Kity ben evelsi gün hala oldum dün gece de msn den bebeği göstredler bana
Aman yarabbim bi bebek bukadar mı guzel olur inş. büyüsün fotosunu koyarım buraya
Gözler çekik boncuk mavisi, ten bembeyaz bi ten tüy yoz yüzünde kaş falan yok yani=))
Dudaklar 2 metre ilerde dolgunn
Kurban olurum onu verene ya
Oyy maşallah canım Allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün inşallah ya yiğen sevgiside çok başka bişey..
Amin Derya cım hakkaten değişik bi duygu keşke dedim sarılabilsem şu an
Bayramda gideyim İst dedim biletleri araştırdm ama 350 ye falan patlıyo gidiş dönüş takısı var bide gidemiycem büyük ihtimal
Kity ben evelsi gün hala oldum dün gece de msn den bebeği göstredler bana
Aman yarabbim bi bebek bukadar mı guzel olur inş. büyüsün fotosunu koyarım buraya
Gözler çekik boncuk mavisi, ten bembeyaz bi ten tüy yoz yüzünde kaş falan yok yani=))
Dudaklar 2 metre ilerde dolgunn
Kurban olurum onu verene ya
Testi 25. gün yapmıştım canım sabahtan negatif çıktı akşamındada lekelenmem oldu ama bilmiyorum bu lekelenmeden sonramı bthcg salgılanıyordu idrarda..Yarın olmazsam direk kan tahliline gidicem canım artık.
Napıcan canım ilk fırsatta gidebilirsin inş ya cosmom sen çalışıyorsun eşim öğrenci demiştin daha kaç ay çalışacaksın bebek ne olcakk..
oy oy yerim ben onuuuuuuuuuuuuuugözünüzaydın cosmosum allah analıbabalı buyutmeyi nasip etsin inşallahhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
Amin Derya cım hakkaten değişik bi duygu keşke dedim sarılabilsem şu an
Bayramda gideyim İst dedim biletleri araştırdm ama 350 ye falan patlıyo gidiş dönüş takısı var bide gidemiycem büyük ihtimal
mrhaba kızlar nasılsınz
pişşt piştt napıosunuz yavrularrım benim:.))))
iyi testlerde daha erken sonuc alınıyor galiba deryacım bizim kullandıklarımız bazen dogru sonuc vermiyor onun icin en guzeli kanda baktırmak ama bende idrarda görmedikten sonra kanda baktırmaktan yana degilim negatif sonucu alınca buyuk hayalkırıklıgı oluyor insanda :çok üzgünüm: inşallah guzel haberini alırız bidenem dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq:
Eczaneden almıştım 2.5 liraya ama bilmiyorum canım ya ben testte göremeyecek gibiyim sanki içime öyle doğuyor ama biliyorsunki bi sabırsızlığım var tahlil konusunda durabilirsem pazartesiyi beklemeye çalışıcam ama bilmiyorum canım :))
sen testkoliksin anacım seni durdurabilene askolsun walla :roflol::roflol::roflol::roflol: yapma dur desekte kaşla göz arasında bir yolunu bulup gidip yaptırırsın sen kaydirigubbakcemile3bir kac aydır yapmayınca krizinde tutmustur senin :roflol::roflol::roflol::roflol:
bende bayramdan sonra gidecegim adanaya cosmosum gidiş dönüs 198 liraya geliyor bayramda daha pahalı oluyor sende öyle yaparsın bayramdan sonra izin ayarlar gider görürüsün :1hug:
hosgeldiniz kızlarrrrrrr :1hugpuyorumnanaktanŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?