• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Bülent Tıraş hocada tedavi olanlar gelin konuşalım hadi hangi aşamdasanız

Bu fiyatların çok üzerinde şuan Ocak ayında Zam gelmiş 200 ü geçiyor sadece paket fiyatı ilaç ,ekstralar vs olmadan
Ben bugün konuştum Bülent hoca sadece toplama ve transferde olacaksa 112 bin dediler ilaçsız ve ekstra teknikler hariç Bülent hoca her kontrolda olsun istiyorsanız daha fazla tabi ama söylemiyorlar telefonda orada hemşiresi bilgi veriyormuş

Ben bugün konuştum Bülent hoca sadece toplama ve transferde olacaksa 112 bin dediler ilaçsız ve ekstra teknikler hariç Bülent hoca her kontrolda olsun istiyorsanız daha fazla tabi ama söylemiyorlar telefonda orada hemşiresi bilgi veriyormuş
Yüz yüze görüştüğünüz de detay bilgi veriyor hemşireleri doğru

Peki gerçekten ilgileniyor mu yani evet ya bu farkı verdiğime değdi diyor mu insan.
Evet ilgileniyor her kontroluma kendısı gırdı ne sorun varsa verdım cevaplandırdı zaman ayırdı bana , sadecr bekleme suresı uzun , uzman rkıp oldukda daha ax

Bu fiyatların çok üzerinde şuan Ocak ayında Zam gelmiş 200 ü geçiyor sadece paket fiyatı ilaç ,ekstralar vs olmadan
Bende hiç bir şey olmadan 120 ödedın ilaç ve ya ayrı şeylet ilavr para zaten masraflı ucyz deyıl bızde genetıkde odlu mıkroçıp ve pıezo elektrık

Bende hiç bir şey olmadan 120 ödedın ilaç ve ya ayrı şeylet ilavr para zaten masraflı ucyz deyıl bızde genetıkde odlu mıkroçıp ve pıezo elektrık
Standart hoca için vermişsinizdir 120 bülent hoca yiğit hoca için daha fazla istiyorlar .kaçıncı gün kaç adet embriyo donduruldu sizin

Standart hoca için vermişsinizdir 120 bülent hoca yiğit hoca için daha fazla istiyorlar .kaçıncı gün kaç adet embriyo donduruldu sizin
Eylulde fıyat oydu şimdi zamnlanmışdur Bülent hocanın takıpli hadtasıyım doysydan üzerine öğle yazmışlar 2 genetıklı embryonum var şu an

Back
X