Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en korktugum şey su d.kontrol hapları bunları 6 ay kullanıp 2 ay ara verip sonra başlamak lazımmış yoksa yumurtalıkları tembelleştiryormuş ben 1,5 sene kullandım onun içinmi olmuyor diyorum ama bak senin 2 ayda olmuş
MESAFELİ Mİ OLMALIYDIK KİNE CADIARZU İŞEY Mİ DEDİ TUBİLOSH BU YOKSA BEN YOKKEN HA? fisfisfis AÇIK KONUŞ LÜTFEN ALIŞIRIM ZAMANLA KALDIRABİLİRİM vereliniortak
Gel gel dİye baŞımın etİnİ yedİnİz neden susuyorsunuz oĞlum be
tabiki affedicidir de...rabbim için yaptığımız tek şey bu diğer ibadetlerimiz hep kendimiz için ve yapmıyoruz bu kadar basit asla yapanla yapmayan bir olmaz...bi sağlık sorunum yok eşşek gibiyim ve tutmuyorum
yok kuşum yaw kaydirigubbakcemile3
takışıyonuz ya arada. ondan didim. oruç çarptı zannumca kaydirigubbakcemile3
sizi bööle görmek ne büyük bir sevinç sositososito
şaka bi yana sizi çok sefiom opuyorumnanaktan
susmuyos kii...lmaz:
ben de tutmuyorum ninik hayatımda toplasan 3 5 gün oruç tutmuşumdur tabiki tutmamız lazım ama benim için önemli olan insanın yüreğidir oruç tutup fesat olmak kötü olmaktansa tutmayıp itemiz kalpli olmak insanlara hayvanlara zarar vermemek sokaktaki kuşa bi tas su koymak bunlar daha önemli, ama hem bunları yapıp hem tutsak daha iyi olur tabi
ben de tutmuyorum ninik hayatımda toplasan 3 5 gün oruç tutmuşumdur tabiki tutmamız lazım ama benim için önemli olan insanın yüreğidir oruç tutup fesat olmak kötü olmaktansa tutmayıp itemiz kalpli olmak insanlara hayvanlara zarar vermemek sokaktaki kuşa bi tas su koymak bunlar daha önemli, ama hem bunları yapıp hem tutsak daha iyi olur tabi
BİZDE BİZDE SENİ SEVİTYORUZ Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Şeniz AYYY CANIM BENİM
canım iyi yüreklilik tabii önemlidir. Ama oruç tutmak, namaz kılmak farz dır. Kalbin kötü de olsa iyi de olsa bu bir mecburiyettir. Tabiiki seçim insanlara kalmış. Ama bunların ne derece sevap ne derece günah kazandıklarını rabbimden başkası bilmez.
Elimizden geldiğince farz olan şeyleri yapmamız lazım bence. Düşünsene?
Eskiler ayakları su toplayana kadar namaz kılarlarmış, sabahtan akşama kadar ibadet ederlermiş. Biz ise 1 vakit namaz kılmaya üşenir bir toplum olduk...
Rabbim kalbimize islam nuru versin inşallah :saruboceq:
kesinlikle sana verceğim cevabı sonunda kendin vermişsin zaten...ne yapabilirsen elinden geleni yapıcaksın hem iyi insan olup hem bunları da yapmak gerek...tabiki iyi insan olucaksın ama o kadar basit değil işte yırtmak malesef...sen iyi bir insansıon diye patronun sana ekstardan nasıl maaş vermiyorsa..yada sen çok iyisin işe gelme ben sana maaşını göndereyim demiyor heralde aynı şey işte[/QUOTE
o zaman oruç tutan namazda kılmalı bence işine geleni yap gelmeyeni yapma yok öyle bi dünya 11 ay açık saçık gez denizde orda burda namaz falan kılma 1 ay namaz kıl oruç tut ne bilim yani allah anılıyosa hergün anılmalı bir ay değil
