• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yapabildiğin kadarını yapmak tabiki önemli ama namazı kılamıycağından değilki üşendiğin için kılmıyon yani yapamayacağın bişey değil anladın mı o zaman elimizden geleni yapmaktan bahsetmiyceksin canım şunları yapmak istiyo bunları yapmak istemiyo bu kadar yapıyorum diyceksin canım

MANEVİYATTAN BAHSEDİYORUM CANIM..ZATEN ONU BELİRTMİŞTİM SAPA SAĞLAMIM HERANGİBİ BİR ENGELİM YOK VE YAPMIYORUM DEMİŞTİM YAPAMIYORUM DEĞİL...AYRICA NEFİSLE UĞRAŞMAKTA MESELEDİR ELİNDEN GELENİ YAPICAKSIN DERKEN BUNU KASTETMİŞTİM.....BUNUN MÜCADELESİNİ VERİRSEN ZATEN KAZANIRSIN..EVET ÜŞENDİĞİM İÇİN KILMIYOURM BUNU DA SÖYLÜYORUM UTANARAK ZATEN YAPMAYABİLİRSİN AMA İNKAR EDEMZSİN..NEYSE DERİN MEVZULAR BUNLAR..

Hadı be ben ÜŞengecım demıyorsunda bızı atoyorsun orataya...

Ben kaÇıyorum canım zaten ıŞım var akŞam ÜstÜ gelırım yıne 4 gıbı tubanın sonucunu alayım

MANEVİYATTAN BAHSEDİYORUM CANIM..ZATEN ONU BELİRTMİŞTİM SAPA SAĞLAMIM HERANGİBİ BİR ENGELİM YOK VE YAPMIYORUM DEMİŞTİM YAPAMIYORUM DEĞİL...AYRICA NEFİSLE UĞRAŞMAKTA MESELEDİR ELİNDEN GELENİ YAPICAKSIN DERKEN BUNU KASTETMİŞTİM.....BUNUN MÜCADELESİNİ VERİRSEN ZATEN KAZANIRSIN..EVET ÜŞENDİĞİM İÇİN KILMIYOURM BUNU DA SÖYLÜYORUM UTANARAK ZATEN YAPMAYABİLİRSİN AMA İNKAR EDEMZSİN..NEYSE DERİN MEVZULAR BUNLAR..

tamam işte ben de onu diyom yapmıyoruz yapamıyoruz değil yani konu bu kadar basit ama bu bende bi sıkıntı oluşturmuyo sende oluşturuyosa bence kendini zorla yapmak için daha rahat edersin

Kızlar bende öle düşünüyom
Akşamları ellerimi kaldırıp Allaha dua ederken bile utanıyom
Kaldıki bide bebek isityorum yani
Bişeyleri kendmzde aramalıyız galiba

canlarım ben de çıkayım belim ağrıdı biraz sonucu yazarım öpüyorum hepinizi çok seviyorum 9 ay burdayım başka topiğe gitmiyorum

Hacı sıkıldım ya gİdeyİm bİraz dÜŞÜneyİm beyİn cİmlastİĞİ yapayımCADIARZU

ben geldim bebişler karsı komsumla pazara gittik dolastık bu sıcakta kaydirigubbakcemile3

tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa test sonucun ne oldu bidenemmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

birazdan ani cıkıs yapabilirim gelin lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cosmo iyiyim kuşum.......
işlerim çok patronda dışarı çıkmıyor tepemde napimmm zölüyorum sizleride ramazan üstelik uyku sorunum var...

Neden yıne acıl ÇıkıŞ yapıyorsun kızım gırıŞın bı acıl ÇıkıŞın bı acıl

Back