Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Hoşbuldum tubiş iyiyim canım gün sayıyorum sen grip olmuşsun çok dikkat et canım ya bol bol c vitamini tüket ve dinlen başka türlü geçmiyor bu hastalık bebiş kaç haftalık oldu..

biz İyiyiz kitycim ya nasıl olalım
Derya hoşgeldn canım sende

bebişimize iyi bak annesi :1hug:Şeniz

Kız görmedim valla senden değil sanırım benden yaşlanıyorum artık :sm_cool:

sen yaslanıyorsan ben nine oldum demektir :roflol::roflol::roflol:

Ateşimde son 3 günlük

25. gün 36.6
26. gün 36.4
27. gün 36.7

deryacım masallahı var atesinin ve hatta diger ölcumlerinide az cok bildigm icin kesin ve net olarak ötekilerden cok farklı oldugunu söyleyebilirim :1hug: o lekelenmeler inşallah yerlesmeden dolayı olmustur bidenem :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: zaten dun dusmus lbugun yukselmiş e lekelenmede olmus acaba yaw olabilirmi :dance:delikafadulden

Ay ne bileyim canım bu ay ne yalan diyeyim baya bişeyler hissettim ama bişey diyemiyorum ateşimde evet ben 36.7 ilk defa gördüm :roflol: çok düşük olurdu dün hasta olucam dedim ateş düştü diye ama olmadım önceki ölçümlerimde düşer düşmez adet oluyordum..Dua edin canım ya inşallah tutmuştur..

hg kitty nevyas nbrsiniz görüşmeyeli

hosbuldum bidenem opuyorumnanaktannasılsınız bakalım bebişimiz nasıl :1hugpuyorumnanaktan

Hoşbuldum kittycim cosmocum sağolun inşallah ya..Kittycim nerelerdesin ya topiğimiz boş kaldı günlerdir..

benim kaynana geldi 2 ay yoktu bir geldi pir geldi walla hergun bir plan yapıyor ona uymamı bekliyor oy oy yine fırtınalı gunler basladı :roflol::roflol:

inşallahhhhhhhhhhhhh canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: zaten bebiş varsa adet gununde bir dusus olur sonrasında yukselirse bebiş var yoksada pis kırmızılar gelirmiş sende dusmus ve sonrasında yukselmiş bu 36.7 senin bunyen icin 37 üzeri bir sey gibi deryacım :1hug: test yaptınmı hic ?

Ne gıcık kadınlar bunlar ya iflit oluyom hepsine klava:

benim kaynana geldi 2 ay yoktu bir geldi pir geldi walla hergun bir plan yapıyor ona uymamı bekliyor oy oy yine fırtınalı gunler basladı :roflol::roflol:[/QUOTE]

canlarım benim birazcık işim var halladip dönüyorum inşallah burda olursunuz sohbete devam ederiz

Ne gıcık kadınlar bunlar ya iflit oluyom hepsine klava:

kendi hayatımızı yasmamıza izin vermiyorlar yaw bir plan yapıyorlar ona uymmaızı bekliyorlar tamam beraber olmak istemesi guzelde beni bana bıraksın daha iyi ben bazen boguluyorum ruhum daralıyor gnelde özgurlugume duskunumdur yıllarcada onun icin evlenmedim kimse tarafından yönetilemem diye ama gel görki olacakla ölecege care yokmus :roflol::roflol::roflol::roflol:

canlarım benim birazcık işim var halladip dönüyorum inşallah burda olursunuz sohbete devam ederiz

tamam bidnem kolay gelsin sana :1hugpuyorumnanaktanŞeniz

14 haftanın içinde bebeğim artık kocaman oldu teyzeleri

masallah bebişimizeeeeeeeeeeeee zman cabuk geciyor canım ya bir bakmısızki dogum zmanı gelmiş hamiş olanların bebişleri dogmus ay ne guzel olur yaaaaaaaaaa:1hugpuyorumnanaktan

Testi 25. gün yapmıştım canım sabahtan negatif çıktı akşamındada lekelenmem oldu ama bilmiyorum bu lekelenmeden sonramı bthcg salgılanıyordu idrarda..Yarın olmazsam direk kan tahliline gidicem canım artık.

Kity ben evelsi gün hala oldum dün gece de msn den bebeği göstredler bana
Aman yarabbim bi bebek bukadar mı guzel olur inş. büyüsün fotosunu koyarım buraya
Gözler çekik boncuk mavisi, ten bembeyaz bi ten tüy yoz yüzünde kaş falan yok yani=))
Dudaklar 2 metre ilerde dolgunn
Kurban olurum onu verene ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…