuk walla :hulya:
tubişl nasıl gösterdin bizede göstersene bakalım ne biçim gecelik - takıymış bende avon ve dore temsilcisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?