canım yani benim güzel duamıda komedi yaptınya kendine aklımada geldi şimdi bulur ninik dedim
hani olurya hep haberlerde filmlerde filan izleriz adam parayı bulur ama you şaşırır kumar oynar karısını aldatır fakirkenki olan mutlulugu kaybederler vs. vs. o tür azmadan bahsediyom yoksa gece hayatıınza özel yaşantınıza diiilllmaz:
:1hug: Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz kuzum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eşşek kafalı kuzu...:roflol: :roflol: valla bak buda sevgimden kocama da öle derim hep delikafadulden
tamam canım hemen ekliyorum o salak tablomu dur iki dakke şakkıdıkız biliyorum be deli...bende öle dua ederim hep allahım yolumuzdan sapıtacaksan verme yarabbim derim...azdıracak kadar verme derim...
kız senin atelş ne alemde bakim
koy şuraya bi bakim
canım ya sana bi başka basar o uyku hali hamile hamileKızım gece çalışıyo kız napsın gunduz de yatıyooo, çalışkanın hali başka
Ninik be hakkaten evmmde olsam keşke de şimdi uyusam ya
yok tatlım o günden sonra hep dilaltı yaptım biliyorum canım anlamsız uzman müro bile yorumsuz kaldı ama beni moda sokmaktanda geri kalmadı :teselli:Lİvaza yorumsuz....kızım dİlaltı yazan harİÇ dİĞerlerİ koltuk altından mı ÖlÇtÜn pekİ
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeydelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeyLe sen ona bakma...o öledir banada düşük yaptırdı o delikafadulden delikafadulden delikafadulden DİMİ COSMOOO :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?