• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Cosssssssssssmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

çok saol canım yaptırdım 3 buçukta çıkıcak sonuç
inşallah pozitif olacak
hoşbulduk canım ne varmış senin durumunda aaaaaaa kızarım bak:oklava: hepimiz burda kırmızı kartı yiyoruz ama umudumuzu kaybetmeden tekrar çalışmalara başlıyoruz canım.
öylede... çok üzüldüm canım gerçekten çalıştım bu sefer çünkü

tubiş sen öyle mi yaptın bakıyım fikfikçibaşı kaydirigubbakcemile3
hikaye be güzelim ben hergün çalıştım yorgunum argınım hiç dinlemedim nolduu fos çıktı kısmet...

tuba sen nasıl korunuyordun

Son düzenleme:
köpeğim benden akıllı çıktı vilada ucunu almış parçalıyodu elinden aldım kızdım, gözümün önüne koydum bana çaktırmadan almış götürmüş başka yerde işini bitiriyomuş arada gelip bana bakıyo napıyom olayı çaktım mı diye bende şüphelendim gittim halletmiş bile :DDD

nan sen demedinmi bana senin için araştırıyorum diye arkadaşlık öldümü be
batsın bu dünya bee tutmayın beni

KZIZIM ARKADAŞLIKTA Bİ YERE KADAR NE BU BÖYLE BE...KARŞILIKLI ALIŞVERİŞ OLMASI LAZIM BEN VERİYORUM AMA BANA VEREN YOK YANİ delikafadulden

sen bana sordunmu bişeyde benim enginn bilgilerimden faydalanma diyen mi var sana hainn aman söylemessen söyleme napalım bende kendim bakarım :umursamaz: bende sana bundan sonaaa bişicik söylemem

inşallah pozitif olacak

öylede... çok üzüldün canım gerçekten alıştım bu sefer çünkü

hikaye be güzelim ben hergün çakıştım yorgunum argınım hiç dinlemedim nolduu fos çıktı kısmet...

tuba sen nasıl korunuyordun

ilkinde geri çekilme ikincisinde d.kontrol hapı 2 yıl kullanmıştım bir ay unuttum falan bıraktım o ay iş bitmiş sonra 5 yıl daha kullandım haziranda bıraktım

köpeğim benden akıllı çıktı vilada ucunu almış parçalıyodu elinden aldım kızdım, gözümün önüne koydum bana çaktırmadan almış götürmüş başka yerde işini bitiriyomuş arada gelip bana bakıyo napıyom olayı çaktım mı diye bende şüphelendim gittim halletmiş bile :DDD

napmış kız viladaylan :roflol: canım birde sen köpeklerle pek haşır neşir olma ilk gebeliklerde yani 3 aya kadar kedi köpekle uğraşmayın dokunmayın diyolar bi hastalık ne yapıyolarmış bak internette yazıyo her yerde

napmış kız viladaylan :roflol: canım birde sen köpeklerle pek haşır neşir olma ilk gebeliklerde yani 3 aya kadar kedi köpekle uğraşmayın dokunmayın diyolar bi hastalık ne yapıyolarmış bak internette yazıyo her yerde

hadi ya ama napayım mecburum aşıları falan tam bişey olurmuki

napmış kız viladaylan :roflol: Canım birde sen köpeklerle pek haşır neşir olma ilk gebeliklerde yani 3 aya kadar kedi köpekle uğraşmayın dokunmayın diyolar bi hastalık ne yapıyolarmış bak internette yazıyo her yerde

kızım o hayvana alşkanlığı olmayanlar için be bağışılık yapması çok daha iyi bolbol ol zaten öncesinden bağışıklığın olmuştur

ilkinde geri çekilme ikincisinde d.kontrol hapı 2 yıl kullanmıştım bir ay unuttum falan bıraktım o ay iş bitmiş sonra 5 yıl daha kullandım haziranda bıraktım
en korktugum şey su d.kontrol hapları bunları 6 ay kullanıp 2 ay ara verip sonra başlamak lazımmış yoksa yumurtalıkları tembelleştiryormuş ben 1,5 sene kullandım onun içinmi olmuyor diyorum ama bak senin 2 ayda olmuş

canımsın sanada vericektir o affedicidir bağışlayıcıdır :saruboceq:

tabiki affedicidir de...rabbim için yaptığımız tek şey bu diğer ibadetlerimiz hep kendimiz için ve yapmıyoruz bu kadar basit asla yapanla yapmayan bir olmaz...bi sağlık sorunum yok eşşek gibiyim ve tutmuyorum

kızım o hayvana alşkanlığı olmayanlar için be bağışılık yapması çok daha iyi bolbol ol zaten öncesinden bağışıklığın olmuştur

olmuştur kesin hayatım hayvanlarla geçti :roflol: o da benim bebğim sayılır sabahları onun için kalkıyom öğlenleri o rahat dolaşsın diye uyumuyom çok fedakarlık yapıyom çooooookkkkkkkkkk

o şarkıyı söyleyen kıs varya dünyanın en küçük starı biliyormusunuz ilk albümünü 3yaşında çıkarmış şuan 5 yaşında galiba bu arada bebekler çok tatlıydı

YOK BİLMİYORDUM..opuyorumnanaktanALLAH NAZARLARDAN KORUSUN..

Back