Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Len yoktu kİ kİmse kİme gÜnaydın dİyİm baktım sayfa yİne takıldı kİtlendİ
kaÇtım hemen delÜÜÜ gÖrsem ÖkÜzmÜyÜz yanİ selam vermeden gİdeyİm
ay başın mı tuttu ninikkkkkkkkkkkkkk
ne kızıyon delüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bana niye selam vermedin demiyom boş sayfaya günaydın yazsaydın diyommm
ben hani hep burda kandi kendime konuşuyom ya öle yap saydın diye dedim
aaaaaaaaaaa birsürü açıklama yaptım bee:enbuyukkk:

Tamam len sakin ol bişey demedim :roflol: :roflol: YA YİCEM BÖLE İŞİ YAAA....BUGÜN GEÇ ÇIKICAM YAAA ÖFFFF klava:

YAA KONUŞUN BE...ABYOSUNNNN NABYOSUNNNNNNNN delikafadulden ÖZLEDıM KIZ SENı GÖRÜŞEMıYORUZ NERELERDESN
OOO DERYA HANIMLARDE BURDALARMIŞ EFENDıM SıZ NASILSINIZ?

selam kızlar nasılsınız..bugün öğlen dr.a gidiyoruz bebişe bakacağız ne yapıyor bakalım.

Abyosun ne kadar oldu canım Şımdı senın...canım yaaa hıı yazıyormuŞ burda be gÖrmedım nasıl ıÇ bulantısı falan varmı canım hala

YAA KONUŞUN BE...ABYOSUNNNN NABYOSUNNNNNNNN delikafadulden ÖZLEDİM KIZ SENİ GÖRÜŞEMİYORUZ NERELERDESN
OOO DERYA HANIMLARDE BURDALARMIŞ EFENDİM SİZ NASILSINIZ?
merhaba güzelim valla iyi diyelim iyi olsun hala sabah istifralarım devam ediyor. Bugün dr.konrolüne gidiyoruz öğlen bakalım bebişim ne durumda.sen nasılsın güzelim.

Tamam len sakin ol bişey demedim :roflol: :roflol: YA YİCEM BÖLE İŞİ YAAA....BUGÜN GEÇ ÇIKICAM YAAA ÖFFFF klava:
olsun canım ya iş olsunda tek çalış

YAA KONUŞUN BE...ABYOSUNNNN NABYOSUNNNNNNNN delikafadulden ÖZLEDİM KIZ SENİ GÖRÜŞEMİYORUZ NERELERDESN
OOO DERYA HANIMLARDE BURDALARMIŞ EFENDİM SİZ NASILSINIZ?
ne güzel olmuş o uylu uyumlu ABYOSUN NABIYOSUN sırnaşık şey
selam kızlar nasılsınız..bugün öğlen dr.a gidiyoruz bebişe bakacağız ne yapıyor bakalım.
biz iyiyiz canım inşallah güzel haberlerle dönersin opuyorumnanaktan

SLM KISLR HG NıZ NASILSINZ BAKALIM , abyosun, livaza+, NevYas, ninik+
tekrar hoşbulduk canım noolsun işte çalışıyoz mersinde hava nasıl nisanda ordaydım ankaradan çok farklıydı havası burda güzel ben dükkanda kapı açık oturabiliyom orası daha güzeldir herhalde :hulya:

Evet canm havalr gusel bu aralar sıcak gÜneŞ gÜsel bıs zaten daha ıŞte klımayı calŞtrmya baslmdık aksmlrı evde clŞtryrm ben ÜŞÜtmyım dye

Evet canm havalr gusel bu aralar sıcak gÜneŞ gÜsel bıs zaten daha İŞte klımayı calŞtrmya baslmdık aksmlrı evde clŞtryrm ben ÜŞÜtmyım dye
ohh ne güzel gaz derdi yok akannehir ama elektirik var demi kaydirigubbakcemile3 özledim orayı metropolü sahili limanı

Abyosun nbyosun bılerek yazdık herlde....canım ya az kaldı bulantıların ama geÇıÇek merak etme...ınŞallah herŞey yolundadır canım..dıkkat et kendıne..

MÜrooooooo adanalımmmmm allahına kurban nbr ?

o mersinli bi keremlülülülülülünaniknanik ben adanalıyım ninik hanım :umursamaz:lülülülülülü

Len adanalı değilmiydi mroooo...:roflol: :roflol:
OLSUN ANAM SENİNDE ALLAHINA KURBAN...NAOPIYORSUN KİTTYY ÖZLEDİM SENİİİ DİŞİNİ HALLETTİRDİN Mİ BAKİM...AĞRIN SIZIN VARMI KUZU?Şeniz

ohh ne güzel gaz derdi yok akannehir ama elektirik var demi kaydirigubbakcemile3 özledim orayı metropolü sahili limanı
EVET CANM SAHILE İNŞLLH BUGUN GIDIM BI GUNES ALIM DENZ HAVASI ALIM ÖGLDEN SONRA OGUN ESMLE AKSM GTTIK GUNDZDE GUNSLNYM BI İŞTEN EVE EVDEN İŞE CIKMYOK BI YERE

:roflol:

o mersinli bi keremlülülülülülünaniknanik ben adanalıyım ninik hanım :umursamaz:lülülülülülü
EVT CANM TOPRAK SAYILIRIK SENDE

Len adanalı değilmiydi mroooo...:roflol: :roflol:
OLSUN ANAM SENİNDE ALLAHINA KURBAN...NAOPIYORSUN KİTTYY ÖZLEDİM SENİİİ DİŞİNİ HALLETTİRDİN Mİ BAKİM...AĞRIN SIZIN VARMI KUZU?Şeniz

EVET CANM MERSİN TOKATIMI YERSIN :mymeka: BAK :roflol:

DeĞıl len Şımdık halı bu
3-4 bulacaktı ÇııŞımızda allahtan patron ınsafga geldı
sonra hallederız dedı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…