Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

geldim len burdayım
nbr ben yokken kim çekiştirdi beni öt bakim müro geldimi
küsüm ben senle ben geldim bagırdım çagırdım gelmedin ben çıktım hemen gelmişsin demekki benim çıkmamı beklemişsin alacagın olsun:umursamaz:

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

********KASIM*********

DBS :7 Kasım

isolde: 8 Kasım

NıNıK : Kasım

gülgüzeli1769 :10 Kasım

canikom38: 12 Kasım

NeVYas: 18 Kasım

KıTTYCAT :21 Kasım

SARICıVCıV :23 Kasım

sblkmbsr :24 Kasım

Ceylan :25 Kasım

Livaza :25 Kasım

Ceylanmelek:27 Kasım

Elover :30 Kasım

********ARALIK*********

Sincap_ :1 Aralık

NAGıHAN:4 Aralık

Dark:6 Aralık

as.semasu.as.:6 Aralık

TUBıLOSHH: 8 Aralık

KAMYAS

ÇıÇEKÇıK

NE SıHıRDıR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBıLOSHUN LıSTESıNE YAZIL,
ÜST KATA TERFıı EEETTTT zemuszemus

Son düzenleme:
kızlar sanırım adet oluyorum,
akıntım koyulaştı... yani kahvemsi oldu bikaç damla, ve şu an gelmiyor.
ama gece sökülürüm heralde.
şükür adet agrım yok bu ay.
sabah bommmba gibi gelcem inşallah :)
eşimle konuştuk. bunda da var bir hayır dedi.
hayatımızı dolu dolu yaşıcaz. bebişimiz elbet gelicek. demekki daha zamanı değil opuyorumnanaktan

günaydıınnnnnnnnnn en dazelerrrrrrrrrrrzemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hakkında hayırlısı olsun bebeamm rabbim ol deyince oluverir ama hayırlısını versin bu çok önemli kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar...
tubişim merak etme canım bende hamile değilim bu ay yanlız değilsin yanii...zaten ateşim düştü kuzu hemde 3 derece birden 36,5 bugün...
livaza nbr canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…