ayy kızlar seveninz varmı bilmiorum ama canım bi işkembe çorbası çekti sormayın....
hosgeldiniz kızlarrrrrrr :1hugpuyorumnanaktanŞeniz
hoşbuldum şekerler
gün 42 zemuszemus çok şükür gelen giden yok inşallah gelmezse yarın sabah test yapıcam
İsolde Dilekimmmm hoşgeldnz
Böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Hımmm içmeyeli çok olmuştu Rahmetli babam severdi benimde canım istedi şimdi ya..
hoşbulduk canım naılsınız bakalımİsolde Dilekimmmm hoşgeldnz
bende 3 gün geçince yaptım negatif haftasını bekliyorum şimdi zaten yarın olumluda olsa olumsuzda olsa doktordayım randevumu aldımbende senle aynı durumdayım bilomusun...
bendede hala gelen giden yok...
tam 5 gün geçti..
dün degil evvelsi gün test yapmıştım ama negatif çıktı..
üffff beklicem bakalım nerey kadar beklersem artık..
Aynen canım 3 aydır uzak kaldım testlerden daha zor tutuyorum kendimi :roflol::roflol::roflol:
hoşbuldum şekerler
gün 42 zemuszemus çok şükür gelen giden yok inşallah gelmezse yarın sabah test yapıcam
Bu işyeri salakları izin vermez ama bakıcaz artık kuzum hayırlısı ya
Kityy anne ne mi gitcen kuzum sen ?
Ne zmandır görmüyon?
hoşbulduk canım naılsınız bakalım
bende 3 gün geçince yaptım negatif haftasını bekliyorum şimdi zaten yarın olumluda olsa olumsuzda olsa doktordayım randevumu aldım
hoşbulduk canım naılsınız bakalım
bende 3 gün geçince yaptım negatif haftasını bekliyorum şimdi zaten yarın olumluda olsa olumsuzda olsa doktordayım randevumu aldım
bende senle aynı durumdayım bilomusun...
bendede hala gelen giden yok...
tam 5 gün geçti..
dün degil evvelsi gün test yapmıştım ama negatif çıktı..
üffff beklicem bakalım nerey kadar beklersem artık..
inşallah seninde guzel haberini alırız canım ya :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah seninde guzel haberini alırız canım ya :Saruboceq::Saruboceq:
günaydn kızlarr. nasılsınız?
ben mecbur gidicem canım normalmi bu hamile değilsem 43 gün adet görmeme zaten en az 36 gün bakalım derdim ne ondan gidicem
ben doktora gitmicem yaa....
idrarde negatif çıkıpta doktora gitmek istemiorum...
inşallah canım yaaaaaaaaİnşallah olumlu sonuçlar alırız ya..
güle güle kittyymmŞenizneyse kızlar simdilik ben kacıyorum gelirim sonra tekrar öpuyorum hepiciginizi
benimde gecikmelerim oluyor canım ben ilac kullanmaya karısıyım kendiliginden olmasını bekliyorum deryacımada öyle sökturucu verip yoluyorlardır surekli onun ictigi halde bir turlu gelmiyordu hep kafamızda acaba bebeiş varda tutunmayamı calısıyor dusuncesi vardı beklemek bence en iyisi bekle aclemiz yok dimi bidenem :1hug:kittym yaa benim pek umudum yok nedense...
biliorum yine pcodan dolayı adetim gecikti...
eger doktora gidersem farlutal yazıp yollucak beni...
bende en iisi biras daha beklim bi test daha yapım...
negatifse farlutal var zaten bende içicem onu...
günaydın canım hoşgeldin iyiyim ben kendi adıma sen nasılsıngünaydn kızlarr. nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?