ben hariç mafoldumben
bayramın 2. günü antepte eşimin kuzeninin düğünü çıktı şimdi de başmıza...
kimse hamiş olmamı istemio zannumca kaydirigubbakcemile3
kıs çıksın arada filan yap durun iki dak.çocuk yapıyım geliyim de kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hariç mafoldumben
ben hariç mafoldumben
yaw ben deldirmiştim bi sene zor kullandım nezle mezle olunca nerdeyse yırtıyordum burnnumu unutup siliyorum hahahahhaaa yara yaptım yani sonra fırlatıp attımYok Tuğbişim ben deldirmeye korktum geçirmeli aldım, öle nokta gibi olanından değil
Burda çok moda beyaz altın dan minicik kırmızı taşı var
yaw bırak cosmonot yaa bırak bunlarııııı 35 mişşş doğru süleeeeeeeeeeeeeeeYok nan 35 tl altı üstü hiçbişey değil
Ramazanda içmediğim sigara param yani :sm_confused:
canım konuyu bilmeden kınayanlar falan çok oluyo o yüzden dedim sonuçta çocuk doğurmak çok ciddibi iş ve her yönden hazır olmak lazım
reglim bitti ama daha başlamadık annemle kızkardeşim var akannehir
9 eylülde kaçaryolu yok
reglim bitti ama daha başlamadık annemle kızkardeşim var akannehir
9 eylülde kaçaryolu yok
Kamyas anam sabah yapmıŞtım araŞtırma be ne araŞtırması...ohh valla İİ alıŞtın hazıra konmaya ha...ben uĞraŞayım dİdİneyİm sİz kÜÇÜk hanım okuyun ÖĞrenİn
Kamyas anam sabah yapmıŞtım araŞtırma be ne araŞtırması...ohh valla İİ alıŞtın hazıra konmaya ha...ben uĞraŞayım dİdİneyİm sİz kÜÇÜk hanım okuyun ÖĞrenİn
NAN COSMO NEREYE SAKLANDIN ÇIK ORTAYA LEYYYYYYYYYYN
nan sen demedinmi bana senin için araştırıyorum diye arkadaşlık öldümü be :umursamaz:
batsın bu dünya bee tutmayın beni Çok üzgünüm çoook
kamyascım canım güzelim güvenme ninikeeeee aaa kaç kere diycemmmmmmm
kızlar ben saçlarımı kestirmeye gidiyom çok uzadııııı kendinize iyi bakın emiiiiiiiiiii
sizi çok öpüyom seviyom
yarında hamile haberi almak istiyorum o kadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yarına kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoksaaaaaaaaaaaaaa kimyanızı bozarımmm herkes hamiş kalıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben bi araştırma sonucuyum işte hu hu:dance::dance::dance: