Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ii canm sen nasılsın izin donusu yogn olyrmda brz cvp vermdm ksra bakma atesın sabtlmş bı ara ama düşmüş cnm herseye hzrlıklı ol Şeniz
canım bende iyyiym hazırım herşeye diyorum ama her sbahda ölçmeden de duramıyorum belki yükseldi diye saglıgın iyi demi artık

yaklaştı haftasonu yine topik sahipsiz kaldııı
yaa milleti alıştırıyonuz sonrada gelmiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzz
şutarafagittişutarafagitti
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
fisfisfisfisfisfis
mirmirmirmirmirmirmirmir

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

********KASIM*********

isolde: 8 Kasım

NıNıK : Kasım

gülgüzeli1769 :10 Kasım

DBS :14 Kasım

SARICıVCıV :23 Kasım

sblkmbsr :24 Kasım

Ceylan :25 Kasım

Livaza :25 Kasım

Ceylanmelek:27 Kasım

Elover :30 Kasım

********ARALIK*********

Sincap_ :1 Aralık

NAGıHAN:4 Aralık

Dark:6 Aralık

as.semasu.as.:6 Aralık

TUBıLOSHH: 8 Aralık

canikom38: 14 Aralık

KıTTYCAT :14 Aralık

NeVYas: 16 Aralık

kamyas: 18 Aralık

ÇıÇEKÇıK

NE SıHıRDıR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBıLOSHUN LıSTESıNE YAZIL,
ÜST KATA TERFıı EEETTTT zemuszemus

canım bende iyyiym hazırım herşeye diyorum ama her sbahda ölçmeden de duramıyorum belki yükseldi diye saglıgın iyi demi artık
ben hamıle oldgumu ögrndgım halde 2- 3 gün ölçtüm canm kaydirigubbakcemile3 sabitlmşti.
iyiyim canm sagl kanmm fıln yok arada krn agrsndan baska sıkytm yok bulntımda yok daha iyimi kötümü bilmyrm ama gögsüm şişti gusel oldu böle kaydirigubbakcemile3 küçüktülr önceden

tubişim çiçemde 11kasımda regl olmuş zaten bıdenem o orda tek kalmasın yukrı al onuda Şeniz

Son düzenleme:
mürocum iyi olmanıza sevindim sen sevinmeye devam et canım çünkü erken başlamış büyümelerin daha istemdigin kadar büyür onlar sütlü sütlü kaydirigubbakcemile3

Selam mıllet nbr
yok kız geldım baktım kımse bıŞey yazmamıŞ
sayfamızda yıne herzamankı gıbı hata verdı ya buna bı ÇÖzÜm bulmaları lazım yaa ...

Nbr sınız bakıımmmm

AMİN CANM:Saruboceq:.
İNŞALLH İSTEYENLERİN YÜZÜNÜ TEZ ZAMNDA GÜLDÜRR RABBİM SİZLEREDE NASİP EDER BİTNM
inşalllahhhhhhhhhhh aminnnnnnn
benim ateş 36,3 ve kırmızı kavve bişi yok
Selam mİllet nbr
yok kız geldİm baktım kİmse bİŞey yazmamıŞ
sayfamızda yİne herzamankİ gİbİ hata verdİ ya buna bİ ÇÖzÜm bulmaları lazım yaa ...

Nbr sİnİz bakİİmmmm
kız ninik kimse yok sa bi günaydın der gider demi ama
selam tatlım iyiyiz sen nasılsın geldik yine gazetesi eki şekeri çikolatası ekmegi sütü ugraşıyoruz

Len yoktu kı kımse kıme gÜnaydın dıyım baktım sayfa yıne takıldı kıtlendı
kaÇtım hemen delÜÜÜ gÖrsem ÖkÜzmÜyÜz yanı selam vermeden gıdeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…