• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

güle güle gidenlere sonra görüşürüz öptüm hepinizi ben burdayım dönen olrsaaaaaaaaaa

Hadi herzaman olduğu gibi yine bir ilke imza atalıyım....

Ablalarım abilerim iyi bayramlar ellerinizden öperim:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Hadi kızlar dikkat edin kendinize
evinzi falan gü<elce temizleyin...kokuştunuz pislikten bu bayramlarda olmasa ev temizlemieksiniz be...:sm_cool: :sm_cool: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden

BUGÜN KİMSEYLE UĞRAŞMADAN GİTMEK İÇİME SİNMEDİ AÇIKÇASII...MÜROOOO BU LAFIM SANA KIZ GİT EVEDE ŞÖLE Bİ GÜZEL TEMİZLİ YAP Şeniz

Hadı lıvaza gÖrÜŞÜrÜz anacım..mÜro kavga modunda deĞıl bugÜn uĞraŞlarım boŞuna...ÖptÜm sızı canlarım..p.tesı gÇrÜŞÜrz

Hadi kızlar dikkat edin kendinize
evinzi falan gü<elce temizleyin...kokuştunuz pislikten bu bayramlarda olmasa ev temizlemieksiniz be...:sm_cool: :sm_cool: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden

BUGÜN KİMSEYLE UĞRAŞMADAN GİTMEK İÇİME SİNMEDİ AÇIKÇASII...MÜROOOO BU LAFIM SANA KIZ GİT EVEDE ŞÖLE Bİ GÜZEL TEMİZLİ YAP Şeniz

KUZUM YOKTUM YEMEKTEYDIM NASIL CEVP VERBLRIM HEM BEN TEMZLIK YAPMAM KUZUM HAMILEYIM KOCİŞİM YAPSIN :roflol:

ANAM HALILRDA SERILECEK BU HAFTA BUGUN SAHILDE GEZEMDE YARINDA TEMZLIK YAPTRM KOCıŞıME HALILRDA SERSIN :roflol: CAMLRI BECERıDEMEZ AMA BELKI GÖRMCE YARDIMA INER AŞAYAkaydirigubbakcemile3 HADı BY KUZUM SANADA YÜRÜDE ENSE TRANŞINI GÖRLM ANAM (NıNıK) :roflol:

ANAM HALILRDA SERILECEK BU HAFTA BUGUN SAHILDE GEZEMDE YARINDA TEMZLIK YAPTRM KOCİŞİME HALILRDA SERSIN :roflol: CAMLRI BECERİDEMEZ AMA BELKI GÖRMCE YARDIMA INER AŞAYAkaydirigubbakcemile3 HADİ BY KUZUM SANADA YÜRÜDE ENSE TRANŞINI GÖRLM ANAM (NİNİK) :roflol:

mücüm burda yaz kıs halılar kalkmıyor yaw millet o sıcakta bile toplamıyor halıları biz alısmısız yazın toplamaya bunlar zırt pırt halı yıkıyor falan filan kaydirigubbakcemile3gerci ben bizim usul yaptım topladım :roflol: bana gelince ay ne guzel diyorlardı :roflol: la guzelse sizde toplayın yok neymiş ev illa öyle kalacakmıs allahım yaw delikafadulden

yafriler selam... nabersiniz?
ben ara ara geliom yanınıza :)
çok sık gelemiyorum...
bu arada satış yapıyordum ben önceden. nx takılar, babydoll gecelikler felan...
şimdi yine devam ediyorum. ninikim bi dene begendi. emme kamyasım da aynını begendi kaydirigubbakcemile3
pazartesi günü bu durumu çözücem.
bebiş yapma olayına katkımız olsun dimi ama :roflol:
gel abla geeelllll babydolleree süper ötesi takılara geeellll

bu arada güncel listemizi de ekliym,

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

********KASIM*********

28mz2.gif
isolde: 8 Kasım halen beklemede :uhm:

28mz2.gif
NıNıK : Kasım durumunu bilmeeyom

28mz2.gif
gülgüzeli1769 :10 Kasım habarım yoh

28mz2.gif
DBS :14 Kasım kırmızılar daha gelmemişti en son görüştüğümde. ama bebiş de yohmuş.

28mz2.gif
SARICıVCıV :23 Kasım

28mz2.gif
sblkmbsr :24 Kasım

28mz2.gif
Ceylan :25 Kasım

28mz2.gif
Livaza :25 Kasım

28mz2.gif
Ceylanmelek:27 Kasım

28mz2.gif
Elover :30 Kasım

********ARALIK*********

28mz2.gif
Sincap_ :1 Aralık

28mz2.gif
NAGıHAN:4 Aralık

28mz2.gif
Dark:6 Aralık

28mz2.gif
as.semasu.as.:6 Aralık

28mz2.gif
TUBıLOSHH: 8 Aralık

28mz2.gif
canikom38: 14 Aralık

28mz2.gif
KıTTYCAT :14 Aralık

28mz2.gif
NeVYas: 16 Aralık

28mz2.gif
kamyas: 18 Aralık

28mz2.gif
ÇıÇEKÇıK
28mz2.gif

NE SıHıRDıR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBıLOSHUN LıSTESıNE YAZIL,
ÜST KATA TERFıı EEETTTT zemuszemus

tubişl nasıl gösterdin bizede göstersene bakalım ne biçim gecelik - takıymış bende avon ve dore temsilcisiyim

Back
X