Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah pozitif olacakçok saol canım yaptırdım 3 buçukta çıkıcak sonuç
öylede... çok üzüldüm canım gerçekten çalıştım bu sefer çünkühoşbulduk canım ne varmış senin durumunda aaaaaaa kızarım bakklava: hepimiz burda kırmızı kartı yiyoruz ama umudumuzu kaybetmeden tekrar çalışmalara başlıyoruz canım.
hikaye be güzelim ben hergün çalıştım yorgunum argınım hiç dinlemedim nolduu fos çıktı kısmet...tubiş sen öyle mi yaptın bakıyım fikfikçibaşı kaydirigubbakcemile3
kamyascım canım güzelim güvenme ninikeeeee aaa kaç kere diycemmmmmmm
nan sen demedinmi bana senin için araştırıyorum diye arkadaşlık öldümü be
batsın bu dünya bee tutmayın beni
KZIZIM ARKADAŞLIKTA Bİ YERE KADAR NE BU BÖYLE BE...KARŞILIKLI ALIŞVERİŞ OLMASI LAZIM BEN VERİYORUM AMA BANA VEREN YOK YANİ delikafadulden
inşallah pozitif olacak
öylede... çok üzüldün canım gerçekten alıştım bu sefer çünkü
hikaye be güzelim ben hergün çakıştım yorgunum argınım hiç dinlemedim nolduu fos çıktı kısmet...
tuba sen nasıl korunuyordun
ninikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk susadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
köpeğim benden akıllı çıktı vilada ucunu almış parçalıyodu elinden aldım kızdım, gözümün önüne koydum bana çaktırmadan almış götürmüş başka yerde işini bitiriyomuş arada gelip bana bakıyo napıyom olayı çaktım mı diye bende şüphelendim gittim halletmiş bileDD
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:dance:anacım nolcak kızz biz bebek yapıcaz bize müsade dersiniz![]()
inşallah canım benimmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh allahım senin yüzünüde güldürsünnn opuyorumnanaktan
napmış kız viladaylan :roflol: canım birde sen köpeklerle pek haşır neşir olma ilk gebeliklerde yani 3 aya kadar kedi köpekle uğraşmayın dokunmayın diyolar bi hastalık ne yapıyolarmış bak internette yazıyo her yerde
canım benim ya...kıyamam sana....allahım merak etme mükafatını vericek canım ...benim gibilerinde vericek bişeyini ama....
napmış kız viladaylan :roflol: Canım birde sen köpeklerle pek haşır neşir olma ilk gebeliklerde yani 3 aya kadar kedi köpekle uğraşmayın dokunmayın diyolar bi hastalık ne yapıyolarmış bak internette yazıyo her yerde
en korktugum şey su d.kontrol hapları bunları 6 ay kullanıp 2 ay ara verip sonra başlamak lazımmış yoksa yumurtalıkları tembelleştiryormuş ben 1,5 sene kullandım onun içinmi olmuyor diyorum ama bak senin 2 ayda olmuşilkinde geri çekilme ikincisinde d.kontrol hapı 2 yıl kullanmıştım bir ay unuttum falan bıraktım o ay iş bitmiş sonra 5 yıl daha kullandım haziranda bıraktım
canımsın sanada vericektir o affedicidir bağışlayıcıdır :saruboceq:
Canımsın ninik sanada vericektir o Affedicidir bağışlayıcıdır :Saruboceq:
kızım o hayvana alşkanlığı olmayanlar için be bağışılık yapması çok daha iyi bolbol ol zaten öncesinden bağışıklığın olmuştur
çok haşırneşir gördüm sizi sengözlerimebaksanab
o şarkıyı söyleyen kıs varya dünyanın en küçük starı biliyormusunuz ilk albümünü 3yaşında çıkarmış şuan 5 yaşında galiba bu arada bebekler çok tatlıydı