tuba tuba nasılsın kuşum tebrik ederim seniii bugün duydum sagolsun cosmocum canım arkadaşım aklımdasın güzelcene repin gelecek....tubatubacım çok sevindim yaaaaaa topic şenleniyor desene kan testi yaptırmadın mı ???allahım sen büyüksün yarabbabimmmm isteyen herkese naip eyle...amin
kesinlikle sana verceğim cevabı sonunda kendin vermişsin zaten...ne yapabilirsen elinden geleni yapıcaksın hem iyi insan olup hem bunları da yapmak gerek...tabiki iyi insan olucaksın ama o kadar basit değil işte yırtmak malesef...sen iyi bir insansıon diye patronun sana ekstardan nasıl maaş vermiyorsa..yada sen çok iyisin işe gelme ben sana maaşını göndereyim demiyor heralde aynı şey işte[/QUOTE
o zaman oruç tutan namazda kılmalı bence işine geleni yap gelmeyeni yapma yok öyle bi dünya 11 ay açık saçık gez denizde orda burda namaz falan kılma 1 ay namaz kıl oruç tut ne bilim yani allah anılıyosa hergün anılmalı bir ay değil
BAK HERŞEYİN SEVABI AYRIDIR YAPMA MAKSADIMIZDA...ORUCU RABBİM İÇİN TUTTUYORUZ..NAMAZ KILMAZK İSE TAMAMNE KENDİMİZ İÇİN OLAN BİŞEY..AYRICA BU DEMEK DEĞİLDİR Kİ BÜTÜN SENE HERŞEYİ YAP SADECE RAMAZANDA MÜSLÜMANLIĞI YAŞA..KEŞKE HER ZMAN YAPABİLENLERDEN OLSAK..AMA HİÇ YAPMAMANIN YANINDA BUNU YAPMAK BİLE SEVAP DİYE DÜŞÜNÜYORUM..ZATEN AMANNNNNN NASILSA NORMALDE YAPMIYORUM TARZINDA DÜŞÜNÜRSEK HİÇ BİRZAMAN YAPAMAYIZ Kİ..ŞEYTANIN OYUNCAĞI OLUR GİDERİZ..AYRICA SENENİN DÜĞER GÜNLERİNDE YAPIP YAPMAMAN TAMAMNE SENLE ALAKALI BİŞEY EĞER O SENİN İÇİNDEYSE HER ZMAN YAPARSIN YADA ELİNDEN GELDİĞİNCE KENDİNİ SAKINIRSIN...MESELA BEN BELKİ NAMA ZKILMIYORUM AMA ASLA AĞZIMA ALKOL KOYMAM HARAM YEMEM MÜMKÜN OLABİLDİĞİNDE BUNLARI YERİNE GETİRİRİM..FİTREMİ ZEKATIMI VERİRİM
Cİvcİvİvm nerdesİn anacım ya
ninikim brudayım şekercim işim vardı epeydir giremedim....çalışmalar ne olsu senin anlat bakemm...k.validen nasıl eyümü ????kaydirigubbakcemile3
BAK HERŞEYİN SEVABI AYRIDIR YAPMA MAKSADIMIZDA...ORUCU RABBİM İÇİN TUTTUYORUZ..NAMAZ KILMAZK İSE TAMAMNE KENDİMİZ İÇİN OLAN BİŞEY..AYRICA BU DEMEK DEĞİLDİR Kİ BÜTÜN SENE HERŞEYİ YAP SADECE RAMAZANDA MÜSLÜMANLIĞI YAŞA..KEŞKE HER ZMAN YAPABİLENLERDEN OLSAK..AMA HİÇ YAPMAMANIN YANINDA BUNU YAPMAK BİLE SEVAP DİYE DÜŞÜNÜYORUM..ZATEN AMANNNNNN NASILSA NORMALDE YAPMIYORUM TARZINDA DÜŞÜNÜRSEK HİÇ BİRZAMAN YAPAMAYIZ Kİ..ŞEYTANIN OYUNCAĞI OLUR GİDERİZ..AYRICA SENENİN DÜĞER GÜNLERİNDE YAPIP YAPMAMAN TAMAMNE SENLE ALAKALI BİŞEY EĞER O SENİN İÇİNDEYSE HER ZMAN YAPARSIN YADA ELİNDEN GELDİĞİNCE KENDİNİ SAKINIRSIN...MESELA BEN BELKİ NAMA ZKILMIYORUM AMA ASLA AĞZIMA ALKOL KOYMAM HARAM YEMEM MÜMKÜN OLABİLDİĞİNDE BUNLARI YERİNE GETİRİRİM..FİTREMİ ZEKATIMI VERİRİM
yapabildiğin kadarını yapmak tabiki önemli ama namazı kılamıycağından değilki üşendiğin için kılmıyon yani yapamayacağın bişey değil anladın mı o zaman elimizden geleni yapmaktan bahsetmiyceksin canım şunları yapmak istiyo bunları yapmak istemiyo bu kadar yapıyorum diyceksin canım
AMAN İYİ İYYİ YAZLIKTALAR İŞTE NE OLSUN YA...
ÇALIŞMALAR İYİ SAYILIR ANACIM BEKLEMEDEYİZ ARTIK..AYIN 7 SİNDE BELLİ OLUCAK İNŞAŞLLAH ADET OLMICAM VE SİZE MÜJDELİ HABERLER VERİCEM :teytey: