Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapabildiğin kadarını yapmak tabiki önemli ama namazı kılamıycağından değilki üşendiğin için kılmıyon yani yapamayacağın bişey değil anladın mı o zaman elimizden geleni yapmaktan bahsetmiyceksin canım şunları yapmak istiyo bunları yapmak istemiyo bu kadar yapıyorum diyceksin canım
MANEVİYATTAN BAHSEDİYORUM CANIM..ZATEN ONU BELİRTMİŞTİM SAPA SAĞLAMIM HERANGİBİ BİR ENGELİM YOK VE YAPMIYORUM DEMİŞTİM YAPAMIYORUM DEĞİL...AYRICA NEFİSLE UĞRAŞMAKTA MESELEDİR ELİNDEN GELENİ YAPICAKSIN DERKEN BUNU KASTETMİŞTİM.....BUNUN MÜCADELESİNİ VERİRSEN ZATEN KAZANIRSIN..EVET ÜŞENDİĞİM İÇİN KILMIYOURM BUNU DA SÖYLÜYORUM UTANARAK ZATEN YAPMAYABİLİRSİN AMA İNKAR EDEMZSİN..NEYSE DERİN MEVZULAR BUNLAR..
MANEVİYATTAN BAHSEDİYORUM CANIM..ZATEN ONU BELİRTMİŞTİM SAPA SAĞLAMIM HERANGİBİ BİR ENGELİM YOK VE YAPMIYORUM DEMİŞTİM YAPAMIYORUM DEĞİL...AYRICA NEFİSLE UĞRAŞMAKTA MESELEDİR ELİNDEN GELENİ YAPICAKSIN DERKEN BUNU KASTETMİŞTİM.....BUNUN MÜCADELESİNİ VERİRSEN ZATEN KAZANIRSIN..EVET ÜŞENDİĞİM İÇİN KILMIYOURM BUNU DA SÖYLÜYORUM UTANARAK ZATEN YAPMAYABİLİRSİN AMA İNKAR EDEMZSİN..NEYSE DERİN MEVZULAR BUNLAR..
tamam işte ben de onu diyom yapmıyoruz yapamıyoruz değil yani konu bu kadar basit ama bu bende bi sıkıntı oluşturmuyo sende oluşturuyosa bence kendini zorla yapmak için daha rahat edersin
ben geldim bebişler karsı komsumla pazara gittik dolastık bu sıcakta kaydirigubbakcemile3
ben geldim bebişler karsı komsumla pazara gittik dolastık bu sıcakta kaydirigubbakcemile3