mürocum canım nasılsın görüşmeyeli
mürocum canım nasılsın görüşmeyeli
hoş bulduk canımmerhaba hoşgeldin hemşerim vereliniortak
ii canm sen nasılsın izin donusu yogn olyrmda brz cvp vermdm ksra bakma atesın sabtlmş bı ara ama düşmüş cnm herseye hzrlıklı ol Şeniz
hoş bulduk canım
nasılsın tatlım
canım bende iyyiym hazırım herşeye diyorum ama her sbahda ölçmeden de duramıyorum belki yükseldi diye saglıgın iyi demi artıkii canm sen nasılsın izin donusu yogn olyrmda brz cvp vermdm ksra bakma atesın sabtlmş bı ara ama düşmüş cnm herseye hzrlıklı ol Şeniz
ben hamıle oldgumu ögrndgım halde 2- 3 gün ölçtüm canm kaydirigubbakcemile3 sabitlmşti.canım bende iyyiym hazırım herşeye diyorum ama her sbahda ölçmeden de duramıyorum belki yükseldi diye saglıgın iyi demi artık
--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------
********KASIM*********
isolde: 8 Kasım
NİNİK : Kasım
gülgüzeli1769 :10 Kasım
DBS :14 Kasım
SARICİVCİV :23 Kasım
sblkmbsr :24 Kasım
Ceylan :25 Kasım
Livaza :25 Kasım
Ceylanmelek:27 Kasım
Elover :30 Kasım
********ARALIK*********
Sincap_ :1 Aralık
NAGİHAN:4 Aralık
Dark:6 Aralık
as.semasu.as.:6 Aralık
TUBİLOSHH: 8 Aralık
canikom38: 14 Aralık
KİTTYCAT :14 Aralık
NeVYas: 16 Aralık
kamyas: 18 Aralık
ÇİÇEKÇİK
NE SİHİRDİR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBİLOSHUN LİSTESİNE YAZIL,
ÜST KATA TERFİİ EEETTTT zemuszemus
mürocum iyi olmanıza sevindim sen sevinmeye devam et canım çünkü erken başlamış büyümelerin daha istemdigin kadar büyür onlar sütlü sütlü kaydirigubbakcemile3
inşallah canım herşey gönlünce olsun hani derlerya bi amanda kurtul inşallah sag salim kavuş kuzunaaaaaaaaaaaa:ecrin_bebek:GÜNAYDIN CANIM ONLR ERKN BÜYÜMÜŞ AMA BULNTI GELMEDI İNŞLLHDA GELMEZ kaydirigubbakcemile3
inşallah canım herşey gönlünce olsun hani derlerya bi amanda kurtul inşallah sag salim kavuş kuzunaaaaaaaaaaaa:ecrin_bebek:
inşalllahhhhhhhhhhh aminnnnnnnAMİN CANM:Saruboceq:.
İNŞALLH İSTEYENLERİN YÜZÜNÜ TEZ ZAMNDA GÜLDÜRR RABBİM SİZLEREDE NASİP EDER BİTNM
kız ninik kimse yok sa bi günaydın der gider demi amaSelam mİllet nbr
yok kız geldİm baktım kİmse bİŞey yazmamıŞ
sayfamızda yİne herzamankİ gİbİ hata verdİ ya buna bİ ÇÖzÜm bulmaları lazım yaa ...
Nbr sİnİz bakİİmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?