günaydın canım hoşgeldinopuyorumnanaktan inşallah gelmez kırmızılar o kahvelerde yerleşme kahvesidir yarın test günün mü ?
biz İyiyiz kitycim ya nasıl olalım
Derya hoşgeldn canım sende
Kız görmedim valla senden değil sanırım benden yaşlanıyorum artık :sm_cool:
Ateşimde son 3 günlük
25. gün 36.6
26. gün 36.4
27. gün 36.7
deryacım masallahı var atesininve hatta diger ölcumlerinide az cok bildigm icin kesin ve net olarak ötekilerden cok farklı oldugunu söyleyebilirim :1hug: o lekelenmeler inşallah yerlesmeden dolayı olmustur bidenem :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: zaten dun dusmus lbugun yukselmiş e lekelenmede olmus acaba yaw olabilirmi :dance:delikafadulden
hg kitty nevyas nbrsiniz görüşmeyeli
Hoşbuldum kittycim cosmocum sağolun inşallah ya..Kittycim nerelerdesin ya topiğimiz boş kaldı günlerdir..
Ay ne bileyim canım bu ay ne yalan diyeyim baya bişeyler hissettim ama bişey diyemiyorum ateşimde evet ben 36.7 ilk defa gördüm :roflol: çok düşük olurdu dün hasta olucam dedim ateş düştü diye ama olmadım önceki ölçümlerimde düşer düşmez adet oluyordum..Dua edin canım ya inşallah tutmuştur..
Ne gıcık kadınlar bunlar ya iflit oluyom hepsineklava:
canlarım benim birazcık işim var halladip dönüyorum inşallah burda olursunuz sohbete devam ederiz
14 haftanın içinde bebeğim artık kocaman oldu teyzeleri
inşallahhhhhhhhhhhhh canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: zaten bebiş varsa adet gununde bir dusus olur sonrasında yukselirse bebiş var yoksada pis kırmızılar gelirmiş sende dusmus ve sonrasında yukselmişbu 36.7 senin bunyen icin 37 üzeri bir sey gibi deryacım :1hug: test yaptınmı hic ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?