Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

gunaydın kızlarr opuyorumnanaktan hayırlı cumalar olsun göbüşünüz bebişle dolsun göbüşü bebişle dolu olanlarıda allah nazarlardan korusun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

MAŞALLAH diyorum tek kelimeyle bir degil biçok yumurtlamışsınkaydirigubbakcemile3 bu ne ateş ben mi çok sogukkanlıyım ne
tahminen 10.gün yumurtlamışsın 14. gün çatlatmış ve 2 gündürdr sabitlenmiş gibi görünüyor allahım inşallah hayırlısını versin:Saruboceq:

gunaydın kızlarr opuyorumnanaktan hayırlı cumalar olsun göbüşünüz bebişle dolsun göbüşü bebişle dolu olanlarıda allah nazarlardan korusun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
hoşgeldin nasılsın canım sagol güzel temennilerin için inşallah allahım aminnnnnnnnnn:Saruboceq:

hoşgeldin nasılsın canım sagol güzel temennilerin için inşallah allahım aminnnnnnnnnn:Saruboceq:

hosbuldum canım nasıl olayım erken yumurtladım kırmızılarda erken gelecek bu ay heran gelebilir kapıda gibi bugunde atesim pat diye 36.1 e dustu 36.7 den 36.5 bugunde 36.1 yani bu gidişe biri dur demeli ama bu duru luten o pis kırmızılar söylemesin lutfen :roflol::roflol::roflol::roflol:

sen nasılsın? senin tablon ne alemde:1hug:

iyiyim canım ya benimde gelecegim parlak görünmüyor habire dalgalanma var lisyemde dün 36,0 dü bugün 36,2 inşallah rabbim daha fazla aratmasın bizi :Saruboceq:2 gündür ara ara sol kasıgımda agrı vardı bugünde belimin sol tarafı hayırdır diyorum hem benim öle tıbişin yazdıgı gibi birkaçgün akıntımda olmadı 1 gün az bişi oldu okadar

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız benim kırmızılar gelmedi daha kahveler devam ediyor ara ara yarın son gün bakalım..

Günaydın kızlar nasılsınız benim kırmızılar gelmedi daha kahveler devam ediyor ara ara yarın son gün bakalım..
günaydın canım hoşgeldinopuyorumnanaktan inşallah gelmez kırmızılar o kahvelerde yerleşme kahvesidir yarın test günün mü ?

Kİty hoŞgeldİn anacım gÖrmedİm ben senİ nasılsın?

hosbuldum bidenem naber? bebişimiz nasıl?
:1hug:Şenizopuyorumnanaktan

amin canım :Saruboceq::Saruboceq: illa akıntı olacak diye birsey yok canım ya herkesin belirtisi farklı oluyor onun icin belirtilere fazla takılmamaya calıs inşallah bebişin seninledir :Saruboceq::Saruboceq:

gunaydın bidenem hosgeldin :1hug:Şenizopuyorumnanaktan deryacım inşallah guzel haber verirsin bize :Saruboceq:Şenizopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…