Canım sanada hayırlı cumalar...
Ya eşim iş görüşmesine gidicek kızlar bi dua edin be hayrılı ise olsun inşallah
okudum okudum geldim baktım kimse yok geçmiş yapıyım dedim hoşuma gidiyor merak de ediyorum ben yokken neler konuşulmuş seviyorum ya ben burayı sizleri :asigim::asigim::1hug::1hug:Livaza günaydın canım önce sayfaları hatmettin sandım ama şükür kavuşturana delikafadulden Şeniz
Allahım hakınızda hayırlısını nasip etsin inşallahhh bu mübarek günde :Saruboceq:
HAyırlıysa olsun inş. :Saruboceq:
iyiym tatlım sen nasılsın :1hug:Gunaydın livaza hoşgeldn nabersin
Cosmocan sen safsın kız senin duan kabul olur sen et hem iki canlısın bak...gerçi bence dokuz canlısın amadelikafadulden delikafadulden gel len bi öpim Şeniz Şeniz
okudum okudum geldim baktım kimse yok geçmiş yapıyım dedim hoşuma gidiyor merak de ediyorum ben yokken neler konuşulmuş seviyorum ya ben burayı sizleri :asigim::asigim::1hug::1hug:
iyiym tatlım sen nasılsın :1hug:
Kızım insan ya döver ya sever be akannehir sen nasıl bi yaratıksın yerden yere vurup sonra kaldırıyon adaamı ya kaydirigubbakcemile3
hakkınızda hayırlısı olsun rabbim size helelinden kolayından azdırmayanından bol rızk versin inşallah :Saruboceq:Canım sanada hayırlı cumalar...
Ya eşim iş görüşmesine gidicek kızlar bi dua edin be hayrılı ise olsun inşallah
sevgimden len Şeniz
ayı yavrusunu severken öldürümü ş ya o hesap...cüsse olmasada öle bi yapım var ne edek...delikafadulden
delikafadulden delikafadulden delikafadulden livaza senin duanı yiyim imi ....:roflol: :roflol:
azdırmayanından :roflol: :roflol: :roflol:len ben azmaya meğilli bir insanım ama delikafadulden
cosmo kızım yiğenim doğana kadar benle uğraşıcam ben hep bilinçli yapıyorum bunalrı antreman bunlar len...sonra bunalıma girme yaramazlık yapınca bebiş ondan yaneee yine senin iyiliğin için Şeniz
len ne isticem onun benden veripte alamadığı var delikafadulden :dance:
Biliyom len :asigim:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden livaza senin duanı yiyim imi ....:roflol: :roflol:
azdırmayanından :roflol: :roflol: :roflol:len ben azmaya meğilli bir insanım ama delikafadulden
cosmo kızım yiğenim doğana kadar benle uğraşıcam ben hep bilinçli yapıyorum bunalrı antreman bunlar len...sonra bunalıma girme yaramazlık yapınca bebiş ondan yaneee yine senin iyiliğin için Şeniz
Neyim kaldı sende o gece be kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?