Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

saol canım hoşbuldum...
biz tanışmadık bile dimi doğru düzgün...
bak bize fırsat doğdu..
sendemi bebek istion canım anlat bakem..
ne zamandan beri istion ve nekadrlık evlisin??
canımben altıncı yılımdayım baya kıdemliyim burdakilerden hiçkorunmadım diyebilirim pcosum ondan hamile kalamıyorum birsürü tedavidan geçtim en son temmuzda aşılama yaptırdım kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdide arkadaşların yaptıgı ateş tablosundan yapıyorum ilk kez nasip degilmiş olmadı vaktinin gelmasini bekliyorum benden bu kadar sormak istedigin bişi varsa cevaplayabilirim sen anlat bakalım kaydirigubbakcemile5

canım benim çok geçmiş olsun....
biliomusun bendede var o illet hastalık..
ama pco gebeliğe engel diil...
pco olupta açok hamile kalan var..
allahın izniyle bizde hamile kalıcas...

canım benim çok geçmiş olsun....
biliomusun bendede var o illet hastalık..
ama pco gebeliğe engel diil...
pco olupta açok hamile kalan var..
allahın izniyle bizde hamile kalıcas...
sen kaç yıllık evlisin nerde oturuyosun diger yazıyoda
tedavi gördünmü veya görüyomusun bebek için
inşallah canım ya biliyorum engel deil igneyle yumurtayı --- çatlatmayı hallediyolar iş döllenmeye gelince o allahıma kalmış

1 sene 4 ay olucak kısmetse evliliğim...
ben kayseride yaşıorum canım..
pco için tedavi görmüorum...
çnk doktor hastalığın çok ciddi boyutlarda olmadıgını söledi..3 ayrı doktora gittim üçüde böle dedi..bebiş için 5 aydır korunmuoruz..ama maalesef olmuo..
1 seneyi doldurmadan doktorlarda tedaviye başlamıo zaten..

canım mutlulugun daim olsun inşallah allahım bebegi daha fazla aratmasın sana en kısa zamanda bütün isteyenlere içindede bana hayırlısıyla versin :Saruboceq:

canlar bu günkü duam :Saruboceq:
allahım işledigim ve işlemedigim kötülüklerden sana sıgınırım.
allahım sedef .delilik cüzam ve bu gibi diger kötü hastalıklardan sana sıgınırım
allahım ateşin fitnesindan zenginlik ve fakirligin şerrinden sana sıgınırım amin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…