Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

günaydın kızlar...
tubişim merak etme canım bende hamile değilim bu ay yanlız değilsin yanii...zaten ateşim düştü kuzu hemde 3 derece birden 36,5 bugün...
livaza nbr canım

tatlışım benim opuyorumnanaktan
vakti ve zamanı gelince herşey olucaktır elbet...
umursamadım bu ay. dolayısıyla reglimin gelmesi üzmedi beni...

zaten araba almayı düşünüyoruz. az daha birikim yapmak gerek.
keşke bende evden bişeyler yapabilsem fisfisfis
ama aklıma bişi gelmio. araştırmaya devam edim bakalım Şeniz

Günaydın kızlar nasılsınız bugün 29. gün ve daha gelmedi kırmızılar Allahım inşallah gelmezler bebişim gelmiştir.Daha önceden 28. ve 27. günde olmuştum geçmiş son iki adetimde test yapmadım daha 25.günden sonra bugünde geçsin bakalım..

Ateş Tablom

26.Gün 36.6
27.Gün 36.4
28.Gün 36.7
29.Gün 36.7

Bana dua edin ne olur arkadaşlar..

canım ya bizde daha bu hafta aldık arabayı ben tüp bebek diye yırtınırken bide araba girdi işin içine o da lazım ama bebekte lazım yaşım geçiyoor

ateşin süper gidiyor tatlım. inşallah bebişin gelmiştirr :Saruboceq:

çekip gidesim var artık yalan dünyadan
önüme çıkıp duran sahte yüzlerden
hiç birşey bir nefes kesmiyor beniiii
nedense bi kaç gündür gidesim geldiii
laylaralalilaylaylaaaalaralilaylay
offf canımsıkılıyo moralim bozuk slow türkte bana göre şarkılar çalıyooooooooo

canım rabbim gönlünün muradını versin en kısa zamanda benim gibi aratmasın:Saruboceq:

Ben adet oldum az önce 36.7 ateşle yıkıldım resmen çok üzgünüm çok farklı oldu bu defa önceki adetlerim gibi değildi ama ne diyeyim..

Ben adet oldum az önce 36.7 ateşle yıkıldım resmen çok üzgünüm çok farklı oldu bu defa önceki adetlerim gibi değildi ama ne diyeyim..
hayırlısı olsun canım nasipden öte yol gitmez birdahaki ay inşallah :Saruboceq:
bu gün hiç iyi bi gün deill bazılarımız için ama çok şükür allahım bu günümüzü aratmasın:Saruboceq:
opuyorumnanaktan:teselli:

kimse yok ama ben yinede yazım...
ama ben yokken siz benden moral mesajlrınızı eksik etmeyin nolur..
çnk azönce doktora gittim kan testi yaptırdım ve maalesef sonuç negatif...
farlutal verdi ve geldim işyerime...

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım üzme o tatlı canını hayırlısı olsun hakkında geç olsunda güç olmasın bi tek sen degilsin bu ay liste vahim :1hug:

tatlım benim üzülme sakın.
bak bende gelecek aya transfer olanlardanım
herşeyde bir hayır var. buna inan.
yeni ay yeni umut. sakın umutsuzluga kapılma.
vakti ve zamanı gelince rabbim hepimize vericek inşallah :Saruboceq:
burada hepimiz birbirimize destegiz.
öpüyorum seni. moralini bozmaaa Şeniz

cok üzüldüm kızlar yaw :teselli:ama yanlız degisiniz bende dün gördüm kırmızıları kaydirigubbakcemile3 erken yumurtladıgım icin kırmızılarda erken geldi 24.günde neyse umutlar gelecek aya kaldı inşallah aralık ayı bizim ayımız olur isteyen herkesin göbüşü bebişle dolar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…