• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tubiş sen öyle mi yaptın bakıyım fikfikçibaşı kaydirigubbakcemile3

ne yalan söyliyim öyleoldu ama zaten biz 7 yıldır böyleyiz canım eşim saolsun hiç boş bırakmaz :roflol:hatta ben kızıyodum çocuk olmıycak iki günde bir yapalım diye olmazsa bi dahaki ay yaparız demişti :roflol:

ne yalan söyliyim öyleoldu ama zaten biz 7 yıldır böyleyiz canım eşim saolsun hiç boş bırakmaz :roflol:hatta ben kızıyodum çocuk olmıycak iki günde bir yapalım diye olmazsa bi dahaki ay yaparız demişti :roflol:

:hooray:valla helal olsun hergun hee. kızım ben 2 gun de olunca banyo yapmaktan gına gelıyo bende bu ay deneyeyım bakıyım hihoyyyt

oyyyyyyyyyyyyyyy kuzum inş hamilesindir bak değilsen bi dahaki aya adetten sonra enişteyle hergün birlikte ol biraz uzan ama adete kadar bu işlem tekrarlancak kesin hamiş olcan bak demedi deme

tamamdır bakıcam artık .. ama benim kocacım evde herzaman kalamıyorkiii.... mesela dün gitti cuma gelicek napim şimdiii leyleklerden mi istim napim ... zaten varya kazara yumurtlama döneminde geldi geldi yoksa bizim bebek mebek olmaz valla ..

işallah o ince silik çizgi bi halta yarar sagol canım .. ama bendeki belirtiler sende de var dimi dua edin kızlarrrr

:hooray:valla helal olsun hergun hee. kızım ben 2 gun de olunca banyo yapmaktan gına gelıyo bende bu ay deneyeyım bakıyım hihoyyyt

canım muğlada zatn hergün banyo yapmak zorundayım çünkü çok sıcak bence de dene sonuçta denenmiş bi yöntem hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

tamamdır bakıcam artık .. ama benim kocacım evde herzaman kalamıyorkiii.... mesela dün gitti cuma gelicek napim şimdiii leyleklerden mi istim napim ... zaten varya kazara yumurtlama döneminde geldi geldi yoksa bizim bebek mebek olmaz valla ..

işallah o ince silik çizgi bi halta yarar sagol canım .. ama bendeki belirtiler sende de var dimi dua edin kızlarrrr

işin şakası bu hayatım ya kısmet bu işler ayda bi kere yapıp hamile kalan var allah gönlüne göre versin cicimopuyorumnanaktan

düşüğüm yok canım ama iki kez kazayla hamile kaldım aldırdım canım çünkü şartlar müsait değildi sakın kızmayın çünkü korunuyoum korunduğum halde oldu

canım bizim kızmamızın bir anlamı yok ki zaten fisfisfis
öyle gerekmiş öyle yapmışsınız...
söz bizden çıkmış. kısmet ya ne diyelim...

ah ya niye yaptın ki bunu onlar nasibiyle gelirdi çok üzülüyorum böyle olunca ne kadar günah inş bi daha yapmazsın böyle bişey unutma ki şu hayata her gelen canlının nasibi yiyecek ekmeği vardır

Back