Evet ya sitenin problemli olduğu dönemde dağıldı çoğunluk arada toplaşıyoruz ama denk gelemediğimizde çok oluyor..
canm sennkıde yerlşme olblr dıcektım ama sanrım adet gece ayda benm aşırı kahverengı leke ile geldi adetım atesınde süper ama haylrısı canmBu benim için anormal bir kanama ben bu şekilde adet olmadım hiç ve ateşimde tavanlardayken kanama oldu.Normalde küt düşerdi ve adet olurdum oda normal kanama olurdu..
kaç gun gecmştı canm adetın saglkı olsun o ilaçı bende kullnmştım sanrım söktürücüymüş saglık olsun geçmiş olsunkimse yok ama ben yinede yazım...
ama ben yokken siz benden moral mesajlrınızı eksik etmeyin nolur..
çnk azönce doktora gittim kan testi yaptırdım ve maalesef sonuç negatif...
farlutal verdi ve geldim işyerime...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
doktr canm adetnı duzene sokmmz lazım demdımı ılç vermedımıki hiç gecmş olsn smdedencanım durum şu ben mayıs ayında hapı bıraktım yani korunmayı bu 6. ay ben 4 kere adet olabildim çünkü dengem sapıttı adetlerim şçyle , 35 gün 41 gün 36 gün 36 gün şimdide 42. gündeyim yani son adetimden bu yana 42 gün geçti bugün eğer hamile değilsem ne bu diye bi doktora gidicem
gecmiş olsun canm doktrna gtmelısın hemn kanmn ve agrın coksa üsme kendını dıkkt etGünaydın kittycim benim şiidetli ağrı ve kanama geçiriyorum bebeğim varsada gidiyor sanırım((
tahlil yaptırdım ben değer 0.0 :roflol: Boşuna heycan yapmışım
Günaydın kittycim benim şiidetli ağrı ve kanama geçiriyorum bebeğim varsada gidiyor sanırım((
Tahlil yaptırdım ben değer 0.0 :roflol: boşuna heycan yapmışım
slm kıslrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan nınık cosmo tubislos sema kityy derya dılek hande aycha ve tüm kısceler nasılsınız bakalım ben evdeyim bol yatyrm işte arada karn agrmla ösledım sızleriŞeniz Şeniz sizler beni öslemediniz sanrım kaydirigubbakcemile3 nerelrdsnz baklım koçişlerınzın dizinn dıbındemi neyse çarşambaya iş bası yaprım sizleri görrm sanrm hadi öptümmm byy
meraba arkadaşlar nasılsınız güzel haberler varmı
teknik arızalardan dolayı uzun zamandır uğrayamıyorum
öpüyorum hepinizi
Tahlil yaptırdım ben değer 0.0 :roflol: boşuna heycan yapmışım
hoşgeldin canımmmmmmopuyorumnanaktanslm kıslrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan nınık cosmo tubislos sema kityy derya dılek hande aycha ve tüm kısceler nasılsınız bakalım ben evdeyim bol yatyrm işte arada karn agrmla ösledım sızleriŞeniz Şeniz sizler beni öslemediniz sanrım kaydirigubbakcemile3 nerelrdsnz baklım koçişlerınzın dizinn dıbındemi neyse çarşambaya iş bası yaprım sizleri görrm sanrm hadi öptümmm byy
meraba kızlar
kecmışı okudum da kızlar sakın canınızı sıkmayın ınşallah ıyı olur.:Saruboceq::Saruboceq:
pardon canım yaaa hiç listeye fıln bakmadım drek aklma gldı acelece yazdım cıktım ama unutlrmusun sen ya kusra bakma cıdden bak oyacıgımıda unutmsum sımdı görnce aklma geldı ama bak tüm kısçeler dedim bidenem sizde varsınız yani yinedehoşgeldin canımmmmmmopuyorumnanaktan
ama varya ben adı unutulcak kadınmıyım yaaaaaaaaaamafoldumben
ya daha dünkü ayçayı bile unutmamışsın aşkolsunsenağlama
neyse hamileligine verdim özledik senii Şeniz
atesin dün yüksliş yapmş canm eger bu sabitlrse yksek gıderse güsel habr cıcem ama zamn sanki gelmiş catmış gibi kaç gunde regl olyrdun canmbuda benim ateş tablom opuyorumnanaktan
24 ekim 6.gün:...............35.5
25 ekim 7.gün:...............35,7
26 ekim 8.gün:...............35.6
27 ekim 9.gün................35,6
28 ekim 10.gün..............36,2 (dilaltı)
29 ekim 11.gün..............36,6
30 ekim 12,gün..............36,2
31 ekim 13,gün..............36,2
1 kasım 14,gün..............36,2
2 kasım 15,gün..............36,1
3 kasım 16.gün..............36,2
4 kasım 17.gün..............36,2
5 kasım 18.gün..............36,2
6 kasım 19,gün..............36,7
7 kasım 20,gün..............36,2
8 kasım 21.gün..............36,3
9 kasım 22.gün..............36,1
10kasım23.gün..............36,1
11kasım24.gün..............36,2
12kasım25.gün..............36,0
13kasım26.gün..............36,2
14kasım27.gün..............36,7
bilmem ben bu ateşi neyleyim anlamdım gitttii
mucum naber bidenemmmmmmmmmopuyorumnanaktan
canım üzme o tatlı canını hayırlısı olsun hakkında geç olsunda güç olmasın bi tek sen degilsin bu ay liste vahim :1hug:
tatlım benim üzülme sakın.
bak bende gelecek aya transfer olanlardanım
herşeyde bir hayır var. buna inan.
yeni ay yeni umut. sakın umutsuzluga kapılma.
vakti ve zamanı gelince rabbim hepimize vericek inşallah :Saruboceq:
burada hepimiz birbirimize destegiz.
öpüyorum seni. moralini bozmaaa Şeniz
cok üzüldüm kızlar yaw :teselli:ama yanlız degisiniz bende dün gördüm kırmızıları kaydirigubbakcemile3 erken yumurtladıgım icin kırmızılarda erken geldi 24.günde neyse umutlar gelecek aya kaldı inşallah aralık ayı bizim ayımız olur isteyen herkesin göbüşü bebişle dolar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canm sennkıde yerlşme olblr dıcektım ama sanrım adet gece ayda benm aşırı kahverengı leke ile geldi adetım atesınde süper ama haylrısı canm
kaç gun gecmştı canm adetın saglkı olsun o ilaçı bende kullnmştım sanrım söktürücüymüş saglık olsun geçmiş olsun
doktr canm adetnı duzene sokmmz lazım demdımı ılç vermedımıki hiç gecmş olsn smdeden
gecmiş olsun canm doktrna gtmelısın hemn kanmn ve agrın coksa üsme kendını dıkkt et
kecmışı okudum da kızlar sakın canınızı sıkmayın ınşallah ıyı olur.:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?