• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ben hariç mafoldumben
bayramın 2. günü antepte eşimin kuzeninin düğünü çıktı şimdi de başmıza...
kimse hamiş olmamı istemio zannumca kaydirigubbakcemile3

kıs çıksın arada filan yap durun iki dak.çocuk yapıyım geliyim de kaydirigubbakcemile3

reglim bitti ama daha başlamadık annemle kızkardeşim var akannehir
9 eylülde kaçaryolu yok

ben hariç mafoldumben
bayramın 2. günü antepte eşimin kuzeninin düğünü çıktı şimdi de başmıza...
kimse hamiş olmamı istemio zannumca kaydirigubbakcemile3

tam yumurtlamana mı gelio tüh kaçın bizim arkadaşlar var onlarda da kalalım deyip gidin bi otele falan zemuszemus

Yok Tuğbişim ben deldirmeye korktum geçirmeli aldım, öle nokta gibi olanından değil
Burda çok moda beyaz altın dan minicik kırmızı taşı var
yaw ben deldirmiştim bi sene zor kullandım nezle mezle olunca nerdeyse yırtıyordum burnnumu unutup siliyorum hahahahhaaa yara yaptım yani sonra fırlatıp attım
yoksa delinirken acımıyor bi kaç gün sızı yapıyorr

Yok nan 35 tl altı üstü hiçbişey değil
Ramazanda içmediğim sigara param yani :sm_confused:
yaw bırak cosmonot yaa bırak bunlarııııı 35 mişşş doğru süleeeeeeeeeeeeeee

canım konuyu bilmeden kınayanlar falan çok oluyo o yüzden dedim sonuçta çocuk doğurmak çok ciddibi iş ve her yönden hazır olmak lazım

haklısın tabide kimseyi enterese etmez canım benim sizin ne düşündüğünüz önemli opuyorumnanaktan

Kamyas anam sabah yapmıŞtım araŞtırma be ne araŞtırması...ohh valla ıı alıŞtın hazıra konmaya ha...ben uĞraŞayım dıdıneyım sız kÜÇÜk hanım okuyun ÖĞrenın

NAN COSMO NEREYE SAKLANDIN ÇIK ORTAYA LEYYYYYYYYYYN

ninikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sesim geliyommu delikafadulden
noldu araştırmalar çıkan sonuç neee anlat kafana patlatmıyım senin :mymeka:

Kamyas anam sabah yapmıŞtım araŞtırma be ne araŞtırması...ohh valla İİ alıŞtın hazıra konmaya ha...ben uĞraŞayım dİdİneyİm sİz kÜÇÜk hanım okuyun ÖĞrenİn

NAN COSMO NEREYE SAKLANDIN ÇIK ORTAYA LEYYYYYYYYYYN

nan sen demedinmi bana senin için araştırıyorum diye arkadaşlık öldümü be :umursamaz:
batsın bu dünya bee tutmayın beni Çok üzgünüm çoook

nan sen demedinmi bana senin için araştırıyorum diye arkadaşlık öldümü be
batsın bu dünya bee tutmayın beni

KZIZIM ARKADAŞLIKTA Bİ YERE KADAR NE BU BÖYLE BE...KARŞILIKLI ALIŞVERİŞ OLMASI LAZIM BEN VERİYORUM AMA BANA VEREN YOK YANİ delikafadulden

kızlar ben saçlarımı kestirmeye gidiyom çok uzadııııı kendinize iyi bakın emiiiiiiiiiii
sizi çok öpüyom seviyom
yarında hamile haberi almak istiyorum o kadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yarına kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoksaaaaaaaaaaaaaa kimyanızı bozarımmm herkes hamiş kalıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar ben saçlarımı kestirmeye gidiyom çok uzadııııı kendinize iyi bakın emiiiiiiiiiii
sizi çok öpüyom seviyom
yarında hamile haberi almak istiyorum o kadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yarına kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoksaaaaaaaaaaaaaa kimyanızı bozarımmm herkes hamiş kalıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

HADİ LEYYYYYYYYYYYYYYYYYYN ANCA GİDERSİN:roflol::roflol:

Back